Grimjaur Posted December 2, 2013 Author Share Posted December 2, 2013 Novata rakia e mega-zle...Polovin kilo + dve biri = tankova divizia v pohod.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Novata rakia e mega-zle...Polovin kilo + dve biri = tankova divizia v pohod.... За всичко е виновно мезето да знаеш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2013 Share Posted December 2, 2013 Novata rakia e mega-zle...Polovin kilo + dve biri = tankova divizia v pohod.... Кумчо Вълчо, тати, хубав, хубав, хубав.... А пък аз сега сипвам една кайсиева... С мезе Уралски масловки с чеснова подправка и лукчета (ония лукчета, Галицин).... Е така се лекуват вируси... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 А тии... ракийца ще поръчваш ли (от Оная ракийца, Видене) ? П.п. Или забрави, убавец татьов !?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Не съм забравил, но току що се прибирам от Банкя. Силно разболян в тежка кондиция. Нек'си работя с квото имам... Тя да не би да се разваля нещо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Не съм забравил, но току що се прибирам от Банкя. Силно разболян в тежка кондиция. Нек'си работя с квото имам... Тя да не би да се разваля нещо? Не, ама намалява Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Да ми се заделят едни пет литра!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 3, 2013 Share Posted December 3, 2013 Да ми се заделят едни пет литра!!! Аз помня едни такива докато се наканя да ги взема разни хора ми ги изпиха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 5, 2013 Share Posted December 5, 2013 За всичко е виновно мезето да знаеш! Или липсата му..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 6, 2013 Share Posted December 6, 2013 утре съм на свинско погребение... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 6, 2013 Share Posted December 6, 2013 утре съм на свинско погребение... Аз съм другата седмица в неделя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 28, 2013 Author Share Posted December 28, 2013 Едното буре нещо не ми е в ред....Ракията, вместо на карамелено-жълто, го докарва на зеленикаво..Като липов цвят. А е черничево буре.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=OexC8WUIdPU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 (edited) това колко ракия изпи в Куклен на казана Edited December 30, 2013 by letalis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 19, 2014 Share Posted January 19, 2014 (edited) Майкооооо... Снощи при на жената дядо й... Атанас... 1л уиски сам самичък , и накрая пий, та пий вино... Представих се на ниво :D:D А аз докато не ми останаха 100гр в бутилката от уискито си мислех, че е 700 и само се базикахме, че вече не нося на пиене... И се чудех дъртия що се подхилква... И само досипва. Edited January 19, 2014 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 2, 2014 Share Posted February 2, 2014 Май тука не съм писал досега, понеже съм абсолютен аматьор в материята. Понеже близката Била ми е кварталния хранителен магазин, от време на време ми дават по някой ваучер за отстъпки (който редовно забравям да използвам), сега гледам са ми дали един за -20% при покупка на Tullamore Dew, който важи до 06.02, ако някой пие такова да ми се обади да му го дам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Ей това му се вика САЛАТА!!! Само можем да гадаем колко ракия изпива.... МАСАТА!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 14, 2014 Author Share Posted April 14, 2014 Интересно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 А ве тука ли се пишеше "аз повече няма да пия!"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 18, 2014 Share Posted April 18, 2014 (edited) А ве тука ли се пишеше "аз повече няма да пия!"? Цъ. Тва беше в една, друга тема, ама нея май я изтриха заради никаква посещаемост.... Edited April 18, 2014 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 20, 2014 Author Share Posted April 20, 2014 Не знам за вас, ма на мен ми е време за ром с кола. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 нИдей... че още помня тая сутрин как станах в 05.30 ... а главата ми беше като ритана в българско дерби топка ... и тва само след има няма 400гр червен ром и 1 кола (0.250) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Брат, последния път когато препих с български коняк (бутилка и половина Плиска) се проклинах цял ден как може да съм толкова просто парче... обаче докато го фирках така ми се услади... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 19, 2014 Share Posted May 19, 2014 12-годишен Aberfeldy - изключителен хайленд сингъл малц, много по-добър от доста 15-годишни такива. Цената малко удря през кръста, но определено си струва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 4, 2014 Share Posted June 4, 2014 Поредното интересно откритие - 12 годишен Dalmore, Highland Single Malt. Горещо го препоръчвам! Направо се освиних. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts