Undyning Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 Uredbata mi e Sony i ne6to i blokira elektronikata kato e pusna ne6to tupa 5 puti i deka i cd to ne rabotqt . Ima li na4in da se razblokira bez da se nosi na serviz 4e predi6niq put ot sony center mi vzeha 12 leva Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 Това дето тупа 5 пъти предполагам е сиди чейнджъра (нали е 5-дисков?). Не знам за Сони-то, ама моя Kenwood има опция ако се бъгне програмата, която командва парада, изключва се от контакта, натиска се и се държи бутон Enter и така натиснат, се включва в контакта, с което се ресетват всички настройки до фабричните. Виж си упътването за подобна опция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 Uredbata mi e Sony i ne6to i blokira elektronikata kato e pusna ne6to tupa 5 puti i deka i cd to ne rabotqt . Ima li na4in da se razblokira bez da se nosi na serviz 4e predi6niq put ot sony center mi vzeha 12 leva kakvo to4no ima koe ne ba4ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted February 3, 2004 Author Share Posted February 3, 2004 S edno CD e . Ne raboti CD to i dekovete za kasetki . Raboti radioto i video s koeto si vadq zvuka na PC to . Na moita uredba buton enter nqma /FH-B511 e modela / Kogato se opitvam da podkaram kasetka i natisna play pak zapo4va da tupa po su6tiq na4in i taka pri vseki buton koito natisna . Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 Taka e sas "Sony" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 pi4 qkaji s motor4eta ili s remaci e deca koga za posleden pyt e otvarqna Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 Хмм щом си я носил на поправка в sony центъра(за какво си я носил 1во ?!) не са ли ти дали някаква гаранция или нещо от сорта кога за последен пат си бил там?! Мойта е Sony RXD5/кофтито е, че е демо версията / с 3 гнезда е, нямам абсолютно никакви проблеми... James_ankov не виждам нищо лощо на сонито и щом нямаш какво да кажиш по темата си трай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted February 4, 2004 Author Share Posted February 4, 2004 Na serviz e nosih to4no za tova blokirvane no be6e predi 3-4 godini . Imam 4uvstvoto 4e togava ne sa q otvarqli a ne6to s butonite se razblokirva . I ako nqkoi e imal su6tiq problem da kaje kak e razblokiral . Problema ne e spe6en za6toto na uredbata polzvam samo videoto da si vadq zvul ot PC to . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 4, 2004 Share Posted February 4, 2004 pi4 az moje da ti kaja kak moje i da si q opravi6 ama za celta trqbva malko da q porastvori6:) pone na 6 meseca vqko cd player i kvato i da e uredba trqbva ot vreme na vreme da se po produhva ot prahta de:)))))))) po princip sym raztvarql dosta ne6ta i sym se pointeresoval ima i drug problem po princip ako ti e samo ot laza4eto zamyrseno e dobre no na nqkoi sonyta sym vijdal akk si se 4upqt reikite koito povdigat lazer4eto ako misli6 4e moje6 da q otvori6 da q porazglobi hubavo i posle da q za4isti6 ok ako ne moje da doida da q pogledna za6toto taka s teq 5 skyrcaniq ni6to ne moje da ti kaja ako iska6 moje6 da si vzeme6 nqkva kamerka i da zapi6e6 kakvo to4no stava moje i da ti pomogna:)))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 4, 2004 Share Posted February 4, 2004 Amigo, интересно дали по същата причина не му работят и касетите Явно нещо блокира вътре, и тоой си го каза. А между другото касетите не тръгват да се въртят въобще ли? какво става точно, когато се опиташ да пуснеш нещо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 4, 2004 Share Posted February 4, 2004 Amigo, интересно дали по същата причина не му работят и касетите Явно нещо блокира вътре, и тоой си го каза. А между другото касетите не тръгват да се въртят въобще ли? какво става точно, когато се опиташ да пуснеш нещо? az rtazbrah samo za skyrcaneto za kasetite imam predpolojenie 4e moje da e ne6to po mehanika rema4e tui onui:)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CMexyBka Posted February 4, 2004 Share Posted February 4, 2004 Amigo i az purvo si pomislix za cd changer-a ,4e moje da e ot praxta shtoto ne e 4isten shtoty i na moita uredba go pravi sushtia nomer samo4e moita e s 3 cdta ,vrutka se 3 puti i mi dava NO CD ,po kva logika na edno CD shte se vurti 5 puti ,a i shtom i tape-ovete praat problem shte da e nqkude drugade razkovni4eto ,neznam .