Jump to content
BulForum.com

Фонд на алкохолиците

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Аз от Май месец , всеки петък и събота си пия.....

Щом е само от май месец бива :P Аз от няколко години по 2 дни средно на седмица си пия :lol: Не винаги са петък и събота, но няма значение :)

......

......

Това зависи най-вече от степента на сутрешният ку(бииип)дръв и от това в кой крачол ще ти увисне след изпикаването!

Оня ден ми се случи нещо много интересно :laughing: .Пихме текила и Джони...не много!Към 4 големи джонита и 6 текили(те бяха ебати разредените текили :X ) .Ставам на сутринта-не ме боли главата.Отивам,измивам си зъбите,лягам пак и главата ме заболя :laughing: :laughing:

Edit:Мне нищо не ме болеше...бахти смотаната текила чесно :D

Edited by xXx

Абе някой опитвал ли е Калвадос? Ремарк ми наду главата с това питие в "Триумфалната Арка". Би трябвало да е някакъв вид (може би френска) ябълкова ракия.

Някой да знае нещо по въпроса?

http://www.gourmetroom-bg.com/kalvados.html ;) от тези дето ги тачим с Дедо (брендитата).

Нещо с тези ябълки обаче ми звучи странно... ще е любопитно да се пробва.

ПС: Пие ми се вино от малини или къпини... няма ли някоя добра душа в този форум който да има малко в излишък и да иска да почерпи един старец с него?

• 2 weeks later...

Споря днес с един приятел че уиски особено малцово не се разрежда с лед той ми показва че първите 2-3 линка в гугъл предлагат уискито да се пие "on the rocks". Е как да му обясня че така може да пие Червено и евентуално Черно Джони но не и Glenmorangie 18 и че само съсипва хубавото питие?

PS: то и аз на моменти предпочитам да си го разредя малко ама не е там въпроса, спора беше че по принцип на хубавото уиски му се усеща аромата най-добре ако не е разредено...

Споря днес с един приятел че уиски особено малцово не се разрежда с лед той ми показва че първите 2-3 линка в гугъл предлагат уискито да се пие "on the rocks". Е как да му обясня че така може да пие Червено и евентуално Черно Джони но не и Glenmorangie 18 и че само съсипва хубавото питие?

PS: то и аз на моменти предпочитам да си го разредя малко ама не е там въпроса, спора беше че по принцип на хубавото уиски му се усеща аромата най-добре ако не е разредено...

Абсолютно! Истинското уиски просто е кощунство да се разрежда с каквото и да било!

КАК е възможно да не ми хареса златното джони? Или не ми е ден за уиски или някое менте съм уцелил в Метро... Че то един Glenfiddich е по-ароматен и приятен на вкус от това джони. Къде обърках не мога да разбера...

А бре дедо, кога ще разбереш, че Джонито е "паркетно" уиски.Стига си харчил пари за глупости.По-добре опитай това, ако не си все още.Или някое от гамата.Верно, че е солено, ама си струва всяка капка.

Edited by magdanoz4o

Искам ама не мога да намеря 18 годишното. Иначе и Glenfiddich 18 ако намеря ще съм щастлив ама все 12 и 15 намирам.

Знае Дедо кво да пие, не е прост човека. :rolleyes:

За справка:Glenfiddich

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ кво намерих:Специализирана литература за фиркачите,нещо като алманах

Edited by Eagle

Е няма лошо, но е леко подсъдимо B)

Откога 18 годишните са jail bait?

PS: Абсолютен фен съм на Martell XO... това питие е просто уникално! :beerchug

PS2: Свърши Martell-a ... ще трябва да се задоволя в Glenfiddich... Наздраве от мен :)

Edited by djadomraz

• 1 month later...

А, колко на място снощи шестото чуство ми намекна, че не трябва да си сипвам и трета..... и как днес пак се сетих, че винаги когато не съм се вслушвал в себе си - после съм страдал много.....