Fedor Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 може ли да ми кажете тренировка за сила и издражливост. Аз правя в къщи лицеви опори коремни преси и гири. Не знам много много упражнения за сила за това моля да ме посъветвате. И каква загрявка да правя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Издръжливост? Какво по-хубаво и добро от това да тичаш 5-10 км на ден? За 1 час, че и по-малко си свършил кросчето ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fedor Posted December 6, 2007 Author Share Posted December 6, 2007 Издръжливост? Какво по-хубаво и добро от това да тичаш 5-10 км на ден? За 1 час, че и по-малко си свършил кросчето ;] Да знам че бягането е много важно....но аз работя два дена и само два почивам....и сега в този студ ме е страх да бягам. Пък и искам тренировка за сила на ръцете ,,..краката...защото мисля да записвам да тренирам и бокс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Скачай на въже. Абе общо взето щом прайш лицеви опори включи и клякания да не замариш краката. То тва са основни опражнение натуварват много мусколни групи. Щом искаш сила и издражливост прайш лицевите колкото мойш до отказ и редуваш с клякание до де те хване гибса на краката. Така 3 4 пъти колкот искаш и през седмица 2 увеличаваш бройката и ше станеш некфа машина. Увеличавай лицевите с по 2 кляканията с по 5 Загрявка 10 мин въже + там напъни, може да се по боксираш малко с въздоха щом те влече тоя спорт и почваш ЛИЦЕВИ ---> Последната лицева да е с максимално осиле от серията Клакания ---> Пак до отказ да усетиш, че те хваща гибса на краката и не ги усещаш. Така 3, 4 пъти ги сменяш с почивка между 1 и 2 минути Разпускаш пак с малко въже и може пак да се побоксираш с въдуха или нещо друго. Можеш да включиш и някое друго опражнение напримерно за бицепс с гиричките между лицевите и кляканията. Като овеличаваш всяка седмица бройката на всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fedor Posted December 6, 2007 Author Share Posted December 6, 2007 Мерси много за съветите..... някой ако има още да споделя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 6, 2007 Share Posted December 6, 2007 Akimoto, само заради правописните ти грешки ще предположа, че още не си завършил 8ми клас и ще си направя извода, за това колко си нясно с нещата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fedor Posted December 6, 2007 Author Share Posted December 6, 2007 Runner дай някой съвет де......сподели Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 в домашни условия ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fedor Posted December 9, 2007 Author Share Posted December 9, 2007 Да......вънка ще правя само набирания и бягане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 сила се праи с много тежест и малко повторения.., не знам ква сила ше развиваш в домашни условия.. за краката прави подскоци (скок дъга), ше се пръснеш лицевите опори ги прави с пляскане поне, за да е по-експлозивно избутването и ако можеш с вдигнати крака щом ще ходиш навън за набиране, давай и кофички, а щом ще тичаш, прави спринтове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fedor Posted December 10, 2007 Author Share Posted December 10, 2007 Мерси за съветите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.