abacab Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Здравейте, Зарибих се много да се мъча да свиря на китара ( акустична ) и сега си търся ако някой продава нещо евтинко, колкото да се уча малко по малко, пък после ще се търси нещо по-така. Ще чакам предложения. Знам че по принцип хубавите китари вървят от 150лв, нагоре втора употреба, но както казах си търся нещо да се уча на него. А ако някой изявява желание да ме понаучи, никога няма да откажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
nohuty Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 http://www.bulforum.com/index.php?showtopic=57762 При положение че септември сме си писали Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyl pes Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Погледни в Метро - има акустични китари нови за цена от 40 лв. За начинаещ са супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 "zyl pes" седни и прочети правилата на форума ,ти наруши едно от тях ,което гласи: 1. Абслютно се забранява коментара на цените, които са определени от продавача, но не се забранява пазарлъка при интерес от страна на купувача. Постове от сорта на "Това го има за 2лв. на руския пазар" ще бъдат много строго наказвани. Всеки има правото да реши сам каква е цената на стоката която продава. Това е свободен пазар. При неспазване се прилага наказание с 20% уорн Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyl pes Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 "zyl pes" седни и прочети правилата на форума ,ти наруши едно от тях ,което гласи: 1. Абслютно се забранява коментара на цените, които са определени от продавача, но не се забранява пазарлъка при интерес от страна на купувача. Постове от сорта на "Това го има за 2лв. на руския пазар" ще бъдат много строго наказвани. Всеки има правото да реши сам каква е цената на стоката която продава. Това е свободен пазар. При неспазване се прилага наказание с 20% уорн Уважаеми колега, В коментара си не съм се пазарил или пък да съм коментирал "руския пазар" ! Исках да помогна на момчето да се ориентира къде би могъл да намери търсената стока. Не смятам,че съм нарушил правилата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Колега ,по този начин не прецакваш "nohuty" с неговата оферта ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyl pes Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Колега ,по този начин не прецакваш "nohuty" с неговата оферта ... Извинявам се , не съм обърнал внимание на линка. Целта ми беше да помогна,а не да попреча на когото и да е било. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nohuty Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Извинявам се , не съм обърнал внимание на линка. Целта ми беше да помогна,а не да попреча на когото и да е било.Няма нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.