netrootbg Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Страхотна weiss бира. Горещо препоръчвам на феновете на този тип бира. Една от любимите ми се превърна още след няколко глътки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Варщайнер според мен е една сииилно надценена бира... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Поради обстоятелства, които нямам намерение да разказвам...в хладилника ми се появиха Старопрамен, Шуменско, Амстел, Пиринско и Бъдвайзер. И поради обстоятелства които не ми се разказват, всички бяха отворени и дегустирани. Абсолютно всички ми бяха абсолютно еднакви! Водка рулс...казах!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Пфф...! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Страхотна weiss бира. Случайно я намерих в един ликър у наше село. Наистина е страхотна! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 1, 2017 Share Posted May 1, 2017 Искам да направя едно предупреждение - НЕ ОПИТВАЙТЕ ТАЗИ БИРА! Само веднъж през живота си съм пил по-лоша бира (Пиринско лимон), но ако някъде предложат да ви почерпят и асортиментът включва само тази или пиринско - рискувайте с пиринското. Взех я единствено от любопитство и макар, че от нея изпих само 2 глътки...сега ще трябва да изпия поне 2 кутийки от моите (зелената няколко поста по-нагоре), за да си оправя вкуса...а и май започна да ми става лошо деба и царевичната й бира... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Искам да направя едно предупреждение - НЕ ОПИТВАЙТЕ ТАЗИ БИРА! Само веднъж през живота си съм пил по-лоша бира (Пиринско лимон), но ако някъде предложат да ви почерпят и асортиментът включва само тази или пиринско - рискувайте с пиринското. Взех я единствено от любопитство и макар, че от нея изпих само 2 глътки...сега ще трябва да изпия поне 2 кутийки от моите (зелената няколко поста по-нагоре), за да си оправя вкуса...а и май започна да ми става лошо деба и царевичната й бира... Човек, това струва 65 ст. в Билла, а те не са еФтин магазин, прави му сметка, какво е. Иначе по темата, сега има една полска водка Wyborowa на 2 за 1 в Метро, която хич, ама хич не е лоша. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Стига пък и вие с тия бири бе!!! След сериозно погълнато количество снощи и предвид колко малко ми е лошо днес мога да заявя, че тази водка е много добра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Нещо против биричката ли имаш??? Хидратира, храни, пали палава искрица в окото и не напива. Ерго, биропиещите нямат повод да споменават колко малко или колко много им е лошо, въпреки изпитите количества снощи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Добро утро.Аз от кога ви говоря за Царская...За парите си е супер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 биропиещите нямат повод да споменават колко малко или колко много им е лошо, въпреки изпитите количества снощи Не е точно така... След 6-ти литър нещата не са за аматьори. В тоя ред на мсили НЕ пийте бира GUNTHER'S също така. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 След сериозно погълнато количество снощи и предвид колко малко ми е лошо днес .. Аз като аматьор да попитам - а защо трябва да се пие в количества, след които задължително трябва да ти е лошо (без значение малко или много)? Мога и по друг начин да го задам - какъв е смисълът в 'наливането' до степен отрязване? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 1. Това няма как да ти се обясни на тебе по начин, който да те накара да го разбереш. 2. Така се тества алкохол - нищо друго не е показателно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Аз като аматьор да попитам - а защо трябва да се пие в количества, след които задължително трябва да ти е лошо (без значение малко или много)? Мога и по друг начин да го задам - какъв е смисълът в 'наливането' до степен отрязване? Ами аз се отпускам и така се получават нещата Не пия ежедневно, но като пия е сериозно, такива едно-две даже не ги почвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 1. Това няма как да ти се обясни на тебе по начин, който да те накара да го разбереш. 2. Така се тества алкохол - нищо друго не е показателно. По втората точка - не съм много убеден в твърдението ти, а по първата...може би просто не те бива в обясненията ; виж обяснението на Нео го разбрах веднага. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 По втората точка - не съм много убеден в твърдението ти, а по първата...може би просто не те бива в обясненията ; виж обяснението на Нео го разбрах веднага. Ти може да не си убеден, но това има значение толкова, колкото моите убеждения на тема солфеж, примерно. Обяснението на Нео е леймърска работа, та добре попива в тотални аматьори - не се учудвам. Аз ще ти дам едно от многото други, оформено като цитат, но за хора по-навътре в играта: Малкият шебек на колене пиян прегръща тоалетната чиния и драйфа на поразия. Чичо му Чарли кротко поседнал на ваната си пие сингъл молт скоча... След няколко мощни напъна на малкия, чичо му Чарли заявява мъдро "Това е начинът тялото ти да ти покаже, че алкохолът е отрова." Малкият кифлоч пита "А тогава ти защо пиеш?". Чарли отговаря " Защото има неща в мен, които трябва да убия..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Вицът отново потвърждава, че или не може да обясняваш, или че пак се измъкваш от обяснение понеже нямаш такова. Обяснението на Нео го разбирам прекрасно ; твоите обяснения някакси ми идват доста анти-логични...да тества алкохол като се налива до припадък - арюкидин'ме? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Тестването е друга тема, Птеромисир, но там защо се прави така ще оставя на ВСЕКИ друг тук да ти обясни. И това не е виц, а цитат от Двама мъже и половина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Все тая...и за вица, и за поредното отлагане на обяснение... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Ти на тъп ли се правиш тая вечер? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 А ти случайно да си дал каквото и да е обяснение, че да се правя на тъп? Не знам кой каза, че всеки друг щял ми обясни как наливането до припадък било единствения правилен начин да тестваш алкохол. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 До припадък не е нужно, но за наказание няма да ти обясня аз защо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 ...няма да ти обясня аз защо Ха-ха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 (edited) Вицът отново потвърждава, че или не може да обясняваш, или че пак се измъкваш от обяснение понеже нямаш такова. Обяснението на Нео го разбирам прекрасно ; твоите обяснения някакси ми идват доста анти-логични...да тества алкохол като се налива до припадък - арюкидин'ме? Така е най-показателно дали е хубав алкохола иначе само по вкус е доста разтегливо Ако е добре дестилиран алкохола пак ти е малко зле след 7-8-9-10 водки, но по един поносим начин и ти минава след няколко часа. Преди няколко седмици като се излъгах да пия онзи бъркоч Савой като бях на гости, на следващия ден ме скъса главата от болки, чак докато си легнах вечерта... Ако изпиеш 1-2 едва ли ще усетиш така разликата от качествения алкохол с некачествен, защото на вкус може и да го докара, ама организма си знае Raptor-e кое точно е леймърска работа? Сигурен съм даже, че ако седнем на водки ще припаднеш по пътя, нищо че не пия ежедневно Edited May 16, 2017 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 16, 2017 Share Posted May 16, 2017 Raptor-e кое точно е леймърска работа? Сигурен съм даже, че ако седнем на водки ще припаднеш по пътя, нищо че не пия ежедневно Леймърско е обяснението как "се отпускаш и така стават нещата" За другото в наше село имаме една приказка "Като не познаваш хората в село няма да приказваш за тях" Та недей да си много сигурен в неща, които са ти напълно неизвестни ================ Пламене, сега разбра ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts