Grosmaster Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Значи идеята е следната, преди бях свалил нянакъв Quick Time Player, който ми даваше опция да прослушвам песните в data.bg преди да ги сваля. След като смених PC-то и плеъра замина, и тук свалих сумати версий и никоя я няма тази опиция. Ако някой е наясно да сподели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 ... който ми даваше опция да прослушвам песните в data.bg преди да ги сваля ... това ми "звучи" като онова с "диска разделен на два харда". можеш ли да обясниш как така player-a ти дава опция да прослушваш песните преди да ги свалиш? да нямаш предвид това (страница на бял фон със slidebar-a на плеъра по средата): Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted December 10, 2007 Author Share Posted December 10, 2007 Точно това е.Преди имах възможност да ги преслушвам,а сега не ми излиза това и не мога Затова ви питам дали знаете какво да направя за да тръгне?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Точно това е.Преди имах възможност да ги преслушвам,а сега не ми излиза това и не мога Затова ви питам дали знаете какво да направя за да тръгне?? Качи последна версия на Quick Time + Real Player 11, за да ти е по-удобно (Появява ти се и бутон "Download" както в дата за музиката, така и във vbox за клипове и навсякъде другаде) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Качи последна версия на Quick Time + Real Player 11, за да ти е по-удобно (Появява ти се и бутон "Download" както в дата за музиката, така и във vbox за клипове и навсякъде другаде) той май иска съвсем различно нещо ... освен това аз не ползвам quick time, а quick time alternative, но като натисна дадена mp3-ка, тя се отваря по същия начин. и то с всички browser-и .... само дето не съм сигурен дали е by default (май не е щом при него не се получава) или се настройваше нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Изобщо не му трябва да си сваля плейъра, а само плъгина за браузъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.