Imhotep1 Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 Продавам 2 апарата SIEMENS S35i в комплект. Единият е на две години.В добро състояние, българско меню, батерията издържа 3 дни. Вторият е за резервни части.Купен е чисто нов от Мтел. Работи 20 и му изгоря някаква платка.Не може да се оправи.Не ми признаха гаранцията в Мтел, защото уж съм го бил мокрил. FUCK M-tel !!!! Виж тук. Цена за двата :130 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted February 4, 2004 Share Posted February 4, 2004 ...и в момента никой не иска да изкупува дори абсолютно запазени S35 ... ама въобще - днес проверих (обаче мръсниците се опитват да продават по гаражчетата по за 109лв очукани и не им свалят цените) но не искат да изкупуват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted February 4, 2004 Share Posted February 4, 2004 Продавам 2 апарата SIEMENS S35i в комплект.Единият е на две години.В добро състояние, българско меню, батерията издържа 3 дни. 50 leva davam za raboteshtiq. Drugiq ne mi trqbva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imhotep1 Posted February 4, 2004 Author Share Posted February 4, 2004 50 leva davam za raboteshtiq. Drugiq ne mi trqbva. НЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.