NeRoX Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Ами имаме една задачка по информатика, но след като търсих в Google, Wikipedi, форуми, pomagalo.com и нищо не можах да открия реших да питам тук. Става въпрос за етати в развитието на компютърната техника до 5-то поколение и съвременни тенденций в развитието на компютърните технологии. Дори и да ми кажете къде да потърся пак ще е от полза. Спешно ми е до утре на обяд. Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 > Въпрос по информатикаразвитието на компютърната техника до на компютърните технологии. само за доуточнение компютърни технологии - world,excel,e-mail,www.... информатика - c,php,pascal,basic.... кое от 2те ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 //ОФТОПИК само за доуточнениекомпютърни технологии - world,excel,e-mail,www.... информатика - c,php,pascal,basic.... кое от 2те ? Пич, много си далече и с двете си уточнения Компютърни технологии е съвсем друго от това, което ти си написал. Термина е изключително обширен може да включва всичко - основно хардуер и архитектура, но може и софтуерни технологии. Информатика пък е наука за обработване на информацията и е много повече от синтаксиса на някой език. //ОНТОПИК Погледни тук! Има една табличка там и в нея има 4те поколения и под тях "Theoretical/experimental". Виж линковете в тях Дано да ти свършат работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted December 11, 2007 Author Share Posted December 11, 2007 По въпроса с развитието на компютърната техника до 5-то поколение във форума на kaldata един пич ми даде това ТУК, то ще свърши идеална работа. Сега ми остава само съвременни тенденций в развитието на компютърните технологии. Предполагам, че се има предвид компютърните технологии като цяло. Софтуер, хардуер, идеи и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeRoX Posted December 11, 2007 Author Share Posted December 11, 2007 Оправих се днеска и имам 6-ца, разбира се... Благодаря на отзовалите се! Темата може да бъде затворена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.