T.N.T. DYNAMITE Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 цената им е 18 лв. от здраво дарво.изгладени са. skype:kapitanhyk 0877001833 обявата е за Пловдив! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted December 13, 2007 Author Share Posted December 13, 2007 слагам снимка да видите но от тези двете остана само едната Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted December 14, 2007 Author Share Posted December 14, 2007 нова цена 15 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 с какви размери са и от какво дърво? Изглежда е широколистно(орех?!?) но не се вижда точно какво. Оригиналните се прават от специален вид бор т.е. иглолистно дърво ... и се чупят доста лесно между другото, но са леки. Ако се съди по пропорциите на снимката 1) някой е експериментирал с пропорциите и 2) това са пропорции за детски модел. Освен това едната има подозрително много чепове, последната която имах се пукна именно на чеп а беше доста по масивна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Encho Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Това е скъпо дърво, малка е цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted December 15, 2007 Author Share Posted December 15, 2007 за drax които се прави на разбирач искам да кажа че тово не е изобщо орех.явно много разбираш та да казваш че може би е орех.това е ясен и не се чупи лесно.калкото сам продал нито един не се е оплакал че се е счупила..чепове има тук тамллно нямя как да няма.дарвото е сушено подбирал сам го и не мисла че е детска а пропорцийте са и наред това че никога не си работил на струг ми е ясно и си хал хабер но неискам да те коментирам.за 15 лв мисла че е най-добрата цена дори трябва да е повече защото обработката изобщо не е лесна но които разбира тук се спира дълга е 70 см Link to comment Share on other sites More sharing options...
drax Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Така първо разбирам, защото съм играл доста бейсбол и съм живял в съответна държава, където се играе тази игра. Второ от снимките не се вижда, какво е точно дървото, затова предполагах. Трето тази която ми се счупи беше именно от ясен. Четвърто като продаваш, какъвто и де е продукт, е важно доколко е използваем и на никой не му дреме, че се учиш да работиш на струг. ето картинки да видиш истинските. Тези с дебелите (пропорционално) дръжки са детските. Обърни внимание, че дебелината се дапазва до 1/4 от върха при всички това си има смисъл, ако смяташ да играеш с нея, а не да трошиш орехи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Едва ли някой който има намерение да спортува бейзбол ще си вземе от тези бухалки. Всички много добре се досещаме за какво се използуват, но продажбата на тези "аксесоари" що ли ми се струва че не е място в този форум,а! Имат думата модераторите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted December 15, 2007 Author Share Posted December 15, 2007 спере да спамите темата ми мястото си е точно тук...никаде не пише за какзо се използва секи както си реши.и недей да пишеш срещу мен занимавай се с друг Link to comment Share on other sites More sharing options...
T.N.T. DYNAMITE Posted October 26, 2008 Author Share Posted October 26, 2008 всички бухалки Продадени ! може да затворите темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.