Jump to content
BulForum.com

Честито

ZGAN

Recommended Posts

Скоро се навършиха 5 години от появата на "новият форум"

Датата е някаде към 27 октомври.

5 години...как ви се виждат ?

5 години...как ви се виждат ?
We have 14275 registered members

Даже и да махнем ония 3-4 хиляди, дето си ги баннал за тия 5 години (майтапче :devil )...пак си е внушителна цифра. :punk

Значи съм се присъединил към форума година и нещо след създаването му. :) Това ми е първия форум, в който съм се регистрирал. Да е честита пет-гидишнината на форума!

А тия дет нямат (кат мен :rolleyes: ) +60% и модерейтед! :)

От както съм се регистрирал, няма ден, в който да не съм си проверил форумчето. :) (Освен ако съм нямал нет, заради ЕК... :) )

Айде да ни е честит рожденния ден на форумчето , да продължава да е така живо и здраво :)

Ае честито на всички съфорумници!!!И аз всеки ден си преглеждам форумчето и пиша тук още от както имам нет и ще продължавам занапред...

Наздраве! :beerchug

откакто се вързах на ЕК през август, 2004 съм тук... само четох 3-4 месеца преди да се регна... единствения форум, в който съм се задържал толкова дълго...

жив и здрав да си ни е вареза и дано никога не заприлича на дата.бг :D

Аз пък искам да благодаря на хората, които успяха да задържат форума тук дори и след като евроком му отряза кабела.

Thank you guys.

Честито и наздраве! Дори от другия край на света не прекъсвам връзката с форума. Малко ме гони обаче носталгията по доброто старо време. Не само по отношение на тогавашния дух, но и поради физическата невъзможност да посещавам мероприятията на екипа. :bgrin:

Момчиле, не се притеснявай - ще дойде време, когато ще се съберем отново всичките на по хапка и пийка ;)

Ако пък не стане тук - ще ни водиш на кръчме някъде из твоя регион, а на сутринта - който не пие - на ски.

Честито на всички, 5 години са си много време. Благодаря на колегите за усилията, които полагат и на всички Вас, които вземате дейно участие във Форума ни.

През тези 5 години може да съм нагрубил много от Вас, да съм нахоквал и наказвал хората - съжалявам, ако с нещо съм Ви обидил, не е било нарочно. ;) Или както Моника от "Приятели" казваше: "Ако викам по вас и ви се карам, това е само - защото правите нещо грешно".

Останете със здраве!

P.S.

хехе, Пламене - благодаря ти много за милите думи, които си написал за мен. Трогнат съм!

През тези 5 години може да съм нагрубил много от Вас, да съм нахоквал и наказвал хората - съжалявам, ако с нещо съм Ви обидил, не е било нарочно. ;)

Останете със здраве!

Ей това беше най-големият виц, който съм чувал напоследък. :laughing: ...и да го каже точно човекът, който винаги е любезен с околните, който и процент да ти даде...така ще го направи, че да ти е кеф...че и ти идва мерак още 20% да си поискаш сам. :bgrin:

Благодаря на TAZ, Dreamer, Килъра и останалите, които през годините поддържаха и успяха да запазят въпреки всички трудности любимия ни форум...а на Любо му благодаря и за часовете загубено време, което съм му отнел, когато ми обясняваше тактиките в BF. notworthy.gif

Честито, о драги съфорумец! Не е ли странно, че въпреки че не си виждал човека отсреща, някак си знаеш, че го познаваш...

Thank You за това, че помагате на тоя невидим линк да ни свързва и по някакъв начин те прави мааалко по-важен, а мнението ти - чуто :)

Значи съм се присъединил към форума година и нещо след създаването му. :) Това ми е първия форум, в който съм се регистрирал. Да е честита пет-гидишнината на форума!

И аз така, само че с няколко месеца по-късно. Всеки ден си влизам тук, даже и да не пиша много.

Айде да ние честито и още толкова да направим! :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...