Antares Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Дядо... чувал ли си моя смях, комбиниран с брутално уригално изригване? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Все ми е едно, стига да не ми наповръщаш или насереш пържолата това няма да ме спре да я ям. Ако в същия момент преглъщам и ми стане смешно най-много да се задавя. И да, чревоугодник съм... то ми и личи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 (edited) Аз съм навит за едно добро запиване,тамън и аз да видя какво е това форумна сбирка ама до 26 съм в сесия. И да видим кой колко урига, пие и други подобни свинщини Edited July 20, 2010 by letalis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 (edited) Да де, ама подобно мероприятие може да бъде организирано единствено в ресторант "Селяшка среща", при това с въоръжена охрана (за да ни защитава от разбеснялата се възмутена тълпа от селяци която ще пожелае да ни линчува)... или на къра. Сано дето в вторият случай, Ники с прословутата му фобия от разни буби... няма да има съмнителното удоволствие да му бъде науригана пържолата... Аз си мислех за едно приветливо барбекю някъде из горите.А може да наемем някой да гони бубите примерно Нали и аз това казах де..., но това по принцип си е мишън импосибъл... Edited July 20, 2010 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Аз си мислех за едно приветливо барбекю някъде из горите.А може да наемем някой да гони бубите примерно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 20, 2010 Share Posted July 20, 2010 Абе кога останахте с впечатление че ме е страх от буби не разбрах. Тогава за кърската среща питах как ще се организира мероприятието и кой ще вози народа щото след 2 бири не бих седнал да карам а пък да отидем дам да жулим мръвки и да не пием бира си е престъпление... а с преспиване - забрави... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 Има начин. Ще се уреди на едно място, ма е малко далече от Плд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Има начин. Ще се уреди на едно място, ма е малко далече от Плд. Ми айде да го уреждаме..., да го еа...,у тъкмо ще се види кои са сИрьознитИ хора... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 Таман ще ми оправите покрива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Ще трябва да пием цяла седмица значи.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 21, 2010 Author Share Posted July 21, 2010 Ми има кво... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Това да е проблема. Винаги има какво да се пие. Само да не е тая седмица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Да,да,да,да дето се вика съгласен съм ама нека да е след 27,а да и на 1 Август заминавам към морето. Ама за такова юнашко дело съм навит много! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 21, 2010 Share Posted July 21, 2010 Алкохолицииииииииии оправете дувара тогава лягайте да пиете :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Покрива бе! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Мдаа..., тая май се очертава да се получи като арктическа експедиция !? На въпроса ми - Какво точно се прави на такава експедиция... Едно приятелче (бивш участник в една такава разходка) ми отговори следното: - Ми... пие се бе, майна...! Пие се, при това съвсем професионално..., а понякога в редките случаи когато остане малко свободно време..., се наблюдават (в буквалният смисъл) ледовете... П.с. Та, така... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Аз давам конкретно предложение, след което се изсипва една кофа спам, как ТРЯБВА да го направим, ама НЕ СЕГА и НЕ ТУК, ами ТАМ, а може би ДРУГАДЕ... Форумна му работа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Готов съм да се обзаложа, че половината дори не са прочели... В тази тема май целта е участието, а не съдържанието... Тоест - чукча писател, не читател... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Много добре сме прочели и явно няма как да се получи към момента. Което е ясно на мислещите. Между другото Жоре има тема Форумни срещи, където се дискутира срещането, сБирането, напиването на евентуална група съфорумци - знаеш го. Пешо, тази тема е ТОЧНО за това, за което си говорим в последните две страници. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Ъхъ, за напиване до оцъкляне и последващо пикаене през прозореца по играещите си долу дечица и техните майки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Такаа..., виде се, че нема да се претърсва на Танас чатията...., ми айде да ходим в другата тема и да се уговорим едно твърдо ядро... за душманско усмъртяване придружено от груби просташки прояви... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Аз имам огромно желание, но нямам право на блекаутове и дълги отсъствия в близките ПОНЕ седмици... Наско, все пак кажи къде е проклетият покрив! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 На село, къде другаде...Над голямата бъчва с вино и над по-малката с ракия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted July 24, 2010 Share Posted July 24, 2010 На село, къде другаде...Над голямата бъчва с вино и над по-малката с ракия. А има ли такваз чешмичка http://vbox7.com/play:ba8f9a0c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 25, 2010 Author Share Posted July 25, 2010 Абе...може да се направи. :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts