Jump to content
BulForum.com

Продавам видеокарта Ati Radeon X1600 Pro

Recommended Posts

Характеристиките са следните...

Sapphire X1600 Pro,PCI-Express x16,256MB DDR3,core 575MHz,memory 685MHz(1375Mhz),DVI,S-video.

Води се Overclocked Edition,не съм я клоквал допълнително.С активно охлаждане е.Много съм доволен от нея,но си взех лаптоп и настолното ми пс има вградена,така,че тази не ми трябва.Купeна е за 220 лева,преди година и 3 месеца.

цена: 140лв.110лв.

Не стига, че пускаш темата два пъти, ами си забил и цена като за нова с две години гаранция. Айде вземете се в ръце и преди да пишете цен и погледнете какво става на пазара.

Сори за офа, ама не се стърпях.

Нищо лошо, че искаш да си продадеш картата, нищо че и искаш пари като за нова - може и де се намери някой да ти ги даде, ама поне не пускай една тема два пъти!

Извинявам се за двете теми,но ми се прецака интернета и просто я постнах отново без да проверявам дали вече е постната.Колкото до цената,вчера видях същата карта,но с 128 Мб памет за 201 лева.Явно магазина е бил скъп :laughing: Но ако все пак някои прояви интерес,офертата си остава.

Абе и аз си търся карта ама тая на такава цена можеш да я продадеш само на някой който си няма и идея за какво става на въпрос. А ето и някои цени на нови карти в Пловдив:

ЕРА - Sapphire X1650PRO 256 DDR3 121лв.

PIC - Sapphire X1600PRO 256 DDR3 160лв.

ВАЛИ - Gigabyte X1650PRO 256 DDR3 $106 без ДДС.

JAR - Asus X1650PRO 256 DDR2 150лв.

А за твоята давам 100лв. и то след като я тествам.

ПС: Успех все пак!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...