Jump to content
BulForum.com

Възможно ли е ???

Recommended Posts

Въпроса е следния. Възможно ли е да изкарам картина от настолно ПЦ през екрана на лаптоп?

Целта е да се ползва само екрана без периферията. И ако е възможно кои компоненти ще трябва задължително да работят в лаптопа, естествено дали има модел който поддържа тази фунгция.

Решил съм да сложа екран в кутията на настолното пц но не ми се дават 200-300 лв за ЕлСиДИ. 14-15 инча са предостатъчни за целта. Някой има ли мнение по въпроса?

Наистина има много изписано из мрежата по въпроса, сам няма да можеш да го направиш, трябва ти готово решение, например като това. Казвам ти го от личен опит, мъчих се да подкарам едно малко дисплейче 320х240 без вграден контролер, като цяло историята е дълга, но накрая имах платка с 26 интегрални схеми и два процесора(е, тръгна де :tongue ), а изобщо не съм и мислил и за връзка с VGA, което си е отделен проблем (щото DVI си е направо абсурд).

Едно е сигурно - за съжаление екран от лаптоп със стандартен интерфейс няма да намериш :(

Благодаря и на двамата, като се замисля наистина не си заслужава часовете над програматора и поялника за тази моя прищявка. Май е най-добре да купя някое лсд дисплейче със стандартен конектор към ДВИ за В/о-карта. Целта все пак беше да се спестят средства. :D Ще мисля друг начин ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...