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted February 4, 2004 Author Share Posted February 4, 2004 Spored men problema ne e mehani4en . Kogato vkaram kaseta koito i buton da natisna zapo4va da tupa . A kogato vkaram CD mi dava no cd . Ima mai nqkakva kombinaciq ot butoni koito se natiskat i se razblokirva edin priqtel su6to mu be6e blokirala edna sedmica natiskal kakvoto mu padne i se razblokirala . Abre kolkoto pove4e elektronika ima v edin ured tolkova veroqtnosta da se precaka ne6to e po golqma . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 4, 2004 Share Posted February 4, 2004 Spored men problema ne e mehani4en . Kogato vkaram kaseta koito i buton da natisna zapo4va da tupa . A kogato vkaram CD mi dava no cd . Ima mai nqkakva kombinaciq ot butoni koito se natiskat i se razblokirva edin priqtel su6to mu be6e blokirala edna sedmica natiskal kakvoto mu padne i se razblokirala . Abre kolkoto pove4e elektronika ima v edin ured tolkova veroqtnosta da se precaka ne6to e po golqma . Undyning man toq tvoq friend hubavo 4e e natiskal kvoto si iska i mu e tragnala ama ne se prai taka az 6e mu mahna temyka na deca i 6e mu dam da natiska cql mesec ako 6te. moje6 da otvori6 vrati4kata na deca i da go pusne6 da vidi6 dali vyrti napravi go tova i drasni nqkoi red ako ne te e strah i moje6 q raztvori super elementarno e ama vse pak vnimatelno ) CMexyBka na edin sherwood pak se be6e precakal playera i 4eteca se povdiga6e pove4e ot 3 pyti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted February 4, 2004 Author Share Posted February 4, 2004 Ni6to ne vurti v momenta koito natisna nqkoi buton na deka si tupa a puk cd playera mi dava 4e nqma disk.Interesnoto e 4e kakto si raboti i nqma6e ni6to puskam sled 30 min i se polu4i tova 100% sum siguren 4e problema ne e mehani4en a e do elektronikata koqto upravlqva uredbata. . Abe 6te karam zasega taka az i bez tova deka ne sum go polzval s godini a cd playera 4at pat. Mersi vse pak . Ako nqkoi se seti ne6to neka pi6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 4, 2004 Share Posted February 4, 2004 Аз пък си мисля че може някоя връзка или някоя платка някоя връзка по нея да се е разхлабила/отпоила или нещо такова щом го прави и на дека и на сидито. Аз лично когао искам да си изчистя праха от уредбата, пускам волуме на мах и такъв вятър става около нея, че каде къв прах е имало, го нема вече Сериозно, отвори я уредбата и разгледай хубаво, така и една година да се кумиш около нея няма да разбереш какво й е на душата Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted February 4, 2004 Share Posted February 4, 2004 otiva6 si v serviza dava6 12 leva i si gotov za 3-4 godini napred.se pak za internet dava6 pove4e na mesec big pimpin baybe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 otiva6 si v serviza dava6 12 leva i si gotov za 3-4 godini napred.se pak za internet dava6 pove4e na mesec big pimpin baybe tozi pyt moje i da ne se razmine samo s 12 toi 4oveka za tva go e strah a predniq pyt kakvo to4no sa i pravili i za kolko vreme sa q opravili:)))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted February 6, 2004 Author Share Posted February 6, 2004 Otvorih uredbata i se okaza remucite otzad ne6to sa mai razhlabeni . Ta problema se okaza mehani4en Ednoto kolelo ne6to zaqjda6e razmestih go malko i se opravi. Na 5 puskane pak vze da pravi nomera ta predpolagam 4e remuka se e razhlabil s godinite ta 6te vidim koga 6te mu doide vreme da go opravq . Mersi za infoto na vsi4ki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.