Jump to content
BulForum.com

Фонд на алкохолиците

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 months later...

Бах тая текила. След чилийското писко, това е най-добрият заместител на хубавата ракия! (това беше само за събуждане на темата) :punk :lol:

Не знам за текилата обаче аз мисля да се фокусирам върху коняците.

За ракията - ако не беше забранено изпращането щях да ти засиля една много отлежала (колко е така не знам, пише че е 25 годишна), която без да искам купих като си мислех че е коняк (беше сложена до едно XO мамицата им и кутията беше подобна)... това че аз съм заплес също е фактор :)

(т.е. предполагам че търсиш пък няма там... затова... като ме хване и ме избива да правя подаръци на случайни хора и да се кефя как се радват... до тук Ванчо най-готино се радваше... взема пак да му дам малко уиски)

Edited by djadomraz

Откъде ти хрумна, че е забранено пращането? Аз съвсем наскоро пращах ракийца.

Не знам за текилата обаче аз мисля да се фокусирам върху коняците.

За ракията - ако не беше забранено изпращането щях да ти засиля една много отлежала (колко е така не знам, пише че е 25 годишна), която без да искам купих като си мислех че е коняк (беше сложена до едно XO мамицата им и кутията беше подобна)... това че аз съм заплес също е фактор :)

(т.е. предполагам че търсиш пък няма там... затова... като ме хване и ме избива да правя подаръци на случайни хора и да се кефя как се радват... до тук Ванчо най-готино се радваше... взема пак да му дам малко уиски)

Дедо, Господ да те поживи за тия идеи, дето ти идват на главата! Наистина тук въпреки изобилието от качествени питиета, трудно се намира истинска ракия и трябва да се задоволяваме със заместители, макар и добри. Иначе коняка си е изтънчена работа, особено в комбинацията с кубински пури. :punk

Откъде ти хрумна, че е забранено пращането? Аз съвсем наскоро пращах ракийца.

Как бе майна? Отивам в митницата и пише че алкохол и лесно запалими вещества е забранено да се изпращат по въздушна поща а то друга до щатите няма

:confused Ново 20! Аз си пратих без проблеми по въздушна поща 0,75л отлежала ракийца, само че до Камчатка... Единствено изискаха да я отворя за тест и да е опакована така, че да не може да се счупи...Може САЩ с тяхната параноя да са вкарали по-скапани закони...като оня англичанин, дето го накарали да си обърне фанелката, на която пишело "Свобода или смърт"...

• 2 months later...

Аз покрай некадърните трепачи на Галевите и прочие лайна не мога да седна да се напия като хората.... :ph34r:

Бира с Черно Джони с Бушмилс и някакви шотове, за които ме увериха, че са леки. Е, щом охраната дойде да ме сваля от платформата за танцьорките и да ме кара да се облека - значи, едва ли е било толкова зле :D

Бира с Черно Джони с Бушмилс и някакви шотове, за които ме увериха, че са леки. Е, щом охраната дойде да ме сваля от платформата за танцьорките и да ме кара да се облека - значи, едва ли е било толкова зле :D

Ейй все съм се напивал като животно ама до сега не се бях събличал в дискотека...най-малкото се се намира някой по-трезвен приятел да ме спре :D

Кретена даже няколко пъти ми прошепна да се облека, че ще ме свалят. Тоест - опит да ме спрат имаше. Ама в тоя момент владеех силата и беше трудно да се сдържам :D

• 3 weeks later...

Някой да знае дали след употреба на абсент следва як махмурлук или зависи само от количеството. Щото съм чувал ,че докато го пиеш е яко, ама на другия ден въобще не е весело. А съм решил тия дни да взема най-после и да си намеря от някъде абсент хем да го опитам, хем да се и натряскам.

П.П. Не знам дали аз не съм в час с дефиницията на махмурлука и в какво точно се изрзява, но май досега никога не ме е спохождало подобно нещо, въпреки че е имало случаи, в които мног мощно съм се натаралянквал. Имаше само един случай в който след накто вечерта бях изпил порядъчно кличество уиски, водка и вино на другия ден ми се драйфаше постоянно. Все пак обаче до сега никога не е ме е боляла глава след голямо напиване -нещо, което от основните симптоми на махмурлука.

Някой да знае дали след употреба на абсент следва як махмурлук или зависи само от количеството. Щото съм чувал ,че докато го пиеш е яко, ама на другия ден въобще не е весело. А съм решил тия дни да взема най-после и да си намеря от някъде абсент хем да го опитам, хем да се и натряскам.

П.П. Не знам дали аз не съм в час с дефиницията на махмурлука и в какво точно се изрзява, но май досега никога не ме е спохождало подобно нещо, въпреки че е имало случаи, в които мног мощно съм се натаралянквал. Имаше само един случай в който след накто вечерта бях изпил порядъчно кличество уиски, водка и вино на другия ден ми се драйфаше постоянно. Все пак обаче до сега никога не е ме е боляла глава след голямо напиване -нещо, което от основните симптоми на махмурлука.

Значи досега си случил не по-качествен алкохол,или махмурлука при теб не протича с характерното главоболие.При мен примерно като прекаля на другия ден не ми се яде или пие нищо,главата боли и по някой път има връщане на част от алкохола ;)

бях изпил порядъчно кличество уиски, водка и вино на другия ден ми се драйфаше постоянно. Все пак обаче до сега никога не е ме е боляла глава след голямо напиване -нещо, което от основните симптоми на махмурлука.

Ами не си смесил подходящите алкохоли. Трябвало е да си забъркаш малко бира, вино и да се довършиш с 1 бутилка шампанско (може и 2) а купона става пълен ако добавиш и коняк малко (200-300мл)... на следващия ден гарантирано не само ще ти се разцепи тиквата ами вероятно сам ще тръгнеш да си я режеш... и не просто ще ти се драйфа ами няма да успееш да спреш да драйфаш поне половин ден :lol:

Как искам да напия някой с подобен "коктейл" и после да снимам сеира... и пусто никой не иска да се върже да му се не види. Все закоравели пиячи дето нищо не ги хваща и пият по 10литра твърд алкохол на вечер пък после се отказват

Edited by djadomraz

Цигански кристал (автор Димитър Иванов)

100 гр мента

100 гр мастика

100 гр ракия

Въпреки, че съм го чувал като 3ен облак, то във "Воеводите" на Гладстон сервитьора пита за име и предположи, че понеже 2 + 3 = на циганка, то коктейла да бил "цигански кристал". :) нищо, че не е точно.