Jump to content
BulForum.com

Проблем с Покет ПЦ(ГПС)

Recommended Posts

Значи купих си покет ПЦ HP Ipaq rx5700, модела е с ГПС, качих IGO navigation и след това при стартиране не мога да подкарам ГПС-а.Някой да има представа какъв може да е проблема?

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/bg/bg/sm/WF...6-77992883.html

Проблема е в задклавиатурното (в случая задекранното) устройство най-вероятно.

Това е вграден GPS. Ти сигурен ли си че програмата която си качил го поддържа това ?

Предлагам ти да се обърнеш към производителя на софтуера за помощ.

Не можеш, а ?

Това е разликата между купения и "взетия" софтуер : сам си - няма кой да ти помогне. Ако можеш се оправяш, ако не : страдаш.

Колкото до ползването на вградения GPS - имаше по руските сайтове драйвери за него. iGo със сигурност работи едно друго HP (от тези които са с телефон и квадратен дисплей) защото имам приятел който го ползва. Него, Томтом, дестинатор и още нещо беше подкарал но не помня. Всичките работят без проблем така че не е сам - братята руснаци по форумите са написали как се прави, просто да потърси там. 4pda.ru мисля че беше измежду най-правилните сайтове по въпроса.

За iGo ако някой има карти за Пловдив с номера на улиците ще се радвам да сподели откъде ги е свалил че моите имат номера само на една част от улиците.

Колкото до ползването на вградения GPS - имаше по руските сайтове драйвери за него. iGo със сигурност работи едно друго HP (от тези които са с телефон и квадратен дисплей) защото имам приятел който го ползва. Него, Томтом, дестинатор и още нещо беше подкарал но не помня. Всичките работят без проблем така че не е сам - братята руснаци по форумите са написали как се прави, просто да потърси там. 4pda.ru мисля че беше измежду най-правилните сайтове по въпроса.

За iGo ако някой има карти за Пловдив с номера на улиците ще се радвам да сподели откъде ги е свалил че моите имат номера само на една част от улиците.

Благодаря ти много, всичко е наред вече.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...