trifo Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 някои знае ли възможно ли е разкодиране на тази Нокия ? кодирана е към 02 Англия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 В тоя ред на мисли да питам и за Е61. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 и на 2-та въпроса отговора е 20лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted December 21, 2007 Author Share Posted December 21, 2007 на моя въпрос отговора е 120 лв и то само на едно място в Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 Къде? Аз тука ще питам на едно място дето останах доволен от него и ми дадоха цена със стотачка по ниска от това което ми искаха на др места. Само да ми остане време да ида... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Ако телефоните са взиманни на договор за 1 или 2 години - след изтичане на договора в повечето случаи Оператора разкодира или даава код за разкодиране на апарата - БЕЗПЛАТНО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.