Jump to content
BulForum.com

Фонд на алкохолиците


Recommended Posts

Не е точно така... След 6-ти литър нещата не са за аматьори. 

 

 

А кому е нужно да се самоизтезава с поглъщането на шест литра течности? Или тва е нещо своего рода, като казармените доказвания на..., ъъъ..., нещо. Кой ще пръдне най-гръмогласно, кой ще уригне най-оглушително (рецитирането на стихче също се зачита), чия пръдня е най-миризлива или чии кубинки би трябвало да се съхраняват извън помещението за обувки, понеже успяват да осмърдяват допълнително и кубинките на останалите.

 

П.п. Пък за гюнтнерс-а... Що, бе!? Ти, като почитател на пиринското би трябвало да го боготвориш. ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

П.п. Пък за гюнтнерс-а... Що, бе!? Ти, като почитател на пиринското би трябвало да го боготвориш. ;)

 

Ти нормален ли си да обиждаш Пиринско така? 

 

За другото - ами като станеш в 7 сутринта и осъзнаеш, че вече е напекло и отвориш първа бира, денят докъм 9 и нагоре вечерта минава много бързо в литри. А по двора понякога излизат по-бързо, отколкото влизат... 

 

Отделно да беше дошъл в Йегера последния път да видиш как всички пичове стигнахме смело 5-те литра и ако не бяха затворили кой знае до какви висини щяхме да стигнем. 

Link to comment
Share on other sites

Тихо-тихо.Пак ще ги затворим другия път.

 

Е то имАло ли е път да не ги затворим?  :laughing:

 

Ама другия път ще пребием и циганите. И Жоро Игнатов е ПЕДЕРАСТ!!! 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Добре, ве. Тва пиринското младо, що като е младо и то има вкус на прокиснало като дъртото пиринско!?

Link to comment
Share on other sites

Не знам която сила ме накара да пия маргарита. В мексикански ресторант съм. Ям нещо с поне 2 милиона калории ама питието е отврат. Короната си друго нещо.

Link to comment
Share on other sites

Не знам която сила ме накара да пия маргарита.

Няма по-добро питие в жегата от маргарита (с истинска текила от 100% синьо агаве и без никаква захар плюс много лайм)! Точно заради този божествен еликсир днес си поръчах ей този дзвер, защото стария блендър отиде директно в боклука (това май трябваше да го сложа в другата тема). :lol:

 

ascent-a3500-brushed_01.jpg

Link to comment
Share on other sites

Поправям се. В друго заведение ми го направиха уникално. Първата маргарита лъхаше на ракия, заклевам се. Като се върна в Чикаго ще си купя веднага и следващата събота почвам от сабале ☺️☺️☺️

Link to comment
Share on other sites

Поправям се. В друго заведение ми го направиха уникално. Първата маргарита лъхаше на ракия, заклевам се. Като се върна в Чикаго ще си купя веднага и следващата събота почвам от сабале ☺️☺️☺️

Най-важното при маргаритата (пък и при всякакви коктейли) е в качеството на съставките. Вземи си истинска текила (100% дестилат от синьо агаве), както и triple sec или cointreau, много лайм плюс качествен блендър. Блендъра е за разбиване на доста лед до плътна снежна консистенция, която се тъпче в коктейлната чаша (голям размер), след като си сложил всички съставки (текилата и трипъл сека в равни количества да речем 50-60 ml плюс сока от лайм). Преди слагането на съставките, чашата трябва да се извади добре замразена от фризера и да се топне ръба в хималайска сол. Накрая в чашата се забождат 1-2 шайби лайм. :beerchug

 

Classic-Blended-Margarita.jpg

Link to comment
Share on other sites

Блендер имам да си еве майката. Другото го нямам ама в първия ликър ще ми помогнат :) насъбрало ми се е бая. На гъза са ми няколко милиона, а нищо не съм видял и трябва да пийна нещо.... Много

Link to comment
Share on other sites

Няма по-добро питие в жегата от маргарита (с истинска текила от 100% синьо агаве и без никаква захар плюс много лайм)! Точно заради този божествен еликсир днес си поръчах ей този дзвер, защото стария блендър отиде директно в боклука (това май трябваше да го сложа в другата тема). :lol:

 

ascent-a3500-brushed_01.jpg

Мхъ... Лайк!

Що си не взе Хамилтън Бийч, бре!?

Като си тръгнал да си угаждаш на гайдата, баре го прави качествено!

Edited by gado
Link to comment
Share on other sites

Този е велик!

 

Бирата не е пиринско, иначе щеше да умре по средата...

 

Чакай, чакай - Виден горе-долу така се справя с пиринското и още е жив. :D

 

Някои просто са талантливи и си го могат... :lol:

 

tumblr_mkjykf8xYg1rpduwho1_500.gif

Link to comment
Share on other sites

Мхъ... Лайк!

Що си не взе Хамилтън Бийч, бре!?

Като си тръгнал да си угаждаш на гайдата, баре го прави качествено!

Ъхъ, Хамилтън Бийч бих взел само за да го подаря на Виден да си прави коктейли с пиринско. :lol:
Link to comment
Share on other sites

Ъхъ, Хамилтън Бийч бих взел само за да го подаря на Виден да си прави коктейли с пиринско. :lol:

 

Ще го взема жената да си прави бъркочи, аз не си падам по тия неща. 

 

Освен когато обявя МОХИТО ден....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Начи, първо - Старопилзен е яка бира! Мамка му, дали щото преди това плюсках сладолед или щото бирата си е адски яка, ама леко ми докарваше кат мирис на пчелен мед и леко на пушек, а вкусът и беше просто... прекрасен...

 

Второ - Хосе Куерво голд с портокал и канела*... Не бях получавал полюция от как бЕх на 19.

 

*барманчето ме открехна на този мурафет, като преди това почти ми налетя на тукати, за дет го пиех с лимон и сол...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...