Mockingbird Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 Какъв е проблема, младежо? Според древната шотландска традиция например, истинския скоч се пие с хагис - нещо като шотландска агнешка дроб сърма. Мне, нямам проблем, ама лично аз бих предпочел ребърца...на скара...С кИфтета, най ми върви бира... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 За жалост на мен нещо ми се прееба стомаха и освен водка и узо, друго не мога да пия - веднага ми стават киселини Пиенето трябва да го измислим ама поне мезето ще е един път. Такъв цалапишки бабек направихме тая година, че направо не е истина. Шедьовър ! Одеве пробвахме първата пуска, още съм в екстаз А случайно да продавате от тоя бабек? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 Много приятен бабек продава един чичо на Събота пазара. Лани го даваше 25 кинта/кг., а тая година предстои да си взимам та не знам още, ама офертата е идеална за хора, като мен дето нямат време за домашни занимания по мляне, пълнене и т.н. друга врътня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 Много приятен бабек продава един чичо на Събота пазара. Лани го даваше 25 кинта/кг., а тая година предстои да си взимам та не знам още, ама офертата е идеална за хора, като мен дето нямат време за домашни занимания по мляне, пълнене и т.н. друга врътня. Къде и кога го има този чичо? Аз живея на 1 минута от пазара и редовно пазарувам от там, ама не съм го видял... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 Там е постоянно. Сергията му е на ъгъла, където свършват китките. Значи влизаш пеша от ул. Архимандрит Евлоги и от лявата страна са ти цветята, продължаваш докато свършат цветята и тогава от същата страна е сергията на човека. Има окачени 1-2 пуски и 2-3 луканки, също и парчета сланина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 За жалост на мен нещо ми се прееба стомаха и освен водка и узо, друго не мога да пия - веднага ми стават киселини А случайно да продавате от тоя бабек? Продаваме 20лв. килото. Не остана много. Понеделник даваме заявените, че сме решили да го изчакаме до тогава. Видене, опитване като някой ден дай Боже се съберем да пием по някое пиенье. Щото се събираме втора година вече и някак си не вървят нещата в правилната посока В смисъл то е ясно, че тая година няма да стане, ама третата година може да е на късмет Само нема се плашункаш, догодина пак ще правим бабек. А ни излезне късмета да се съберем, бабек ще има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 (edited) Продаваме 20лв. килото. Не остана много. Понеделник даваме заявените, че сме решили да го изчакаме до тогава. Видене, опитване като някой ден дай Боже се съберем да пием по някое пиенье. Щото се събираме втора година вече и някак си не вървят нещата в правилната посока В смисъл то е ясно, че тая година няма да стане, ама третата година може да е на късмет Само нема се плашункаш, догодина пак ще правим бабек. А ни излезне късмета да се съберем, бабек ще има. Платих и поръчах вече другаде... Иначе по кое време по принцип почвате да го продавате за да знам занапред? Едит: Мерси Edited December 15, 2016 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 Ами нали ти казвам, то вече сме продали повечето, но да речем че края на ноември, началото на декември. Просто чакаме да изсъхне както си е по рецепта, което е до края на тази седмица. За най-сигурно, средата на ноември Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 Седмицата не е свършила още, чичка! И ако не ми запазиш две кила, лично ще те разлюбя и няма повече да ти се кефя къв си ми кит! П.п. През ден идвам до Стамболийски. Щот, нали... По разбираеми причини.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Ще ти запазя една по-голяма пуска, нямаш грижи. Ама ся съм с нов телефон, та ще ти звънна по някое време да се разберем. Щото пък аз всеки ден съм в Пловдив, по разбираеми причини Ще ми се да съм през ден в Пловдив, ама ми се струва, че шефа няма да е особено щастлив от тая работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Дайте да се съберем да я ометем тая пуска, мисири с мисирите! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Само кажи по кое време догодина има някакъв минимален шанс и го правим. Поне 20% шанс да има, си струва да пробваме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Чакам звънкането! И съм сериозен като експлантатор над трупен донор, че ще те разлюбя, ако не си я получа тази пуска! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Абе, пуска-фуска, дайте да се организираме....може и да не е таз година, но нещо януарско да спретнем,хммъ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Може да спретнем нещо януарско, няма грижи. Само да уточним коя година и сме там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Бухахаха..прав си..каквито сме кифльоци, не можем се организира още 100 години... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Аз затова съм намерил по-доброто решение на мисирския въпрос - директно отивам в Йегера и който дойде - дойде. Никакви лигавщини вече. Има го обаче и момента, че почти не останаха хора, дето се вика. Така като гледам сме 3-4 човека, че и по-малко. Другите ги няма. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Мдам, и това си е вярно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 3 вида уискита мешах... Тъпа постъпка. Аналгин, кафе, стандартни процедури да ге Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 3 вида уискита мешах... Тъпа постъпка. Аналгин, кафе, стандартни процедури да ге Аматьорска грешка, аз бях в София на коледно парти, жулих си Руски стандарт платинум цяла вечер и днеска на обяд ми беше гадно ама от цигарите дето изпуших по-скоро... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 (edited) Ми сервитьорката донесе допълнитлно черно Джони, моето беше свършило(Джим Бийм) и да не я връщам - ударих го. После аз омотах думите и се оказа трети различен вид(Jameson) и той замина. В нас бях ударил 1...и на мен толкова ми трябва. Повече не мога. Водка си позволявам не повече от 2 пъти годишно...не е моето питие. Edited December 18, 2016 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 21, 2016 Share Posted December 21, 2016 Начи.. Mission summary!!! Бабекът на Бай Веселин е толкова як..., че е много як (макар и според мен да не би му било излишно още мъъъничко опушване и да речем- десетина дни съхнене)! Не просто съм в екстаз, ами направо бих му посегнал! Говоря за Бай Веселин, щото бабекът така или иначе, вече го опраскахме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Това с опушването ще го коригираме. Признавам, че малко импровизирана беше пушилнята тая година ама догодина ще е как си трябва. Няма кой да го чака да съхне повече, трябваше малко по-рано да го направим, но пък не можахме да уредим месото на време, щото искахме да е прясно и едното и другото. Ама ще се коригираме Важното е, че ти е харесал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 22, 2016 Share Posted December 22, 2016 Корега за вас, мисири долни. Безсрамници. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 23, 2016 Share Posted December 23, 2016 На пост и молитва: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.