pamporov Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Давайте предложения, нови или втора употреба но в отлично състояние! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted December 8, 2007 Author Share Posted December 8, 2007 И моля Ви, не ми предлагайте на РМ 15" втора употреба за 200лв., в Изот и Импакто са по 120-130 лв.! http://www.izotservice.com/ http://www.impacto.bg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
blatimir Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 тези дето ги гледаш в изота и импакто, под 150лв не са много редовни имам benq 16ms без нито един изгорял пиксел, на 2 години е, цена 130лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 в Изот и Импакто са по 120-130 лв.! Импакто са в евро В изота както са ти писали не са много читави а и цената е без ДДС. Сори за офф-а но по добре сложи някой лев повече и вземи нещо по читаво. Поздрави и успех в покупката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted December 8, 2007 Author Share Posted December 8, 2007 В Импакто не са в евро, в Изот са с ДДС цените, (а пък и аз от двете места пазарувам по дилърски цени) и ако не сте ги виждали на живо мониторите не давайте изявления. Ако имате предложения до 100-ина лева - добре дошли в темата, ако ли не , не се мъчете да продавате на краставичар краставици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Може и да съм ослепял Сигурен съм че дилърските цени са други - тогава защо не си вземеш от там (че даже и ще си го избереш) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted December 8, 2007 Author Share Posted December 8, 2007 Ами ето на импакто цените, в никакъв случай не са в евро. Това са цените пък на Изот За ДДС-то мисля че няма смисъл да спорим Всъщност може и 14" ,ако някой предлага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest iliyan Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Imam edin za 26 lv ako te ustroiva...cenata e s dds .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.