Jump to content
BulForum.com

Фонд на алкохолиците

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ракията почти е на привършване. И аз като много от вас може би сега опитах такоз чудо от банани.

Еми какво да кажа: доста приятен аромат,почти никакъв вкус и доста сладнееща.

Незнам дали е нормално това. Но е факт все пак ,че си отиде.

Аз лично намерих и нещо лошо в тази ракия,неможе да се уцели точно или добро мезе.

не салата не мръвки не ядки.

Ракията почти е на привършване. И аз като много от вас може би сега опитах такоз чудо от банани.

Аз лично намерих и нещо лошо в тази ракия,неможе да се уцели точно или добро мезе.

Плодове? :)

тая вечер пийнах 6-7 хайникена пред плейстейшъна в офиса с няколко пакетчета бадеми и ми е много харно на душата.... жалко че нямаше с кой да продължа

http://www.zazz.bg/play:3b85005d :beerchug :beerchug :beerchug :beer: :beer:

Edited by zlobil

ядрена пепееел

а какво става :blink: около 300 мл. изпих и то бързо , а сега съм си 6 , нещо има мътно в тази ралта

май трябва повече от 100 на екс за да стане тропаницата .......

Съветвам те да не правиш такива експерименти!

Кофти работа така като не можеш да забодеш някоя сочна мръвка или поне някой домат.

Сирена разни обаче ще вървят. Особено половината от френските сирена ми сладнят. За риба не знам какво ще се получи. Жена ми е готвила сьомга с кайсии и направо си облизах пръстите... та нещо такова с леко сладникъв сос също ще върви (не е баш мезе като мезе ама пак е нещо).

Кофти работа така като не можеш да забодеш някоя сочна мръвка или поне някой домат.

Сирена разни обаче ще вървят. Особено половината от френските сирена ми сладнят. За риба не знам какво ще се получи. Жена ми е готвила сьомга с кайсии и направо си облизах пръстите... та нещо такова с леко сладникъв сос също ще върви (не е баш мезе като мезе ама пак е нещо).

Ммм. Благодарско другият път ще пробваме с нещо такова.Но на масата задължително ще има и добро червено вино и домахна гроздова.

Съветвам те да не правиш такива експерименти!

спокойнооо, не го направих , все пак имах работа за вършене ако се тропясам ще забатача нещата още повече, просто малко нервички ..........

айде наздраве с кафето и ..... :lol:

Някой пил ли е бразилска ракия и по-точно Pitu ?

Аз на SENSATION 2007. Напитката представляваше смес от тази ракия и лимон - страхотно приятна беше. И е доста популярна. Чиста не съм опитвал обаче.

Някой пил ли е бразилска ракия и по-точно Pitu ?
Да. Предимно като съм работил по барове, където я има. Казва се Кашаса а Питу е марката. Прави се от тръстика. На мен лично не ми допада особено, но си е въпрос на вкус
... Напитката представляваше смес от тази ракия и лимон..
Лайм+кафява захар+натрушен лед+кашаса=Кайпериня. Edited by sandman

снощи на шега на майтап изпих 1 бутилка тюламор и днеска съм учудващо добре , даже не ми е и жадно , но взех крайното решение да не пия 1 месец :lol: :lol:

Edited by zlobil

Колеги, аз ви напускам - спрях да пия от нова година насам и смятам това да продължава поне до лятото! По 1 биричка може, ама повече - не! Причините са здравословни и моя съвет е - внимавайте, защото дори и сега нищо да ви няма, идва време, когато всичко ви се струпва наведнъж и тогава връщане назад няма. При кой по-рано, при кой по-късно - неприятностите са неизбежни! Дори и сега да не се усещате като алкохолици, след време може да се окаже, че без да искате сте се превърнали в такива!

Има го и този момент.Аз между другото си търся резервен черен дроб за Русия.

Наско там са правени първите експериментални трансплантации на черен дроб - когато ги гледах тия неща най-дълго оцелелият recipient бе живял към 3+ години. Да не говорим къв ти е шанса да се добереш до донор

Не знам,ама мен напоследък адски много ме боли стомаха на сутринта,дори само от 1 ракия,преди мн пих и нямах проблеми,освен главобол,мн шибано.Някви съвети ?

Спри пиенето за около месец. Ако продължаваш може да да си докараш сериозна беля...плюене на кръв и др.

Направих си егати бъркоча ............ газирано , ракия и хранителни добавки , е ся ако не се разлупка сърцето няма кога :punk и отгоре на това побарах и един дъмбел :lol:

за мезе? :laughing:

Много ти Благодара , напомни ми че пия без мезе, иначе го бях заръфал от яд , но много странен ,недопечен вкус има :lol:

Много ти Благодара , напомни ми че пия без мезе, иначе го бях заръфал от яд , но много странен ,недопечен вкус има :lol:
На желязо нали - точно като при алангрето. :laughing:

Видене, това за черния дроб си беше шега.Все пак в Русия отивам, ще се пие.А вчера пак се нагледах на грозни детски изпълнения...Добре,че имах активен въглен в себе си...Само алкохола похабиха.