Midex Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Явно все още си в началото...само 2 сбъркани букви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Баце, да ви пикам на споровете... Изкопах две бутилки мнго ценна бутикова черничева ракия... САМ си я изпих! Нях забравил, че я имам. Ма като довърша казана и за вас щр направя Ти ся що дразниш, а?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Същия Снууп Дог. Ама не пушиш трева ☺️☺️☺️ Изпушил съм КАРУЦИ с трева, Стефчо, когато му е било времето. Хем сам си я отглеждах, домашно производство, дет се вика. Ти ся що дразниш, а?!?!? Щот му се връзваш, примерно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2017 Share Posted February 4, 2017 Ти затова си мисирясал - най-после обяснение хахахахаха Не му се врзъвам аз на оня тиквеник ама ще се наказваме... Никакъв обмен тая година - ПАК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 4, 2017 Author Share Posted February 4, 2017 Човек, толкова съм луднал, че имам време само за сране.. Тогава само оставам сравнително на спокойствие.. Ма тва е друга тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 Изпушил съм КАРУЦИ с трева, Стефчо, когато му е било времето Потвърждавам. Поне за един случай се сещам, гат' Jack ни махна главите пред x-ray Друго не помня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Бахти нервния ден, майна. Купих си бутилка Зеленая марка (той Раптора я хейтва, ама му е простено щот е аматьор) и кутия хайвер. Ай наздраве. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Ми наздраве. И нещо си се объркАл- няма такова нещо като хейтване, повече от година я пихме, Но е факт, че е по-остра от елитните. И точно там ме изгуби. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Асене - да не кажеш после нещо - ето един спомен от 2011, когато люскахме зельоната: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Рапторе, кви са тези картинки бе майна? Ся трябва да ходя да купувам маслини и сельодка...тъкмо мислих тая вечер да я пия със свинско каре за мезе. Малиии и миди, тая вечер пак ще я обърнем на пакост. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Това беше едно упражнение от учебните стрелби, което доста редовно се повтаряше като ритуал... Не забравяй и мариновани огурци! P.S. Една моя специална рецепта като за мой човек водкаджия - купуваш си сос BARILLA с маслини. В него бухаш две консерви миди в зехтин или олио. Объркваш добре в една купа и застъпваш. В друга чинийка отстрани е добре да има от малките мариновани бели лукчета - одма си откарал докъм кило. И разбира се - винаги някъде наоколо мариновани огурци! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 (edited) P.S. Една моя специална рецепта като за мой човек водкаджия - купуваш си сос BARILLA с маслини. В него бухаш две консерви миди в зехтин или олио. Объркваш добре в една купа и застъпваш. В друга чинийка отстрани е добре да има от малките мариновани бели лукчета - одма си откарал докъм кило. И разбира се - винаги някъде наоколо мариновани огурци! Ще я пробвам тези дни Видене. Иначе за таз вечер си взех сельодка и маслини. Много я обичам тая сельодка... в смисъл дори и да не е за мезе за водка, просто така, върху филия хляб....много е вкусна. Купувам я или от Кауфланд или от Берьозка...ама, някак по ми е удобно паркирането при Кауфландите. Иначе моето семейство е лудо по риби и всичките им там морски-речни производни. Задължително веднъж седмично се яде нещо такова. В този ред на мисли, днес си направих експеримент с Руски стандарт и зельоная марка, наистина марката идва малко по-остра, явно за това на МЕН повече ми харесва. Edited February 19, 2017 by charmock Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 19, 2017 Share Posted February 19, 2017 Няма да те излъжа аз... За мен пък е точно обратното - търся мекото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 За мен пък е точно обратното - търся мекото. Бръкни си в гащите и ще го намериш! Инак по темата. Смело мога да твърдя, че марката Столично взе да ми се издига много в очите. Тия май нямат кофти биричка, ако и да бутилират в прекалено бутикови за моя вкус мускалчета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 28, 2017 Share Posted February 28, 2017 Добро утро.Пил съм им цялата гама и продължвам да го правя.И както съм споменавал, Столично Бок, слага в малкия си джоб Гинес Драфт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Столичното няма грешка. Една от най-добрите бири в момента в България. Чакам новата да пробвам тия дни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 1, 2017 Share Posted March 1, 2017 Столичното няма грешка. Една от най-добрите бири в момента в България. Чакам новата да пробвам тия дни Трябва и аз да го пробвам щом толкова го хвалите. В момента пия някаква Болярка (за пръв път взимам такава), ама нещо ми киселее...хубаво че имам и друга в хладилника (немска), та после май ще си дооправям вкуса... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Пробвай го и няма да сбъркаш.. Въпреки, че бутилират в едни такива, детско-юношески шишенца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Въпреки, че бутилират в едни такива, детско-юношески шишенца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Пробвай го и няма да сбъркаш.. Въпреки, че бутилират в едни такива, детско-юношески шишенца. Количеството шишенца винаги е било строго индивидуална бройка Не са чак толкова зле шишенцата. Мисля 400мл не е ужасно зле Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Количеството шишенца винаги е било строго индивидуална бройка Не са чак толкова зле шишенцата. Мисля 400мл не е ужасно зле Ми... Зле си е. Тъкмо започнеш да си я опитваш с кеф, и то вземе, че свърши. Пък и любимата ми халба хваща по литър и малко и никак не изглежда добре, когато е три четвърти празна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Я, това е точно мойта мярка! Аз като лаЙк-трезвеник винаги си купувам стандартни кутии от 500мл и почти винаги се насилвам с последните 2-3 глътки, така че 400мл е идеално, а на който не му стига, отваря второ и продължава. Правя уточнение: Когато бирата е перфектна, 500мл си е ОК, но когато е нещо от рода на оная снощната Болярка или пък няк'во Пиринско да речем - 500мл ми идват твърде много. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 За любителите на екзотични уискита - нещо уникално като вкус и качество за цената си (ръжен малц): Къде се продава и колко струва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Това и аз го търсих в Бг, ама не можах да открия.Ако някой даде инфо ще се запиша с едно шишенце. Килър, каква нова ще вадят от Столично? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 2, 2017 Share Posted March 2, 2017 Амбър мисля се казва Тя всъщност трябва да я има тук там по магазините. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts