host Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 2 двойни ментички и 1на голяма за 4 часа и всичко е 6+ (+ дъжда)...е това е кеф. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 25, 2010 Share Posted July 25, 2010 Няма алкохол, няма Старкрафт...това живот ли е, дееее... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Леле снощи уиски + шампанско, а преди това през деня скари + бира Спах 3-4 часа ставам още пиян Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Такова чудо не се пие всеки ден! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 15, 2010 Share Posted September 15, 2010 Ей вчера у строежу бирички Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 Вчера по стара българска традиция, реших да почета праздникът "Св. Паралей Кратковремени" както си му е редът, т.е. със сухи мезелъци и възстаро питие. Нещата се получиха от гладко, по-гладко... апване, пийване..., разширяване на музикалният кръгозор - кво повече да иска човек от неделният ден ? Тази сутрин обаче, нещата никак не ми се получаваха... Успях да настъпя опашката на котарака, докато хайванчето си лочеше кротко водичка и сега имам на прасеца ОСЕМ, сериозни дерюги (искрено се разкайвам за ритника който отнесе в последствие, защото хайвана беше в правото си) После, след като се уверих, че в устата ми няма нищо умряло в напреднал стадий на разложение... установих, че не просто ме цепи главата, а дори косата ме боли (и може ,би поради факта, че имам много коса..., страданието бе велико)... Дори утвърден лек като шкембето с бира не успя да се справи с паяжините, прахоляка и обикалящият багер из главата ми - така, че вече имам нов идол пред който да се прекланям при такива проблеми - Два Ибупрома и 5-6 витамин Це-та... Та, сега се чудя... дали Цар Киро не е отворил нова "фабричка", нейде из полята на обединеното кралство... или аз попрекалих повечко (в това последното не съм много сигурен, щото съм имал и по-сериозни постижения с по-слаби последици) П.с. А, Ван Канто дори слушани на трезво..., ме впечатляват сериозно (преди малко си опекох три техни диска)! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalitkoto Posted October 4, 2010 Share Posted October 4, 2010 (edited) Van Canto определено имат доста добро звучене, особено на фона на всичко, което излиза напоследък.И аз доста бира съм изсмукал покрай тях. Edited October 4, 2010 by kalitkoto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 13, 2010 Share Posted November 13, 2010 Ооох, котьооо.Тия два джака и половина как добре ми влезнаха.Ммммм.Определено чичо Джак ми е фаворит от бърбъна.Просто няма по-арен...Тиламора и 4-тирите рози също са добри, но Джака си е Джак..страшен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Аз ли не мога да чета или ти нещо се бъркаш,Джак Даниелс винаги е било и ще си остане уиски,бърбъна е Джим Бийм.Тиламора също е уиски,само за 4 roses май уцели че е бърбън Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Изобщо не се бъркаш.Баш уиски си е.(говорим и за Джак, и за Тиламора)Леко ги слагам в графа бърбъни, защото са адски меки и ароматни.Та за тв'а. Джим не ми е толкова арен.А розичките, хммм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Как не ви е срам да говорите подобни щуротии? Джак не е регистриран като бърбън единтствено по технологични причини (основната бидейки "кошмарната" разлика от 1% царевица - законът гласи, че бърбън се прави от над 51% процента царевица в микса, но не повече от 79% - Джак се прави от 80% царевица). Иначе си е баш бърбън, но филтриран през въглен и наречен Тенеси уиски, което име го отличава от останалите. И е уиски, колкото скоча е коняк. Тъламор, както и другите ирландски уискита, е тройно дестилирано уиски. Което го прави мек и приятен за пиене, както и доста по-скъпо уиски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 (edited) Е стига де.Абсилютно съм съгласен с теб, но ако се придържаме към етикетите и данните от производителя е уиски. Пък аз обясних, защо ги слагам и двете в графа бърбън. А като ми се допие уиски, се насочвам към Гленовете....Фидих, Моранджи.Малко са солени, но си струват всяка стотинка. Edited December 7, 2010 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Точно една пълнолетно Фидихче съм решил да си подаря за празниците Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Няма да сбъркаш.Аз напоследък само на "бърбъни" и домошарка го карам...та и аз съм се замислил да я свърша таз ра'ота с пълнолетните.Само да видим след детето и жената, ще останат ли пари и за мен.Да си подаря нещичко.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Той тоя Jim Beam тука по нашите магазини е менте навсякъде.Домошарка поркам напоследък,няма кинти за други неща в личната ми криза Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Точно една пълнолетно Фидихче съм решил да си подаря за празниците В тая връзка смятам, че е карйно време да разрешим спора дали се казва Гленфидиш или Гленфидих Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 В тая връзка смятам, че е карйно време да разрешим спора дали се казва Гленфидиш или Гленфидих Да, крайно време е ! Вие вземете по бутилка, а аз ще "дегустирам" и решавам на вкус... кое, аджеба от двете е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Де, ва? А може и само Гленфидих трябва да е по-скормните ми познания по "конски" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 В тая връзка смятам, че е карйно време да разрешим спора дали се казва Гленфидиш или Гленфидих Тук го произнасят накрая, малко го смотоляват, но със сигурност не е "ш". http://www.youtube.com/watch?v=y3yGfZiik4c Ето и любимият ми Ралфи - на него му вярвам най-много http://www.youtube.com/watch?v=dmvZQOpdRu0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Еми Гленфид"К" е според 1вото , а Ралфи явно като нас (мен) е за ГленфидихххХХХХХх(кхсгксфг) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 "Pronounced Glen-Fidderck, with less emphasis on "er"" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 What is the correct way to pronounce Glenfiddich? Glenfiddich is a Gaelic word which means ‘valley of the deer’. The correct way to pronounce the ‘ch’ sound is to say it softly, as in ‘loch’, rather than with the harder ‘ck’ sound that we often hear. http://blog.glenfiddich.com/2007/01/16/what-is-the-correct-way-to-pronounce-glenfiddich Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 Вадим тежката артилерия тогава http://www.dcs.ed.ac.uk/home/jhb/whisky/pronounc.html 1: http://www.dcs.ed.ac.uk/home/jhb/whisky/sounds/g_fiddic.wav 2: http://www.dcs.ed.ac.uk/home/jhb/whisky/sounds/g_fiddic.au Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2010 Share Posted December 7, 2010 В серията на FAMILY GUY, където Брайън и Стюи остават заключени в трезора, Брайън го произнася с Ш Аз мисля че на различни места различно му казват. Брат ми твърди, че в Англия е с Х... Аз лично преди повече от 25 години, когато го чух за пръв път, го чух с Ш. Може би трябва да видим как го казват ония на острова и да се примирим с оригинала Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 8, 2010 Share Posted December 8, 2010 Ами тъй де.Да не забравяме и шотландския акцент.Щото сигурно и той бърка работата.Особено като си дръпнал три-четири-пет Фидих(ш)а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts