Antares Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Чая иначе е добра идея. Аз снеговалежа го контрирам с борба с лаптопи и Jameson... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 Аз пък вчера докато си поразтребвах работилничката си намерих една не разпечатана "Плиска" ХО 15г. Изобщо не помня кой и по какъв повод ми я е донесъл.... Малко остричка ми иде, ама с малко капучино е перфектна! И те, така... шмърцам си по малко, как си се полага на отпускар... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted January 25, 2012 Share Posted January 25, 2012 пфф деа маа му .... никво вино не остана ... Поне в петък ще хвана няколко промоциики в един бар Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Оооууууу........ Спешно търся изправна глава.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 6, 2012 Author Share Posted May 6, 2012 Давам ти мойта долната... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Давам ти мойта долната... Аз няма да са правя на бай х♚й, бе.... Трябва ми за да я блъскам в стената, че моята в момента я боли и косата, пък кво остава да я блъскам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 Ако си ги размените...и двамата ще сте картинка, която не е за изпускане. Галински, кат' ти я дава - взимай, а и нали ще е чужда - блъскай смело...после преди да му я върнеш се снимай за спомен, а след такова блъскане след това Наско със сигурност ще има проблеми с вдигането на самолета. П.П. Само не ми стана ясно Танас само главата ли ти дава или комплект с "антуража"...щото ако е с бонусите, може да ги ползваш за обеци. ...баси, изпушил съм тотално... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 6, 2012 Author Share Posted May 6, 2012 И за близалка мое да ги ползва, и за успокоително - да смуче като валидолче... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted May 6, 2012 Share Posted May 6, 2012 (edited) Жегата почна стабилно, а с нея и яко бира се лееее..... :beer: :beer: Edited May 6, 2012 by PiTT BuLL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 7, 2012 Author Share Posted May 7, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 7, 2012 Author Share Posted May 7, 2012 Мани я тая пикня. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Баш па Туборга ми е една от малкото поносими бири... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 7, 2012 Author Share Posted May 7, 2012 Ми...въпрос на вкус. Аз Хайнекен и Туборг не обичам. Ма ако няма друго, и уиски пия..Въпреки, че мразя После ще ви щракна една бутилка ракийца мое производство, за РД-то. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Баш па Туборга ми е една от малкото поносими бири... Пилзенската пил ли си я? На мен всичките ми се услаждат вкл. лефе (за което Галин искаше да ме бие, че по моя препоръка я взел пък не му харесала). Пък с малко току-що опечени пържоли какво ги правя..... и докато ги пека и докато ги ям... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Пилзенската пил ли си я? На мен всичките ми се услаждат вкл. лефе (за което Галин искаше да ме бие, че по моя препоръка я взел пък не му харесала). Пък с малко току-що опечени пържоли какво ги правя..... и докато ги пека и докато ги ям... Мхъ....! Пък баш с онази повърня ли, бре!? То няма да те шамаря за това, че ме подлъга да си я взема, ама ще те ошамаря за това, че зяносваш пържолките с нея... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Чешка бира още не съм пил. Имам надежда да ми се отвори тази възможност Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Чешка бира още не съм пил. Имам надежда да ми се отвори тази възможност Чешката бира е най-хубавата! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Чешката бира е най-хубавата! Не баш. Чешката наливна по кръчмите е много по-добра от всичко, което съм пил в България, но наливните в английските пъбове ми харесваха повече. Наливен Карлсберг например. Като цяло, тая бира ми е фаворита от бирите, които съм опитал в тоя живот. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Мдаам, наливният Карлсберг е голям благодат за душата...В Италия шляпах такава...и на мен ми е във фаворитите.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 Не баш. Чешката наливна по кръчмите е много по-добра от всичко, което съм пил в България, но наливните в английските пъбове ми харесваха повече. Наливен Карлсберг например. Като цяло, тая бира ми е фаворита от бирите, които съм опитал в тоя живот. Особено ако е и жива бира ;“) Има много добри попадения. Това за Чехия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 За пореден път - най-великата реклама на най-великата бира: http://www.youtube.com/watch?v=F_M7zOew2Pc За съжаление в България нямаме удоволствие да й се наслаждсаваме в истинския й вид. Най-доброто и близко до Карлсберг е Туборг, поне зсега. /хора - ако сте изпили под 1 тон бира в живота си - не се обаждайте с "меродавни" предложения/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 8, 2012 Author Share Posted May 8, 2012 Говорете ми, слушам ви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 (edited) За Туборга съгласен, но нека не забравяме и Бъдвайзера...чешкия..Много ми ляга, ама цената му е соленичка.... А Карлсберга в България, дори не може да се нарече жалко подобие на този малко по на запад от нас..... Edited May 8, 2012 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted May 8, 2012 Share Posted May 8, 2012 За Туборга съгласен, но нека не забравяме и Бъдвайзера...чешкия..Много ми ляга, ама цената му е соленичка.... А Карлсберга в България, дори не може да се нарече жалко подобие на този малко по на запад от нас..... Честно да ти кажа, чешкия Бъдвайзер, най-скъпия имам предвид, изобщо не ми хареса. Опитах му всичките варианти, белким някой от тях ми хареса, но за моя вкус, това не е правилната бира. Хамериканския също е пикня за мене поне. Наливния Gambrinus ми харесваше най-много. Velkopopovicky Kozel, второ място за нея, но на практика най-популярната им бира, както в бутилки, така и наливна. Говоря за стандартна бира, наливна и в бутилки. Бира за ежедневно пиене, така да го кажем. Вечер след работа в бара, две три такива благинки и отнасяш плувката като пич. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts