Jump to content
BulForum.com

kazhete programa za iztrivane na faoilove

ack

Recommended Posts

Probvah v Safe Mode- ne stava.

George_131 Command prompt li mi triabva za DOS(predpolagam da ) i togava kakva komanda triabva da zadam za da go iztriq?

edit:

s XP sum.toq fail po4nah da go svaliam s FG, ne svalen do krai(no ne mi go pokazva kato jc! ami kato AVI ,iztrivam go ot spisuka s iztritite failove na FG,izklu4vam FG i ne stava i ne stava

Можеш да пуснеш и някаъв Error check на харда или Disk doctor ако имаш Noton.....понякога се омазват нащата и така можеш да ги фикснеш.

изчакай половин час или нещо такова, аз вднъж така изтрих, уиндоуса изглежда се справя мноого бавно с ави-тата когаот прави нещо с тях, и ги рилийзва след много време. Не знам дали правилно се изразих, но стана няколко пъти.

Иначе под ДОС със сигурност можеш да го изтриеш.

10x na vsi4ki .Stana s 300 zora.

I to ne v safe mode , ne v DOS.

Tva mi pomogna:

Here's my kill file routine(using normal mode).

-Open task manager and end process explorer.exe (this will kill the desktop by the way)

-Type ctrl+alt+del to run task manager

-Goto File | new task(run) and type del c:\program\filename or type cmd and delete through command prompt using del command

-Goto File run and type explorer.exe to bring back windows desktop

tova e ot: http://www.experts-exchange.com/Operating_...Q_20775373.html

Oste vednuzg blagodarq

да, този форум и аз доста го уважавам и си го гледам често :P

А иначе това само потвърждава, че точно Уиндоус държи файла а не 'някоя програма или юзър'.

Аз лично щях да изчакам известно време и да си правя други неща с компа, вместо да килвам експлорър, която ситуация страшно много ми напомня за зависванията с Win98 :D

а и всяко килване така крие разни рискове в крайна сметка...

И все пак на мен ми прилича на индиректно извикване на команден промпт.... Демек същото, но по друг начин...

е да, но експлорър го няма (да пречи на изтриването), а и като го няма, няма как иначе да стартираш промпта ;)

Имах абсолютно същия проблем, и като се пробваш под дос ти дава, че не съществъва такъв файл.

1.Провери ако си го свалял с някоя програма дали е делнат файл-а от нея

2.Ако и тфа не помогне след рестарт помпиш Ф8 и има 3 вида сейф моуд

Safe Mode

SAfe Mode + Network

Safe Mode + Comand Prompt

Ако не се лъжа :) отиваш само на safe mode и триеш с шифт и делийт файл-а тфа е не е много сложно ;)

3.Опитай малко searc-a преди да поуствал и други хора може да са имали сащия проблем-HAKER@ например го помня, че точно за тфа питаше!

/офф топик нещо сурча ми дава ерор напоследък :angry: уж сичко точно пък ерор и не намира нищо

Бе преди имаше вирус тука в едно исо на Халф Лайф и той просто повреждаше АВИ файловете. Нито можеш да ги применуваш нито да ги триеш..

Обаче Нортъна го хваща тоя вирус с простичък Скан и след един ребоот всичко се оправя.. не знам обаче в твоя случай дали е било така...

• 5 months later...

DELETE DOCTOR изтрива упорити файлове, които са трудни за изтриване, като например някои файлове оставени от вируси и троянци или файлове с грешки в имената. Действието става, като изберете файла за изтриване или го пренесете с мишката до прозореца на програмата. Това е много полезен инструмент с напълно разбираем интерфейсИзтегли

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...