gado Posted December 1, 2007 Share Posted December 1, 2007 Ранг-Трейд ООД,предлага работа на пълен работен ден за монтажници на климатични и вентилационни системи.Образованието по специалността е предимство. Липсата на стаж не е проблем. Заплащането е,твърда заплата+заработка .В началните месеци твърда заплата. За контакти : 0898/851-338 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 13, 2008 Author Share Posted February 13, 2008 Обявата отново е активна !Моля да не ми се обаждат хора които си търсят работа за 2-3 месеца ! Работата е тежка,мръсна и сериозна но за сметка на това може да бъде и много добре платена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 13, 2008 Share Posted February 13, 2008 не че имам някъв интерес ама що за глупост е тази възрастова граница ? в смисъл имам приятел който е на 20 , як , здрав българин който съм сигурен че може да я върши ама понеже е на 20 а не на 22 не може , друг пример имам друг познат който е на 27 пак така , не че нещо се заяждам просто ми е интересно как точно я измислихте тая граница ако е възможно напиши каква е твърдата заплата , един познат си търси работа и се вписва в годините Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 14, 2008 Author Share Posted February 14, 2008 не че имам някъв интерес ама що за глупост е тази възрастова граница ? в смисъл имам приятел който е на 20 , як , здрав българин който съм сигурен че може да я върши ама понеже е на 20 а не на 22 не може , друг пример имам друг познат който е на 27 пак така , не че нещо се заяждам просто ми е интересно как точно я измислихте тая граница ако е възможно напиши каква е твърдата заплата , един познат си търси работа и се вписва в годините Това приятелю,е средна възраст с която се има на предвид че,след като с 90% сигурност човекът ще трябва да се обучава,то по-добре е тепърва да му се създават навици,от колкото да се изкореняват лоши такива ! Освен това за мене няма значение колко як е един човек, а как му сече пипето.Ако имах нужда от хамали и общаци щях да пусна обява именно за такива.Но си прав ще взема това за възрастта да го коригирам. Размерът на заплатата няма да го напиша защото предпочитам личният контакт. Като гледам твоите обяви мисля че,ме разбираш какво имам на предвид. Само ще ти кажа че, на последното място кадето съм работил на заплата,при условие че,твърдата ми беше само 350 на края на месеца съм се подписвал на 1000 и на горе.Обаче това става само с много и добре свършена работа ! Както съм писал по-нагоре телефонът ми е 0898/85-13-38. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 говорех конкретно за възрастовата граница че според мене е глупава , всъщност не глупава ами просто не можах да си обясня защо е такава , не че се заяждам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.