djadomraz Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Бухахахахахахахаха охохохоохо това къртеше миФки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 1, 2010 Share Posted January 1, 2010 Направо ми избиха сълзи на очите хахахахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebeast Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Яко е много да аз за 1 път го чета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 9, 2010 Share Posted January 9, 2010 "I feel sorry for people who don't drink, because when they wake up in the morning that is as good as they're going to feel all day." Frank Sinatra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Бах тая текила. След чилийското писко, това е най-добрият заместител на хубавата ракия! (това беше само за събуждане на темата) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 (edited) Не знам за текилата обаче аз мисля да се фокусирам върху коняците. За ракията - ако не беше забранено изпращането щях да ти засиля една много отлежала (колко е така не знам, пише че е 25 годишна), която без да искам купих като си мислех че е коняк (беше сложена до едно XO мамицата им и кутията беше подобна)... това че аз съм заплес също е фактор (т.е. предполагам че търсиш пък няма там... затова... като ме хване и ме избива да правя подаръци на случайни хора и да се кефя как се радват... до тук Ванчо най-готино се радваше... взема пак да му дам малко уиски) Edited March 27, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 Откъде ти хрумна, че е забранено пращането? Аз съвсем наскоро пращах ракийца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Не знам за текилата обаче аз мисля да се фокусирам върху коняците. За ракията - ако не беше забранено изпращането щях да ти засиля една много отлежала (колко е така не знам, пише че е 25 годишна), която без да искам купих като си мислех че е коняк (беше сложена до едно XO мамицата им и кутията беше подобна)... това че аз съм заплес също е фактор (т.е. предполагам че търсиш пък няма там... затова... като ме хване и ме избива да правя подаръци на случайни хора и да се кефя как се радват... до тук Ванчо най-готино се радваше... взема пак да му дам малко уиски) Дедо, Господ да те поживи за тия идеи, дето ти идват на главата! Наистина тук въпреки изобилието от качествени питиета, трудно се намира истинска ракия и трябва да се задоволяваме със заместители, макар и добри. Иначе коняка си е изтънчена работа, особено в комбинацията с кубински пури. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 27, 2010 Share Posted March 27, 2010 Откъде ти хрумна, че е забранено пращането? Аз съвсем наскоро пращах ракийца. Как бе майна? Отивам в митницата и пише че алкохол и лесно запалими вещества е забранено да се изпращат по въздушна поща а то друга до щатите няма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 27, 2010 Author Share Posted March 27, 2010 Ново 20! Аз си пратих без проблеми по въздушна поща 0,75л отлежала ракийца, само че до Камчатка... Единствено изискаха да я отворя за тест и да е опакована така, че да не може да се счупи...Може САЩ с тяхната параноя да са вкарали по-скапани закони...като оня англичанин, дето го накарали да си обърне фанелката, на която пишело "Свобода или смърт"... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 20, 2010 Share Posted June 20, 2010 Мале как се налях в петък, губи ми се почти цялата вечер Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 21, 2010 Author Share Posted June 21, 2010 Аз покрай некадърните трепачи на Галевите и прочие лайна не мога да седна да се напия като хората.... :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 "Брилянтин" ще ме ппомни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 "Брилянтин" ще ме ппомни Да те е*а! :[ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Да не страдаш от шизофрения нещо че си отговаряш сам на себе си? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Не. Просто сега ме цепи тиквата. Все още. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Би ли споделил какво си си забъркал че да позлорадстваме леко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Бира с Черно Джони с Бушмилс и някакви шотове, за които ме увериха, че са леки. Е, щом охраната дойде да ме сваля от платформата за танцьорките и да ме кара да се облека - значи, едва ли е било толкова зле Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Бира с Черно Джони с Бушмилс и някакви шотове, за които ме увериха, че са леки. Е, щом охраната дойде да ме сваля от платформата за танцьорките и да ме кара да се облека - значи, едва ли е било толкова зле Ейй все съм се напивал като животно ама до сега не се бях събличал в дискотека...най-малкото се се намира някой по-трезвен приятел да ме спре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Аз пък съм готов да се обзаложа че баш неговите приятели са го подкукуросали Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2010 Share Posted June 27, 2010 Кретена даже няколко пъти ми прошепна да се облека, че ще ме свалят. Тоест - опит да ме спрат имаше. Ама в тоя момент владеех силата и беше трудно да се сдържам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Някой да знае дали след употреба на абсент следва як махмурлук или зависи само от количеството. Щото съм чувал ,че докато го пиеш е яко, ама на другия ден въобще не е весело. А съм решил тия дни да взема най-после и да си намеря от някъде абсент хем да го опитам, хем да се и натряскам. П.П. Не знам дали аз не съм в час с дефиницията на махмурлука и в какво точно се изрзява, но май досега никога не ме е спохождало подобно нещо, въпреки че е имало случаи, в които мног мощно съм се натаралянквал. Имаше само един случай в който след накто вечерта бях изпил порядъчно кличество уиски, водка и вино на другия ден ми се драйфаше постоянно. Все пак обаче до сега никога не е ме е боляла глава след голямо напиване -нещо, което от основните симптоми на махмурлука. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Някой да знае дали след употреба на абсент следва як махмурлук или зависи само от количеството. Щото съм чувал ,че докато го пиеш е яко, ама на другия ден въобще не е весело. А съм решил тия дни да взема най-после и да си намеря от някъде абсент хем да го опитам, хем да се и натряскам. П.П. Не знам дали аз не съм в час с дефиницията на махмурлука и в какво точно се изрзява, но май досега никога не ме е спохождало подобно нещо, въпреки че е имало случаи, в които мног мощно съм се натаралянквал. Имаше само един случай в който след накто вечерта бях изпил порядъчно кличество уиски, водка и вино на другия ден ми се драйфаше постоянно. Все пак обаче до сега никога не е ме е боляла глава след голямо напиване -нещо, което от основните симптоми на махмурлука. Значи досега си случил не по-качествен алкохол,или махмурлука при теб не протича с характерното главоболие.При мен примерно като прекаля на другия ден не ми се яде или пие нищо,главата боли и по някой път има връщане на част от алкохола Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 (edited) бях изпил порядъчно кличество уиски, водка и вино на другия ден ми се драйфаше постоянно. Все пак обаче до сега никога не е ме е боляла глава след голямо напиване -нещо, което от основните симптоми на махмурлука. Ами не си смесил подходящите алкохоли. Трябвало е да си забъркаш малко бира, вино и да се довършиш с 1 бутилка шампанско (може и 2) а купона става пълен ако добавиш и коняк малко (200-300мл)... на следващия ден гарантирано не само ще ти се разцепи тиквата ами вероятно сам ще тръгнеш да си я режеш... и не просто ще ти се драйфа ами няма да успееш да спреш да драйфаш поне половин ден Как искам да напия някой с подобен "коктейл" и после да снимам сеира... и пусто никой не иска да се върже да му се не види. Все закоравели пиячи дето нищо не ги хваща и пият по 10литра твърд алкохол на вечер пък после се отказват Edited July 16, 2010 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 16, 2010 Share Posted July 16, 2010 Цигански кристал (автор Димитър Иванов) 100 гр мента 100 гр мастика 100 гр ракия Въпреки, че съм го чувал като 3ен облак, то във "Воеводите" на Гладстон сервитьора пита за име и предположи, че понеже 2 + 3 = на циганка, то коктейла да бил "цигански кристал". нищо, че не е точно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts