vinyl_master Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Пиринското е страхотна бира. От началото на годината сигурно съм минал 100 литра. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 .... в женски род .... А ти... Увери ли се акуратно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Познавачите пият по малко но залагат на качеството Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Пиринското е страхотна бира. От началото на годината сигурно съм минал 100 литра. Мани, мани, че вчера си купих литрова халба покрай на Галицин закачките и сега върви като чешма... ============== А познавачите поне знаят що е то вайс бирата. И ако ще се кефят - WEIHENSTEPHAN е истината. За съжаление обаче у нас е само в стъклария. Когато отпих от този еликсир в наливен вид в Амстердам изпитах такава невероятна наслада, че бях готов да хукна към Баварско да здрависам всички монаси от абатството, което между другото е и най-старата работеща пивоварна в света. . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 (edited) Мани, мани, че вчера си купих литрова халба покрай на Галицин закачките и сега върви като чешма... ============== Ти може и да успя да ми изплагиатстваш халбата, ама държа коз в ръкава Вчера ми пристигнаха две бираджийски фанелки, за които можеш само да ми завиждаш горко! Edited March 15, 2017 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 (edited) Алкохолиците, вземете хванете дядката, запушете му устата с една еднолитрова халба уиски примерно, да спре да се пеняви с тия данъци, че успя да оцапа и моя монитор с пръски... Edited March 15, 2017 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 П.п. Мисир, а на теб сме ти избрали една с такава щампа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Алкохолиците, вземете хванете дядката, запушете му устата с една еднолитрова халба уиски примерно, да спре да се пеняви с тия данъци, че успя да оцапа и моя монитор с пръски... Абе всяка година около това време ставам изключително нервен особено на тема данъци. Не си ли забелязал? То и ти да платиш за няма и 6 месеца над 50,000лв данъци и ти така ще ревеш, няма ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 То това разбираемо, но ако са два пъти повече? ============== Галицин - нещо бая сте объркали дизайна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Мидекс, понеже са много разбирачи тука за бирата и никой от тях не ти обясни, та да взема да ти обясня.Столично Weiss е нефилтрирана пшенична бира."Другата" светла бира няма пшеница.Та, от там идва основната разлика. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Не позна съвсем. Основното при тази бира е, че не е филтрирана. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Не позна съвсем. Основното при тази бира е, че не е филтрирана. Човек пиещ Пиринско да изнася лекции на тема бира... WTF!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Не позна съвсем. Основното при тази бира е, че не е филтрирана. Видене, замълчи моля те.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Видене, замълчи моля те.... Защо? По-точно ако може - все пак за бира говорим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Човек пиещ Пиринско да изнася лекции на тема бира... WTF!!! Всеки с вкуса си. За седмица в Германия успях да опитам бири от 20 цента до най-скъпата в магазина 1 евро. Доста разнообразни вкусове и под 4.9% не пих, обикновенно бяха по 5.4% 5.6%, но като нашите горчивини не намерих. Преди да замина пиех Ариана, Шуменско, Астика, Каменица, Бургаско, Загорка, рядко Пиринско не съм от предирчивите. За жалост сега ги изредих всички и наистина Пиринското е една идея по-близко до тези, които съм пил. И пак опираме до вкуса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Разбира се че е така - не обръщай внимание на евтини провокации от хора дето си нямат понятие Ето например аз обиколих кръчмите на Кеймбридж и така и ни една английска пикня не ми хареса, дип че достигаха по 4 паунда халбата. Но си ги пият там и им се радват. Добре че намерихме кръчма със собственици унгарци, та пихме свясна бира накрая... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Пламене можеш да пробваш и Leffe. Ако и тя не ти хареса, сменяй алкохола Малко експериментирам последно време. StaroBrno също важи и кена и джама. Амстела ми е евридейката. Кен, шише или ПВЦ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Пламене можеш да пробваш и Leffe. Ако и тя не ти хареса, сменяй алкохола Малко експериментирам последно време. StaroBrno също важи и кена и джама. Амстела ми е евридейката. Кен, шише или ПВЦ. По принцип обичам да пробвам нови неща, но от друга страна когато нещо вече ми е харесало, предпочитам да не пробвам безконечно, а да си остана с него. Вкусът ми към бира е напълно стандартен и клони примерно към Амстела, за да ме разбереш какво имам предвид, но нямам нищо против да случа и на някоя по-блага от Амстела. Преди 2-3 години бях случил на една немска, с която бях напълнил багажника на колата преди да замина за няколко месеца лятото на вилата. Няма да казвам каква беше, за да не отварям нови полемики в темата, но щом и жена ми даже я хареса (която по принцип не обича бира), значи просто това е била "нашата бира". За съжаление явно точно тогава я бяха внесли инцидентно в България през Кауфланд и малко след това спряха да я внасят. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Разбира се че е така - не обръщай внимание на евтини провокации от хора дето си нямат понятие Ето например аз обиколих кръчмите на Кеймбридж и така и ни една английска пикня не ми хареса, дип че достигаха по 4 паунда халбата. Но си ги пият там и им се радват. Добре че намерихме кръчма със собственици унгарци, та пихме свясна бира накрая... Почна ли да усещам аналгина или карамела в една бира - директно отива за напукани пети. Ако ще да има милиони години традиция Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 (edited) В Пиринското има царевица, както и в много други.Аз бира с царевица не искам да пия. Аз също пиех доста Пиринско преди, но като започнаха да го правят с тая царевица и го приключих.Сега, като не ми се дават пари за по-скъпа бира си купувам Бургаско стъкло. Edited March 15, 2017 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Опитайте сета от 4 крафт бири Гларус. А съм доволен, ще си взимам и занапред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 В Пиринското има царевица, както и в много други.Аз бира с царевица не искам да пия. Аз също пиех доста Пиринско преди, но като започнаха да го правят с тая царевица и го приключих.Сега, като не ми се дават пари за по-скъпа бира си купувам Бургаско стъкло. Край с шуменското, последна бутилка пия след като прочетох етикета. Верно е с царевица, ще търся сега друго, нормално... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Стария Амстел с червения етикет ми беше любим, тоя сегашния нещо не го долюбвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Защо? По-точно ако може - все пак за бира говорим. Защото отново плещиш глупости. Тоест, ти рядко се и спираш, ама все пак прави впечатление Пламене можеш да пробваш и Leffe. Ако и тя не ти хареса, сменяй алкохола Малко експериментирам последно време. StaroBrno също важи и кена и джама. Амстела ми е евридейката. Кен, шише или ПВЦ. Аз лично от наливното Старобърно в България по- арна биричка не съм пил. Ама то аз и по принцип си падам по кехлибарените бири, та... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Аз лично от наливното Старобърно в България по- арна биричка не съм пил. +1 Рядко се среща, но е страхотна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.