gado Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Не е точно така... След 6-ти литър нещата не са за аматьори. А кому е нужно да се самоизтезава с поглъщането на шест литра течности? Или тва е нещо своего рода, като казармените доказвания на..., ъъъ..., нещо. Кой ще пръдне най-гръмогласно, кой ще уригне най-оглушително (рецитирането на стихче също се зачита), чия пръдня е най-миризлива или чии кубинки би трябвало да се съхраняват извън помещението за обувки, понеже успяват да осмърдяват допълнително и кубинките на останалите. П.п. Пък за гюнтнерс-а... Що, бе!? Ти, като почитател на пиринското би трябвало да го боготвориш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 П.п. Пък за гюнтнерс-а... Що, бе!? Ти, като почитател на пиринското би трябвало да го боготвориш. Ти нормален ли си да обиждаш Пиринско така? За другото - ами като станеш в 7 сутринта и осъзнаеш, че вече е напекло и отвориш първа бира, денят докъм 9 и нагоре вечерта минава много бързо в литри. А по двора понякога излизат по-бързо, отколкото влизат... Отделно да беше дошъл в Йегера последния път да видиш как всички пичове стигнахме смело 5-те литра и ако не бяха затворили кой знае до какви висини щяхме да стигнем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 17, 2017 Share Posted May 17, 2017 Тихо-тихо.Пак ще ги затворим другия път. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 17, 2017 Share Posted May 17, 2017 Тихо-тихо.Пак ще ги затворим другия път. Е то имАло ли е път да не ги затворим? Ама другия път ще пребием и циганите. И Жоро Игнатов е ПЕДЕРАСТ!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Добре, ве. Тва пиринското младо, що като е младо и то има вкус на прокиснало като дъртото пиринско!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Щото е пиринско бе - все тая на колко години е... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Не знам която сила ме накара да пия маргарита. В мексикански ресторант съм. Ям нещо с поне 2 милиона калории ама питието е отврат. Короната си друго нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Ти сравняваш Корона с Маргарита? Seems legit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Ти сравняваш Корона с Маргарита? Seems legit Едвам я изпих. Трябваше еднакви биричка да опна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Оплакни със Стела Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Не знам която сила ме накара да пия маргарита. Няма по-добро питие в жегата от маргарита (с истинска текила от 100% синьо агаве и без никаква захар плюс много лайм)! Точно заради този божествен еликсир днес си поръчах ей този дзвер, защото стария блендър отиде директно в боклука (това май трябваше да го сложа в другата тема). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 Дейба. Пак ще опитам. На ракия ме удряше и трудно вървеше Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 Поправям се. В друго заведение ми го направиха уникално. Първата маргарита лъхаше на ракия, заклевам се. Като се върна в Чикаго ще си купя веднага и следващата събота почвам от сабале ☺️☺️☺️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 Поправям се. В друго заведение ми го направиха уникално. Първата маргарита лъхаше на ракия, заклевам се. Като се върна в Чикаго ще си купя веднага и следващата събота почвам от сабале ☺️☺️☺️ Най-важното при маргаритата (пък и при всякакви коктейли) е в качеството на съставките. Вземи си истинска текила (100% дестилат от синьо агаве), както и triple sec или cointreau, много лайм плюс качествен блендър. Блендъра е за разбиване на доста лед до плътна снежна консистенция, която се тъпче в коктейлната чаша (голям размер), след като си сложил всички съставки (текилата и трипъл сека в равни количества да речем 50-60 ml плюс сока от лайм). Преди слагането на съставките, чашата трябва да се извади добре замразена от фризера и да се топне ръба в хималайска сол. Накрая в чашата се забождат 1-2 шайби лайм. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 Блендер имам да си еве майката. Другото го нямам ама в първия ликър ще ми помогнат насъбрало ми се е бая. На гъза са ми няколко милиона, а нищо не съм видял и трябва да пийна нещо.... Много Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 Стефче, лашкай тогава директно текила - тия маргарити са по-скоро за коври и следобедно разхлаждане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 Екстра са си маргаритите...к'во не им 'аресвате?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 Кой е казал, че не ги харесваме? Ама като ни знаеш - колко точно кила ще ни трябват? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 Еее, това вече е съвсееем друг въпрос... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 (edited) Няма по-добро питие в жегата от маргарита (с истинска текила от 100% синьо агаве и без никаква захар плюс много лайм)! Точно заради този божествен еликсир днес си поръчах ей този дзвер, защото стария блендър отиде директно в боклука (това май трябваше да го сложа в другата тема). Мхъ... Лайк! Що си не взе Хамилтън Бийч, бре!? Като си тръгнал да си угаждаш на гайдата, баре го прави качествено! Edited May 29, 2017 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 Този е велик! Бирата не е пиринско, иначе щеше да умре по средата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 Този е велик! Бирата не е пиринско, иначе щеше да умре по средата... Чакай, чакай - Виден горе-долу така се справя с пиринското и още е жив. Някои просто са талантливи и си го могат... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 Мхъ... Лайк! Що си не взе Хамилтън Бийч, бре!? Като си тръгнал да си угаждаш на гайдата, баре го прави качествено! Ъхъ, Хамилтън Бийч бих взел само за да го подаря на Виден да си прави коктейли с пиринско. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 30, 2017 Share Posted May 30, 2017 Ъхъ, Хамилтън Бийч бих взел само за да го подаря на Виден да си прави коктейли с пиринско. Ще го взема жената да си прави бъркочи, аз не си падам по тия неща. Освен когато обявя МОХИТО ден.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 12, 2017 Share Posted June 12, 2017 Начи, първо - Старопилзен е яка бира! Мамка му, дали щото преди това плюсках сладолед или щото бирата си е адски яка, ама леко ми докарваше кат мирис на пчелен мед и леко на пушек, а вкусът и беше просто... прекрасен... Второ - Хосе Куерво голд с портокал и канела*... Не бях получавал полюция от как бЕх на 19. *барманчето ме открехна на този мурафет, като преди това почти ми налетя на тукати, за дет го пиех с лимон и сол... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.