Dunc Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Не го приемаш за странно но обикновено в повечето случаи го обявяваш тържествено пред всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Не го приемаш за странно но обикновено в повечето случаи го обявяваш тържествено пред всички На мен ми се е случвало едно от най силните дежа вю-та в 4ти клас ...... колкото и странно да звучи.... и напоследак ми се случват някви малки откъсчета и след тва седя и гледам кат траба ... Особенно страното е че по принцип аз лица на сън не сънувам мисля че не само аз съм така .... но на няколко пъти бях виждал на сън но изобщо не си спомнях и чак като видях такъф човек на живо и всичко ми изкочи и тръпки ме побиха ... странна работа е .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Тва че често сънувам разни работи дето се случват бори ли се? Много често имам дежа ву-та. Има неща, които съм сънувала, запомнила съм съня и след това се случват... не го приемам като нещо чак толкова странно..не знам, в повечето случаи се кефя Ех, де и на мен да ми се случваха някои работи, които сънувам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 26, 2007 Share Posted December 26, 2007 Кравите не изпитват дежаву. Научно е доказано. Те изпитват дежамуууу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.