Jump to content
BulForum.com

Ne moga da uploadvam

DDL

Recommended Posts

Izpolzvam Total Commander.V4era iskah da upload-na malko kartinki na Warez i ne moge da me konktne.Pi6a na novo.V hostname: ftp://www.warez.ru . I drugite raboti:username i password. Ntiskam Connect i mi izpisva:connect call failed.

Mnoo sa qdosvam pomognetemi pls.

BlGODARQ PREDVARITELNO.

Pak pri men problema e drug :angry1 Zna4i connectvam se, po4vam da uploadvam s 6Kb(az sam na dostapna +) i sled okolo 5-6 minuti uploadva uvisva i prestava da ka4va informaciq kam sarvara. :wacko: A ina4e download-a mi e 6 :P

Dnes se obadih na suporta i te mi kazaha 4e sam edinstveniq klien obadil se s podoben problem :bgrin:

Ako ima drugi sas sa6ia problem neka i te da se obadqt ,za da se vzemat v race tiq ot evrocoma ;)

Аз и затова отдавна се отказах да си късам нервите да ъплоадвам в уарез :zzz при тая ужасна и откъм скорост и откъм стабилност връзка на ъплоад.

Да ви кажа честно с FlashFXP нямам проблеми, ъплоудва си съвсем нормално, така че пробвайте с него, може пък software-a да е виновен (колкото и малко вероятно да е)

Да ви кажа честно с FlashFXP нямам проблеми, ъплоудва си съвсем нормално, така че пробвайте с него, може пък software-a да е виновен (колкото и малко вероятно да е)

I sus FlashFXP su6to mi stava taka :angry1

Pak pri men problema e drug :angry1 Zna4i connectvam se, po4vam da uploadvam s 6Kb(az sam na dostapna +) i sled okolo 5-6 minuti uploadva uvisva i prestava da ka4va informaciq kam sarvara. :wacko: A ina4e download-a mi e 6 :P

Dnes se obadih na suporta i te mi kazaha 4e sam edinstveniq klien obadil se s podoben problem :bgrin:

Ako ima drugi sas sa6ia problem neka i te da se obadqt ,za da se vzemat v race tiq ot evrocoma  ;)

I az sam sa6tiq :pirate

Uj dostapna+ pak q ka4i 2-3K, q ne.I kat se zabie na 0,00 nqma otarvane :D

No kfo da se pravi... Take it easy :punk :punk :punk

probvai s internet explorar da uplodvash kakto ti kazah ako ne stane preinstalirai si windowsa stoto stp [roblemi nqma mojebiproblema e v plavastata skorost stoto sme mn potrebiteli koito uplodvat i zatova nemojem da izpulnim skorostiti po dogovora koito sme se pak e shared

то ако за всеки проблем се преинсталираше уиндоус, каде ще му излезе края :D

Пробвай вържи се с друг фтп сървър, и пробвай да качиш/свалиш нещо и пиши пак дали става, ако става, значи си ок.

connect call fail dava kogato IP-to e nedostapno

taka che problema ne e vav wareza

ama poniakoga i na men mi se sbagne

sled 1/2 chasa se opravi

sled 2 dena pak se skape

Dano da e ot tva koeto ti kazva6. ;)

I az imam podoben problem - upload-vam sys skorost ot 2-3 Kb max, a trqbva da e s 6-7. I tova ne e ot v4era i ot dnes problem - ot okolo mesec e taka mozhe bi...

Ми да дзвънкаме на съпорта, белким го оправят B)

Mi az si preinstalirah Windows syvsem skoro - predi okolo sedmica, poradi drugi pri4ini. Ami ne se opravi problema. Smenih 3 FTP klienta, no i tova ne pomogna. Taka 4e problemyt edva li e v 15-te user-a, koito stranno za6to imat edin i sy6t problem po ednakvo vreme...

Използването или не на PASV режим принципно няма отношение към качеството на връзката, а само към осъществяването й. Като гледам някой юзъри, например chicatillo, имат връзка, но става в пъти по-бавно от нормалното за тарифата.

На свой ред ви препоръчвам FTP Voyager - най-добрата :D

Kato stana vupros za problemi eto kakvo toku shto mi kaza flashfxp: error during write to file. no space left on the device

dano go poiz4istite malko "device"-a 4e tukmo shtiah da izpulvam molbata na edin user :)

като за начало за сървър напиши само ftp.warez.ru, а за другия проблем с дисконектването си има една опция /говоря за Total Commander/ Send command to keep connection alive --> трябва да бъде включена.

Сериозно си казвам и аз - достъпна+ доколкото знам предлага ъплоуд 64 kbit/s към warez.А дори и да е 32 kbit/s аз все пак не мога да вдигна повече от 4 kb/s. Да не говорим че наистина редовно се кльопва на 0 и си остава докато го реконектна :(

като за начало за сървър напиши само ftp.warez.ru, а за другия проблем с дисконектването си има една опция /говоря за Total Commander/ Send command to keep connection alive --> трябва да бъде включена.

I taka ne stava. :cry Ve4e zapo4vam da si mislq 4e pri men problema e drug.Sled kato natisna konekt se poqvqva onova ot Norton Internet Security koeto pita dali naistina iskam da se konektna.Natiskam Yes(ili ne6to takova be6e) i malko po-nadolu always use this option(mai be6e ne6to takova).I posle OK i sled malko mi dava 4e ima error.Maham go tva suob6tenie i na Total Commnder se 4aka i mi izpisva connect: to edi kade si,user i pass i t.n. i posle se poqvqva connect call failed. :angry1 :cry

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...