Jump to content
BulForum.com

Counter-Strike Movies

RaZoR

Recommended Posts

Дай, дай, дай, дай... дай си телефона да ти се обада :) Ама .dem или на видео файлове?

Failovete ne sa .dem ama ako iska6 imam si4ki finali ot wcg-ta :D

Ina4e ima movies na Eol,SK,BG Movies , LORDA (moi biv6 saotbornik),M19.......SK | HeatoN ....vaob6te moje da pripadnete super unique movies ima :D

Telefona mi e 0886 361496 koito iska da idva v nas s harda i da typ4e 6toto mi e v **** neta i nqma da moga da gi upload :angry1

Ти сега само ни изтезаваш а нищо не качваш :( Айде като ти се оправи нета свиркай ;)

Нямаш ли някои познат или приател дето работи в зала с евроком ?!!? Намери начин моля теееееее. :cry

• 2 weeks later...

Jiveq v trakiq ama kato si slagah linuxa slu4aino 33Gb otidoha na kino.V sybota 6te hodim na no6na s moq otbor da trenirame i 6a si zema harda s men pak v zalata i 6te gi sloja .Togava 6te ti pratq edno PM da si napravim sre6ta i da gi zeme6.

RaZoR said:
Brato .... kazvam vi 4e sam na nai-malkata tarifa bez lokalen trafik a nai-malkoto film4e e kam 200Mb. Trqbva da namerq vreme da ida do s0s.bg da go sloja.

Стояне ти ме познаваш ве момко :D Aз мога да ги кача ама знамта кав си !

RaZoR kажи сайта на които са и ша ги сваля.Ако не ти ги качи на някои друг саит като датата или техното за, да ги сваля, от датата и от техното свалям с 40kb/sec, нали SOS.BG са с браз и-нет

PsyGhost said:
Тук съм ъплоаднал едни вижтеги дано ви харесат http://warez.ru:8080/FTP/Videos/CS%20moviez/

Ne se se6tam koi si no kakto i da e.Moga da ti kaja samo 4e teq movies pove4eto sa dyrpani ne ot Bg peering .A ob6tiq razmer na film4etata sa 7-8 Gb.Prosto kazvam 4e kato si zatrih 33Gb ot harda otidoha i film4etata a ne 4e 6te hodq da gi dyrpam ot s0s "MOMKO". Az teq Movies gi imam ka6irani u edin friend na CD's samo trqbva da go namerq

Offtopick:

Gore v dqsno ima edit.Vmesto da praska6 3 posta s po edno izre4enie moje da sloji6 samo edin s tri . :angry1 :angry1

RaZoR said:
Ne se se6tam koi si no kakto i da e.Moga da ti kaja samo 4e teq movies pove4eto sa dyrpani ne ot Bg peering .A ob6tiq razmer na film4etata sa 7-8 Gb.Prosto kazvam 4e kato si zatrih 33Gb ot harda otidoha i film4etata a ne 4e 6te hodq da gi dyrpam ot s0s "MOMKO". Az teq Movies gi imam ka6irani  u edin friend na CD's samo trqbva da go namerq

Offtopick:

Gore v dqsno ima edit.Vmesto da praska6 3 posta s po edno izre4enie moje da sloji6 samo edin s tri .  :angry1  :angry1

Благодаря RaZoR за савета не го знаех.Та за филмчетата направих си труда да изгубя един ден за да ги сваля,и ти да ми кажеш че ся не ги искаш/те птосто аз имам барза услуга и мисля че тези филмчета одговарят горедоло на тия който ти имаш.Та за мен не са прай че не ме познаваш.Visio1 ми беше acautna na Diablo 2 от там на татака можеш да се сетиш кой сам.. :angry1 а и за bg piering мисля че няма никво значение налиса Movies

PsyGhost said:
Благодаря RaZoR за савета не го знаех.Та за филмчетата направих си труда да изгубя един ден за да ги сваля,и ти да ми кажеш че ся не ги искаш/те птосто аз имам барза услуга и мисля че тези филмчета одговарят горедоло на тия който ти имаш.Та за мен не са прай че не ме познаваш.Visio1 ми беше acautna na Diablo 2 от там на татака можеш да се сетиш кой сам..  :angry1 а и за bg piering мисля че няма никво значение налиса Movies

Ohhhhh aam ti 4ete6 li tova deto pi6at horata be ?Az kazvam 4e teq movies ne sa dyrpani ot Bg peering i ti sam bi trqbvalo da se doseti6 4e moje i da ne gi nameri6.

Are nqkoi da DEL!!! temata 6toto ne mi se zanimava s *******...... :angry1 :angry1 :angry1 :angry1

I ne otgovarqt vaob6te .... ima6 li na SK ot CLP winter-a i summer-a ?(na 1.6)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...