gado Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Амбър мисля се казва Тя всъщност трябва да я има тук там по магазините. Мхъ... Лайк... Аз тази си я пия от поне десет дни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Хъм, не съм я виждал все още. Но ще запълня в скоро време тази празнина в алкохолния ми опит... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Къде се продава и колко струва? У канадско струва $36, но това е цена наблъскана с яки акцизи. Реално цената за износ може и да падне повече от половината и почнах да се замислям дали да не ударя една схема, възползвайки се от СЕТА. Уискито освен, че е уникално, също така е 43 градуса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Това са го пуснали във Фантастико на лев и малко, много си струва! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Чак да си струва да се ходи до София-едва ли... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Това от поне година го има из нашенските Лекси-та. Не е кой знае какво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Даб и мен не ме грабва. Дос Екис бих взел пред нея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Когато настинката те мъчи вземи Jägermeister Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 3, 2017 Share Posted March 3, 2017 Мхъ... Лайк... Аз тази си я пия от поне десет дни Е убу де наздраве тогава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Столичното няма грешка. Една от най-добрите бири в момента в България. Чакам новата да пробвам тия дни Трябва и аз да го пробвам щом толкова го хвалите. Пробвай го и няма да сбъркаш.. Въпреки, че бутилират в едни такива, детско-юношески шишенца. Пробвах го и ако съм улучил тоя вид, за който говорите...не съм много очарован. Освен ако не говорите за тъмно, а за светло Столично. П.П. Това пих: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted March 12, 2017 Share Posted March 12, 2017 Аз пък пих това, тази вечер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 А аз любимия ми Джим Бийм. Последно време и Джака ми се нрави... Ако има кой да почерпи ☺️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Понеже денят на Св. Патрик наближава със страшна сила, тази вечер съм на това (а и цялата седмица смятам да я карам на ирландско). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Когато и да си на ирландско не може да сбъркаш https://www.youtube.com/watch?v=tDTQQWSmo8s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 Пробвах го и ако съм улучил тоя вид, за който говорите...не съм много очарован. Освен ако не говорите за тъмно, а за светло Столично. П.П. Това пих: Точно това е бирата. Има 4 вида столично. Bock,Pale Bock, Weiss, Amber. Мене първата ме кефи най-много,тая дето си пробвал. Пробвай другите имат разлика и съм сигурен че някоя от тях ще ти хареса. Все пак си опира и до вкус тая работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Точно това е бирата. Има 4 вида столично. Bock,Pale Bock, Weiss, Amber. Мене първата ме кефи най-много,тая дето си пробвал. Пробвай другите имат разлика и съм сигурен че някоя от тях ще ти хареса. Все пак си опира и до вкус тая работа Вчера видях светлата, но в кутийка и взех една - определено по ми хареса от предишната, но пак има една странна жилка, с която все още не мога да свикна. Другият момент е, че в чашата седи една такава мътна, в сравнение с друга светла бира (слагам 2 снимки правени по едно и също време и по един и същ начин на "weiss" и друга светла бира). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Ти бре, дето пиеш на месеца бира, колкото аз на сядане - за чий чеп купуваш кенове??? Какво се опитваш да си причиниш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Тази бира дето си взел не е светла а бяла. Понякога бялата даже ми харесва повече на мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Ами прочетох долу "white" и реших на синонимен принцип, че е светла, щото даже си нямам и понятие, че съществува някаква бяла. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 И тук вече е доказано черно на бяло, че на тема бира не трябва да се обаждате... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 14, 2017 Share Posted March 14, 2017 Човека, пиещ пиринско да не се обажда. Много си е хубава бялата бира само че не е светла, a бяла, която е леко мътна. Пламене, препоръчвам ти Hoegaarden. Много приятна ми идва на мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Мукайте бибата с тая бира зимъска. Баси, трябва да го спра тва уиски ама един субект в женски род все гледа да ме напие ☺️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Мукайте бибата с тая бира зимъска. Баси, трябва да го спра тва уиски ама един субект в женски род все гледа да ме напие ☺️ Чефо, ми тя иска да те изнасили бе, не ги ли научи вече тукашните какви са хищни? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Не съм от най-дръпнатите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 15, 2017 Share Posted March 15, 2017 Човека, пиещ пиринско да не се обажда. Много си е хубава бялата бира само че не е светла, a бяла, която е леко мътна. Пламене, препоръчвам ти Hoegaarden. Много приятна ми идва на мен. Човекът, пиещ Пиринско познава бирите за разлика от нЕкои други. Не съм от най-дръпнатите Стефче - комшийката? Тя май те полазва на общо основание. Няма лошо - мачкай и нЕма'се пуашиш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts