Grimjaur Posted May 9, 2012 Author Share Posted May 9, 2012 Ей тва е. Галин е пил подобна, ама тая е със всички екстри. Само дето е малолетна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 (edited) За бирите малко да се включа: по принцип не правя голяма разлика между бири и не ги "усещам", но в Чехия като съм пил бира ми се стори доста по хубава и различна от българската. Не мога да го обясня, но имаше разлика, към по-добро. В Англия бирите са им най-елементарно казано все едно пиеш изветряла бира и на нормалните бири(газираните), те им викат континентални и не могат да ги пият. Даже марки като Хайнекен и други вносни специално за англичаните ги газирали по-малко. А тва е все едно не пиеш бира, ми някви пикни. Edited May 9, 2012 by Dunc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Огромна запотена халба бира, поднесена от "надарена чехкиня" прави кефа двоен А по общи наблюдения (мои и на приятели) в Прага момичетата са с доста... сериозни... А да .. и жълтите стотинки всъщност са каквото с нашите левчета, а белите са нашите стотинки... как се радват като им оставиш като бакшиш доста от жълтите.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 И ако си спомням правилно на тях валутата им е много евтина спрямо еврото, което лесно позволява да им оставиш добър бакшиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 И ако си спомням правилно на тях валутата им е много евтина спрямо еврото, което лесно позволява да им оставиш добър бакшиш. Те не са ли в евро зоната вече? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Те не са ли в евро зоната вече? Тц, карат си на чешки крони. ~25 крони за 1 евро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 30, 2012 Share Posted May 30, 2012 Поздрав за закоравелите участници в темата: - Има ли любители на чашката тук? - Не, само професионалисти... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 1, 2012 Author Share Posted June 1, 2012 Крада го. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Да отидеш на рожден ден в неделя... Неистово се нуждая от дистанционното от онзи тъпоумен филм, чието име ми убягва в момента, за да превъртя времето напред до към късния следобед. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 4, 2012 Share Posted June 4, 2012 Да отидеш на рожден ден в неделя... Неистово се нуждая от дистанционното от онзи тъпоумен филм, чието име ми убягва в момента, за да превъртя времето напред до към късния следобед. Click! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 26, 2012 Share Posted December 26, 2012 Най-страшното проклятие между пияници: Да посрещнеш Нова година с нула промила! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 11, 2013 Author Share Posted July 11, 2013 Очаквам отзиви от Галин и Виден за ракията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Не съм си я взел още, иначе аз пръв ще се обадя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 11, 2013 Author Share Posted July 11, 2013 И двамата квито сте ми сериозни... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Очаквам отзиви от Галин и Виден за ракията. Че аз за кво мислиш, че ти ги пожелавам ония коминочистачи? ...малко беше... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 11, 2013 Author Share Posted July 11, 2013 Добре, ще имам предвид количеството. Ма кога излочи кило бе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Как ми се пие узо със някоя хубава салатка........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 11, 2013 Author Share Posted July 11, 2013 Аз мятам сега едни печени чушчици с чесън...Жената гледа лошо, че е на диета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Чушки с чесън е на второ място по оригиналност след шопската , направо не разбирам някои хора как не ядът чесън... или шкембе чорбЪ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Добре, ще имам предвид количеството. Ма кога излочи кило бе? Донеси още едно, та да ти покажа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 .... или шкембе чорбЪ Супа с кожи. Ми не, мерси. Виж таратор с чесън да. Подлучени тиквички (ама яко чесън в киселото млеко) - умирам направо... верно после какви киселини стават щото аз слагам почти цяла глава чесън и люти та не се трае, но пък е голям кеф яденето. Фасул също. Обаче шкембе чорба - ще ме извиняваш - гнусна ми е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 А пък с цедено кисело мляко как стават не е истина чак ми се приядоха,но тука няма мляко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 11, 2013 Share Posted July 11, 2013 Намери си гръцки или турски магазин - там трябва да имат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 2, 2013 Author Share Posted August 2, 2013 Търся си стъклени шишета по 1 и 2 литра, да отлежава пукницата. Идеи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 2, 2013 Share Posted August 2, 2013 Не е ли по-правилно в бъчви да отлежава? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts