earache Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 Не съм пил от 5ти юни, с изключение на 2те бири преди дербито. Е, и някоя друга бира, ей така - между другото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Снощи беше много тежка вечер... щом не помня как съм се прибрал.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Снощи нямаше да ходя на бар, нямаше да пия... Олеле майко... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 И аз отидох сутринта на прасе с ясната мисъл да хапна и да се прибирам........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Е, то на свинско погребение винаги е така - само ядене... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 Jhony Walker е най-лошото blended уиски което може да съществува във всичките му серии и варианти.Dewars е добра алтернатива,също и Famous Grouse.Ако пиете single malt добро и евтино е Glenfiddich,после The Glenlivet.Истинският сингъл малт който ще ви накара да копнеете за още и още е Lagavulin,редом с Oban и Mcallan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 7, 2009 Share Posted December 7, 2009 (edited) Jhony Walker е най-лошото blended уиски което може да съществува във всичките му серии и варианти.Dewars е добра алтернатива,също и Famous Grouse.Ако пиете single malt добро и евтино е Glenfiddich,после The Glenlivet.Истинският сингъл малт който ще ви накара да копнеете за още и още е Lagavulin,редом с Oban и Mcallan. Гледах го тези дни в метро този Lagavulin и се чудех да си взема ли или не и като гледам току-що ме нави A за Jonny-то съм абсолютно съгласен. Много по-приятно ми беше single barrel-a на Jack Daniels от златното джони... но е въпрос на вкус... Edited December 7, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 (edited) Джонито е просто блендед уиски,те затова Cardhu вече не произвеждат сингъл малт защото джони им изкупуват по-голямата част от продукцията.От време на време като са попаднали качествени уискита в бленда се случват някои доста добри бутилки с червена джонка ама то там е като да уцелиш 11 мача в Еврофутбол. пс : Дядо с ниско минерализирана водичка ти препоръчвам лагавулина,първо чисто пийни малко после добави малко водичка,отваря много широко вкуса и аромата на уискито.Девин изворна е добра водичка за тази цел Edited December 8, 2009 by FalleN_213 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 пс : Дядо с ниско минерализирана водичка ти препоръчвам лагавулина,първо чисто пийни малко после добави малко водичка,отваря много широко вкуса и аромата на уискито.Девин изворна е добра водичка за тази цел Ааааа дума да не става. Сърцето ще ми се скъса да разваля така хубавото уиски. Може с малко лед евентуално но напоследък предпочитам да го пия чисто за да се усети аромата. Водичката е за след като се преглътне уискито Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted December 8, 2009 Share Posted December 8, 2009 Не лед бе човек недей така,слага се много малко водичка,която отваря вкуса.Ледът го разваля,не водата.Пробвай пък после кажи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 13, 2009 Share Posted December 13, 2009 (edited) Ох да го еба тряя да спра вече... Edited December 13, 2009 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Взех си от прословутия роден коняк Плиска Х.О. Не знам защо, но след всяка глътка кашлям като магаре. Ще си остана на Courvoisier. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Хвала... и наздраве. Аз нещо след 9-ти съм занемарил пиенето. Май обмислям за месец-два да го загърбя. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 17, 2009 Share Posted December 17, 2009 Хвала... и наздраве. Аз нещо след 9-ти съм занемарил пиенето. Май обмислям за месец-два да го загърбя. Сега баш с идните празници доста трудно начинание И аз смятам да го загърбя за 2 месеца ама след Ивановден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 (edited) Взех си от прословутия роден коняк Плиска Х.О. Не знам защо, но след всяка глътка кашлям като магаре. Ще си остана на Courvoisier. XO-то което е за 15 лв няма нищо общо с онова другото XO дето е 33 годишното (то май не е плиска нищо че пак е българско)... а последното може да се мери дори с Martell-a който е най-готиния коняк който съм опитвал досега... иначе зелената Плиска не беше чак толкова лоша особено за цената си - все пак Courvoisier е към 40-50 кинта ако не се лъжа. Плиска си взех 4-5 пъти като първите беше много приятна последните 2 пъти беше доста различна от предишните които пих и единия път беше доста по-спиртна а другия беше една лепкава и мазна като че ли са прекалили с есенцията и се сетих за лафа "ако идваш за онова отлежалото уиски ела другата седмица че свършихме есенцията и сега правим само обикновена водка" Edited December 18, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 За мастиката: Мезето за мастиката е общо взето разнообразно и мръвка става,печена на мен ми върви много,и салатките са идеални ,даже последно лятото ядох панирани охлЬови и комбинацията ми хареса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 18, 2009 Share Posted December 18, 2009 Пробвай за мезе на мастиката таратор от този в ботилките, ако те мързи да го приготвяш. Невероятно е, правя 1/2л мастика с такова мезе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 аз вчера изпих 1 бутилка червено джони с печени орехи.... бая хубаво влиза , вярно днеска ми е леко криво ама съм в пъти по-добре от момчетата които пиха от домашната ракия на дядо ми..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 ИЗ-РО-ДИИ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 19, 2009 Share Posted December 19, 2009 Лошо е.... декември месец бая се пие. След няколко часа отивам в Чадърите ..... от 6ти декември нямам пропуск.... чак взе да ме хваща срам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 В тая кръчма само един път ходих миналата година ако не се лъжа и там няма да стъпя повече. Бахти отвратителното нещо е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 абсолютно съм съгласен..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drago Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 малко снимков материал и от мен - мезето е много важно,пичове,както и компанията Лятото - лека салатка със ледено охладена водка и фанта портокалче В очакване на любимия мач Пак за мача Зимата - за сгряване - домашен мавруд с телешко в масло с кашкавал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 20, 2009 Share Posted December 20, 2009 Аз утре ще се сгрявам така - само, че с прясно улавен лаврак с розмарин и божоле - тазгодишна реколта (виното още не съм го пробвал) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 29, 2009 Share Posted December 29, 2009 Пуйка с уиски (рецепта за мъже) Необходими са: една пуйка около 5 кг (за 6 души) и една бутилка уиски. Необходими са още сол, пипер, червен пипер, зехтин и тънко нарязана сланина. Приготвяне: пуйката се намазва със зехтин и се наръсва обилно със сол, пипер и червен пипер. Покрива се със сланината и се връзва. Фурната се подгрява до 200°C. Наливате си една чаша уиски и я изпивате за кураж. Поставяте пуйката в една тава и я бутвате във фурната. След това си наливате бързо още две чаши уиски и пиете за сполука. След 20 мин поставяте термостата на 250°C, да бръмчи здраво печката. Наливате си още три чаши уиски. … След охоло шас отварте, обръщте и глеееаш печенто. Фащте шишето и с сипваш няколк глътк. След ощ едн шас фниматлно залитат към печката и обръщт пуйкта. Внимайте дан си згорит ръцет н шибанта врата. Сипвашс ощ едно уйск и така… Пуйкт ощ три шас с оставвв фурнат (няа значен колк) и всек дест минът хоиш д пикаеш. Ако мойш, плзиш към фурнт и вадш мисиркт. Ошт една глътк и пак опитвш да измкнш тават. Вдигш пуйкт от земят и внимааш да н паднш на хлъзгъвя под. И да паднш, няа значен, слагш животнт в тават… Спиш. На следващия ден пуйката се яде със студена зелева чорба и аспирин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.