Xciter Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Мня, неска пих някъв ром с ракия дето миришеш точно кат мойто повръщано. Кви работи продават не е истина... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Ракията почти е на привършване. И аз като много от вас може би сега опитах такоз чудо от банани. Еми какво да кажа: доста приятен аромат,почти никакъв вкус и доста сладнееща. Незнам дали е нормално това. Но е факт все пак ,че си отиде. Аз лично намерих и нещо лошо в тази ракия,неможе да се уцели точно или добро мезе. не салата не мръвки не ядки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 Ракията почти е на привършване. И аз като много от вас може би сега опитах такоз чудо от банани.Еми какво да кажа: доста приятен аромат,почти никакъв вкус и доста сладнееща. Незнам дали е нормално това. Но е факт все пак ,че си отиде. Аз лично намерих и нещо лошо в тази ракия,неможе да се уцели точно или добро мезе. не салата не мръвки не ядки. Плодове? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 (edited) тая вечер пийнах 6-7 хайникена пред плейстейшъна в офиса с няколко пакетчета бадеми и ми е много харно на душата.... жалко че нямаше с кой да продължа http://www.zazz.bg/play:3b85005d Edited January 13, 2008 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 13, 2008 Share Posted January 13, 2008 ядрена пепееел а какво става около 300 мл. изпих и то бързо , а сега съм си 6 , нещо има мътно в тази ралта май трябва повече от 100 на екс за да стане тропаницата ....... Съветвам те да не правиш такива експерименти! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Ракията почти е на привършване. И аз като много от вас може би сега опитах такоз чудо от банани.Еми какво да кажа: доста приятен аромат,почти никакъв вкус и доста сладнееща. Незнам дали е нормално това. Но е факт все пак ,че си отиде. Аз лично намерих и нещо лошо в тази ракия,неможе да се уцели точно или добро мезе. не салата не мръвки не ядки. Кофти работа така като не можеш да забодеш някоя сочна мръвка или поне някой домат. Сирена разни обаче ще вървят. Особено половината от френските сирена ми сладнят. За риба не знам какво ще се получи. Жена ми е готвила сьомга с кайсии и направо си облизах пръстите... та нещо такова с леко сладникъв сос също ще върви (не е баш мезе като мезе ама пак е нещо). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Кофти работа така като не можеш да забодеш някоя сочна мръвка или поне някой домат. Сирена разни обаче ще вървят. Особено половината от френските сирена ми сладнят. За риба не знам какво ще се получи. Жена ми е готвила сьомга с кайсии и направо си облизах пръстите... та нещо такова с леко сладникъв сос също ще върви (не е баш мезе като мезе ама пак е нещо). Ммм. Благодарско другият път ще пробваме с нещо такова.Но на масата задължително ще има и добро червено вино и домахна гроздова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Някой пил ли е бразилска ракия и по-точно Pitu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Съветвам те да не правиш такива експерименти! спокойнооо, не го направих , все пак имах работа за вършене ако се тропясам ще забатача нещата още повече, просто малко нервички .......... айде наздраве с кафето и ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Някой пил ли е бразилска ракия и по-точно Pitu ? Аз на SENSATION 2007. Напитката представляваше смес от тази ракия и лимон - страхотно приятна беше. И е доста популярна. Чиста не съм опитвал обаче. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 (edited) Някой пил ли е бразилска ракия и по-точно Pitu ?Да. Предимно като съм работил по барове, където я има. Казва се Кашаса а Питу е марката. Прави се от тръстика. На мен лично не ми допада особено, но си е въпрос на вкус ... Напитката представляваше смес от тази ракия и лимон..Лайм+кафява захар+натрушен лед+кашаса=Кайпериня. Edited January 14, 2008 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Лайм+кафява захар+натрушен лед+кашаса=Кайпериня. Абсолютно!!! Напитката е много добра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 (edited) снощи на шега на майтап изпих 1 бутилка тюламор и днеска съм учудващо добре , даже не ми е и жадно , но взех крайното решение да не пия 1 месец Edited January 19, 2008 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 19, 2008 Author Share Posted January 19, 2008 А аз ей ся излязох от банята и се подготвям за третия тур от вчера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Колеги, аз ви напускам - спрях да пия от нова година насам и смятам това да продължава поне до лятото! По 1 биричка може, ама повече - не! Причините са здравословни и моя съвет е - внимавайте, защото дори и сега нищо да ви няма, идва време, когато всичко ви се струпва наведнъж и тогава връщане назад няма. При кой по-рано, при кой по-късно - неприятностите са неизбежни! Дори и сега да не се усещате като алкохолици, след време може да се окаже, че без да искате сте се превърнали в такива! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 19, 2008 Author Share Posted January 19, 2008 Има го и този момент.Аз между другото си търся резервен черен дроб за Русия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakalov1912 Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Не знам,ама мен напоследък адски много ме боли стомаха на сутринта,дори само от 1 ракия,преди мн пих и нямах проблеми,освен главобол,мн шибано.Някви съвети ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Има го и този момент.Аз между другото си търся резервен черен дроб за Русия. Наско там са правени първите експериментални трансплантации на черен дроб - когато ги гледах тия неща най-дълго оцелелият recipient бе живял към 3+ години. Да не говорим къв ти е шанса да се добереш до донор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Не знам,ама мен напоследък адски много ме боли стомаха на сутринта,дори само от 1 ракия,преди мн пих и нямах проблеми,освен главобол,мн шибано.Някви съвети ? Спри пиенето за около месец. Ако продължаваш може да да си докараш сериозна беля...плюене на кръв и др. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 ПФ, неска бай Иван ни направи почетно изпращане. Пък ние не пихме много, по-скоро ядохме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 19, 2008 Share Posted January 19, 2008 Направих си егати бъркоча ............ газирано , ракия и хранителни добавки , е ся ако не се разлупка сърцето няма кога и отгоре на това побарах и един дъмбел Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 ..и отгоре на това побарах и един дъмбел за мезе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 за мезе? Много ти Благодара , напомни ми че пия без мезе, иначе го бях заръфал от яд , но много странен ,недопечен вкус има Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Много ти Благодара , напомни ми че пия без мезе, иначе го бях заръфал от яд , но много странен ,недопечен вкус има На желязо нали - точно като при алангрето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 20, 2008 Author Share Posted January 20, 2008 Видене, това за черния дроб си беше шега.Все пак в Русия отивам, ще се пие.А вчера пак се нагледах на грозни детски изпълнения...Добре,че имах активен въглен в себе си...Само алкохола похабиха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts