DDL Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 Izpolzvam Total Commander.V4era iskah da upload-na malko kartinki na Warez i ne moge da me konktne.Pi6a na novo.V hostname: ftp://www.warez.ru . I drugite raboti:username i password. Ntiskam Connect i mi izpisva:connect call failed. Mnoo sa qdosvam pomognetemi pls. BlGODARQ PREDVARITELNO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 Pak pri men problema e drug Zna4i connectvam se, po4vam da uploadvam s 6Kb(az sam na dostapna +) i sled okolo 5-6 minuti uploadva uvisva i prestava da ka4va informaciq kam sarvara. A ina4e download-a mi e 6 Dnes se obadih na suporta i te mi kazaha 4e sam edinstveniq klien obadil se s podoben problem Ako ima drugi sas sa6ia problem neka i te da se obadqt ,za da se vzemat v race tiq ot evrocoma Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 Аз и затова отдавна се отказах да си късам нервите да ъплоадвам в уарез при тая ужасна и откъм скорост и откъм стабилност връзка на ъплоад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 Да ви кажа честно с FlashFXP нямам проблеми, ъплоудва си съвсем нормално, така че пробвайте с него, може пък software-a да е виновен (колкото и малко вероятно да е) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted February 1, 2004 Author Share Posted February 1, 2004 Да ви кажа честно с FlashFXP нямам проблеми, ъплоудва си съвсем нормално, така че пробвайте с него, може пък software-a да е виновен (колкото и малко вероятно да е) I sus FlashFXP su6to mi stava taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 interesno kogato se opitva dsa se svurza kum ftp://www.warez.ru s username i pass nestava samo anonimno mi dava obache ako se konektna kum ftp://warez.ru s user name i pass stava eto ti reshenieto na problema probvai kakto se conektvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 Pak pri men problema e drug Zna4i connectvam se, po4vam da uploadvam s 6Kb(az sam na dostapna +) i sled okolo 5-6 minuti uploadva uvisva i prestava da ka4va informaciq kam sarvara. A ina4e download-a mi e 6 Dnes se obadih na suporta i te mi kazaha 4e sam edinstveniq klien obadil se s podoben problem Ako ima drugi sas sa6ia problem neka i te da se obadqt ,za da se vzemat v race tiq ot evrocoma I az sam sa6tiq Uj dostapna+ pak q ka4i 2-3K, q ne.I kat se zabie na 0,00 nqma otarvane No kfo da se pravi... Take it easy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted February 1, 2004 Author Share Posted February 1, 2004 interesno kogato se opitva dsa se svurza kum ftp://www.warez.ru s username i pass nestava samo anonimno mi dava obache ako se konektna kum ftp://warez.ru s user name i pass stava eto ti reshenieto na problema probvai kakto se conektvam Ne stava Pak izpisva connect call failed Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 probvai s internet explorar da uplodvash kakto ti kazah ako ne stane preinstalirai si windowsa stoto stp [roblemi nqma mojebiproblema e v plavastata skorost stoto sme mn potrebiteli koito uplodvat i zatova nemojem da izpulnim skorostiti po dogovora koito sme se pak e shared Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 то ако за всеки проблем се преинсталираше уиндоус, каде ще му излезе края Пробвай вържи се с друг фтп сървър, и пробвай да качиш/свалиш нещо и пиши пак дали става, ако става, значи си ок. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted February 1, 2004 Author Share Posted February 1, 2004 Pak ne stava.Aaaa ve4e vze da mi pisva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 probvaite s ftp.warez.ru kak shte raboti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted February 1, 2004 Author Share Posted February 1, 2004 connect call fail dava kogato IP-to e nedostapnotaka che problema ne e vav wareza ama poniakoga i na men mi se sbagne sled 1/2 chasa se opravi sled 2 dena pak se skape Dano da e ot tva koeto ti kazva6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 I az imam podoben problem - upload-vam sys skorost ot 2-3 Kb max, a trqbva da e s 6-7. I tova ne e ot v4era i ot dnes problem - ot okolo mesec e taka mozhe bi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 I az imam podoben problem - upload-vam sys skorost ot 2-3 Kb max, a trqbva da e s 6-7. I tova ne e ot v4era i ot dnes problem - ot okolo mesec e taka mozhe bi... Ми да дзвънкаме на съпорта, белким го оправят Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 Ми да дзвънкаме на съпорта, белким го оправят Nali vi kazvam,dnes im se obadih,te tvardqt 4e nqkade pri men e pri4inata.Qvno ne im se zanimava Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 Mi az si preinstalirah Windows syvsem skoro - predi okolo sedmica, poradi drugi pri4ini. Ami ne se opravi problema. Smenih 3 FTP klienta, no i tova ne pomogna. Taka 4e problemyt edva li e v 15-te user-a, koito stranno za6to imat edin i sy6t problem po ednakvo vreme... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 Махнете си от опциите на FlashFXP PASV Mode. И ползвайте именно тая програма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 Използването или не на PASV режим принципно няма отношение към качеството на връзката, а само към осъществяването й. Като гледам някой юзъри, например chicatillo, имат връзка, но става в пъти по-бавно от нормалното за тарифата. На свой ред ви препоръчвам FTP Voyager - най-добрата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 Kato stana vupros za problemi eto kakvo toku shto mi kaza flashfxp: error during write to file. no space left on the device dano go poiz4istite malko "device"-a 4e tukmo shtiah da izpulvam molbata na edin user Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 като за начало за сървър напиши само ftp.warez.ru, а за другия проблем с дисконектването си има една опция /говоря за Total Commander/ Send command to keep connection alive --> трябва да бъде включена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 Сериозно си казвам и аз - достъпна+ доколкото знам предлага ъплоуд 64 kbit/s към warez.А дори и да е 32 kbit/s аз все пак не мога да вдигна повече от 4 kb/s. Да не говорим че наистина редовно се кльопва на 0 и си остава докато го реконектна Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDL Posted February 2, 2004 Author Share Posted February 2, 2004 като за начало за сървър напиши само ftp.warez.ru, а за другия проблем с дисконектването си има една опция /говоря за Total Commander/ Send command to keep connection alive --> трябва да бъде включена. I taka ne stava. Ve4e zapo4vam da si mislq 4e pri men problema e drug.Sled kato natisna konekt se poqvqva onova ot Norton Internet Security koeto pita dali naistina iskam da se konektna.Natiskam Yes(ili ne6to takova be6e) i malko po-nadolu always use this option(mai be6e ne6to takova).I posle OK i sled malko mi dava 4e ima error.Maham go tva suob6tenie i na Total Commnder se 4aka i mi izpisva connect: to edi kade si,user i pass i t.n. i posle se poqvqva connect call failed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.