Jump to content
BulForum.com

Въпрос по информатика

NeRoX

Recommended Posts

Ами имаме една задачка по информатика, но след като търсих в Google, Wikipedi, форуми, pomagalo.com и нищо не можах да открия реших да питам тук. Става въпрос за етати в развитието на компютърната техника до 5-то поколение и съвременни тенденций в развитието на компютърните технологии. Дори и да ми кажете къде да потърся пак ще е от полза. Спешно ми е до утре на обяд. Благодаря предварително!

> Въпрос по информатика

развитието на компютърната техника до

на компютърните технологии.

само за доуточнение

компютърни технологии - world,excel,e-mail,www....

информатика - c,php,pascal,basic....

кое от 2те ?

//ОФТОПИК

само за доуточнение

компютърни технологии - world,excel,e-mail,www....

информатика - c,php,pascal,basic....

кое от 2те ?

Пич, много си далече и с двете си уточнения :) Компютърни технологии е съвсем друго от това, което ти си написал. Термина е изключително обширен може да включва всичко - основно хардуер и архитектура, но може и софтуерни технологии. Информатика пък е наука за обработване на информацията и е много повече от синтаксиса на някой език.

//ОНТОПИК

Погледни тук! Има една табличка там и в нея има 4те поколения и под тях "Theoretical/experimental". Виж линковете в тях ;) Дано да ти свършат работа.

По въпроса с развитието на компютърната техника до 5-то поколение във форума на kaldata един пич ми даде това ТУК, то ще свърши идеална работа. Сега ми остава само съвременни тенденций в развитието на компютърните технологии. Предполагам, че се има предвид компютърните технологии като цяло. Софтуер, хардуер, идеи и т.н.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...