docklands Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Процесора е нов TRAY - без охлаждане . Тестван е и работи на 100% . SL6WG , Northwood Цена - 119лв. За контакти : 0878666954 , Скайп - panaira или ЛС . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 6to tolkva skap toja nortuud, em pe4e, em e na visoko zahranvane. tozi njakav specialen li e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
docklands Posted December 10, 2007 Author Share Posted December 10, 2007 6to tolkva skap toja nortuud, em pe4e, em e na visoko zahranvane. tozi njakav specialen li e? Nowthwood-а пече ? Не е ли Prescott-a на когото му викат PresHott ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
docklands Posted December 13, 2007 Author Share Posted December 13, 2007 99лв. Днес ми трябват пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
roshav Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Пи4. имам излишни 80 лв. може да званнеш на 0899654023 да се разберем нещо, ако не е продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
docklands Posted December 22, 2007 Author Share Posted December 22, 2007 Пи4. имам излишни 80 лв. може да званнеш на 0899654023 да се разберем нещо, ако не е продаден. Не благодаря ПИ4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daredevil_666 Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Ми то нов е толко 120 лв е много пари му искаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
nonsan Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 /off Ми то нов е толко 120 лв е много пари му искаш Не вярвам да има вече по магазините нов такъв но един PD-925 Dual CORE e 98лв и го има наличен в ЕРА. Процесор Intel PD-925 3,0GHz/800 2*2MB TRAY, LGA775, DUAL CORE - 2 Месеца гаранция -98.58лв Ако се вземе в предвид,че DDR2 паметта е наполовина по-ефтина,то по-добре да се купи ново дъно,памет и естествено нов процесор. docklands,аз мисля,че офертата на roshav е добра,но ти си знаеш. Успех и весели празници! Извинявам се за ОФФ-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
docklands Posted December 29, 2007 Author Share Posted December 29, 2007 Да , разбирам на къде се бие в темата , но нека хвърля малко светлина върху нещата като дам един прост пример . Имате Мерцедес 200D 1970 "конската глава" . Фарът ви е счупен и си търсите такъв . Някой продава , но му иска 65 кинта , които са приемливи да кажем . Вас ви устройва , защото по магазините вече няма такива нови и стари . В магазините има само за моделите от 1985 нагоре и струват по 50лв. нови . Уместно ли ще е да казвате на продавача , че за новите модели фар струва 50лв. , а той иска на някакъв си стар 65лв. ? Ина дъна (и то хубави , с доста добри характеристики и скъпи за времето си) , които поддържат само Northwood процесори . Тези дъна съчщо поддържат и AGP видеокарти само . Да кажем , че човек има гтино такова дъно , 1-2GB рам (висок клас) и силна AGP карта , но процесора му е слаб . Ще му излезе много по удачно да смени само процесора , отколкото да купува ново дъно , DDR2 рам и PCI-Express видео карта . Този процесор може да не е ценен за много от вас , но за други е . Ако естествено събирате PC от кота нула , естествено , че ще си купите PD-925 Dual CORE , който го има наличен в ЕРА и струва 98.58лв. нов . Мисля , че може да се намери нов Prescott на тази честота , не съм сигурен за цената , но от доста изчетено по интернет , збам , че Northwood по нищо не отстъпва на Prescott-а , въпреки двойно по малката си КЕШ памет . Надявам се , че разбрахте какво имам в предвид . Весела коледа и Щастлива Нова Година . Link to comment Share on other sites More sharing options...
daredevil_666 Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 Вчера го зех същия за 113лв с една година гаранция.Успех с продажбата иначе процесора е жесток Link to comment Share on other sites More sharing options...
docklands Posted January 4, 2008 Author Share Posted January 4, 2008 Продаден за 90лв. , темата може да бъде затворена и изтрита . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.