SupportMan Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 Здравейте , Имам ппоблем с Тйм Спика....Свалям си го от /play.evrocom.net/ Инсталирвам си го , и когато Стартирам програмата PC-To ми забива.Ако някои знае от какво може да е Молявй напишете.Благодаря предварйтелно Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 v foruma na play.evrokom.net si ima tema za taem speek Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 Ima ama koi da gleda i da izpolzva search? http://play.evrocom.net/forum/index.php?ac...39&hl=teamspeak EDIT: i tuk ima za TeamSpeak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 А - гледат го.. за гледане - гледат го и сигурно се почесват зад врата и си викат "Ба... ко` ли шъй т`ва па ся?!?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 Здравейте , Имам ппоблем с Тйм Спика....Свалям си го от /play.evrocom.net/ Инсталирвам си го , и когато Стартирам програмата PC-To ми забива.Ако някои знае от какво може да е Молявй напишете.Благодаря предварйтелно Момчета имам абсолютно същия проблем писах в play.evrocom.net никаф отзвук-сичко е наред видно с AC`97 съм на дъното преди ставаше след ъпгрейда нище забивачка...и никой нищо не казва недейте така помогнете щом човела е питал тука(и на мен помогнете покрай него ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 Така де - майната й на Австралия, ама ред трябва... Нали за това си има раздел Геймс. Да взема да постна питане за отглеждането на краставици в градски условия -> в раздела мр3... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupportMan Posted February 9, 2004 Author Share Posted February 9, 2004 А бе да знайте няква такава подобна програма като Team Speak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted February 9, 2004 Share Posted February 9, 2004 А бе да знайте няква такава подобна програма като Team Speak? Ia procheti tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MaTriX Posted February 9, 2004 Share Posted February 9, 2004 Така де - майната й на Австралия, ама ред трябва... Нали за това си има раздел Геймс. Да взема да постна питане за отглеждането на краставици в градски условия -> в раздела мр3... Specialno za teb shte napisha edna pesen sas zaglavie "krastavici v gradski usloviq" kaji v kaf stil da bade Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupportMan Posted February 11, 2004 Author Share Posted February 11, 2004 Ima ama koi da gleda i da izpolzva search? http://play.evrocom.net/forum/index.php?ac...39&hl=teamspeak EDIT: i tuk ima za TeamSpeak Благодаря ти много но , тази програма не ми варши никва работа смисал че няма хост! Team Speek-a е яка Програма но никой незнае как да я упраим Пак ще ви упиша какво става.Свалям я от play.evrocom.net и като я инстална на РС-то , и я стартирам ЗАБИВА МИ ЦЕЛИЯ Комп няма никои в къщи... Да няма някви фаилове които да са повредени или нещо такова.Ако си преинсталирам Windowsa Дали ще стане? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.