Darkman Posted February 2, 2004 Share Posted February 2, 2004 Някой освен мен забелязал ли е че играте дето се намира тук е на Италиански? Ако някой я има на английски няма да е лошо да я качи щото играта е яка и си струва Мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted February 2, 2004 Share Posted February 2, 2004 Помня, че едно време имаше ревю в рубриката от крак на крак, в Workshop-а на тая игра. Така я бяха оплюли, че просто не е истина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted February 2, 2004 Author Share Posted February 2, 2004 А, не е така бе. Аз като бях млад и имах плейстейшън направо се бях разглобил на тая игра . Сега ми се иска пак да я мина ама за съжаление като не е на Английски и се губо кефа от цялата игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexus Posted February 2, 2004 Share Posted February 2, 2004 http://bamboogi.com/gcw/games/gcw_news_9910.shtml Vij tuka za english patch offtopic:Workshop rulezzz za Runner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted February 2, 2004 Author Share Posted February 2, 2004 Проблема с тая версия е, че не само текста ами и речта и надписи и всичко е на италиански Така че пач май няма да сврши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted February 3, 2004 Author Share Posted February 3, 2004 Айде, бе, к'во става? Никой ли няма английската версия на играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted February 7, 2004 Share Posted February 7, 2004 аз я имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darkman Posted February 8, 2004 Author Share Posted February 8, 2004 Ееееееее, най-сетне Ще бъдеш ли така добър да я качиш Или ако имаш записвачка да се видим някъде да ти дам празен диск да ми я запишеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.