Jump to content
BulForum.com

Tyrsi se vokal za grupa

Guest Prestor™

Recommended Posts

Umriala rabota pich. Ot tri godini grupata mi niama vokal. Prosto v toia grad niama hora deto da mogat da peiat sviasno. Mojesh da si namerish samo za death, thrash(eventualno) i core. I punk do niakakva stepen. Ama ako ti triabva chovek deto da moje naistina da moje da pee(kakto v moia sluchai)...trudno. Ama uspeh. Samo gledai kak shte ti krada kandidatite sega...

Abe momcheta i az moga da peia be....ama na kasetofon :lol: A nai-mnogo peia na rakia,vodka,bira,vino..... :woot moje i bez meze.

Аз мога да пея ,но sorry ,не давам гласа си.Един път се излъгах да пея пред целия клас Guns N` Roses - Sweet Child Of Mine. Повече пред публика няма да се проявявам . Дарбата си е за мен и само за мен :)

A we ne che sam tragnal da se vklucha v grupa ama ako e neshto seriozno moje i da se vklucha v bandata,peq osnovno chalga i makedonsko :woot Intersno shte mi bade da se probvam i s neshto drugo :) http://warez.ru:8080/FTP/MP3z/*TEMP/D2.dve...edi.by.matrix1/ E tuka sam izpql neshto na fona na sintezatora,napraveno e mnogo amatiorsko no vse pak se chuva dali e garga dali e vokalist :) Arhivite obrazuvat mp3 s mnogo nisko kachestvo a passa e : samocska

Guest Prestor™

Otnosno grupata ne sam mnogo zapoznat 6toto tq e na edni priqteli. Samo me pomoleha da postna obqvata. Ina4e po edno vreme misleha da se kazvat Hellkeeper. Za sq se glasqt da svirqt Metallica Iron Maidon Kreator kat 6a se stremqt da stignat do Seplotura. Ama za black i za death si imat vokal.

LifeFeel mojel da pee :))))))) otdavna ne se bqh smql taka!!!

Ina4e sym navit da stana vokal, koga e proslu6vaneto?

LifeFeel може да свири малко, има малко слух и разбира от музика за разлика от теб! Неволно си ми нанесъл една от най-дразнещите ми обиди!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...