Mockingbird Posted September 9, 2009 Share Posted September 9, 2009 А бе, големи трезвеници сме станали в тоя форум.От 15-ти юни, никой не се е похвалил с някво отцепване.Бах маааму. Хлъц. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Аз от Май месец , всеки петък и събота си пия..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Аз от Май месец , всеки петък и събота си пия..... Щом е само от май месец бива Аз от няколко години по 2 дни средно на седмица си пия Не винаги са петък и събота, но няма значение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 10, 2009 Author Share Posted September 10, 2009 Аз чакам да дойде експедицията( и да свърши). Като приключи ще се нарежем по пещерняшки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakker Posted September 10, 2009 Share Posted September 10, 2009 Аз стигнах до извода, че не е добре така. Вече се кара по-леко - на месец 1-2 по-сериозни напивания, през останалото време кротичко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 Защо така един ден ми е по-приятен коняка а друг ден уискито? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 (edited) И аз така.Един ден домошарката ми е супер,друг ден пък по ми влиза уискито.Но общо взето ракиджос и бира за десерт май ми идва най-добре. Edited September 11, 2009 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 11, 2009 Share Posted September 11, 2009 ...... ...... Това зависи най-вече от степента на сутрешният ку(бииип)дръв и от това в кой крачол ще ти увисне след изпикаването! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 (edited) Оня ден ми се случи нещо много интересно .Пихме текила и Джони...не много!Към 4 големи джонита и 6 текили(те бяха ебати разредените текили :X ) .Ставам на сутринта-не ме боли главата.Отивам,измивам си зъбите,лягам пак и главата ме заболя Edit:Мне нищо не ме болеше...бахти смотаната текила чесно Edited September 14, 2009 by xXx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Да не те боли зъб нещо, па да ти отеква в главата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 Абе някой опитвал ли е Калвадос? Ремарк ми наду главата с това питие в "Триумфалната Арка". Би трябвало да е някакъв вид (може би френска) ябълкова ракия. Някой да знае нещо по въпроса? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 14, 2009 Share Posted September 14, 2009 http://www.gourmetroom-bg.com/kalvados.html от тези дето ги тачим с Дедо (брендитата). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 15, 2009 Share Posted September 15, 2009 http://www.gourmetroom-bg.com/kalvados.html от тези дето ги тачим с Дедо (брендитата). Нещо с тези ябълки обаче ми звучи странно... ще е любопитно да се пробва. ПС: Пие ми се вино от малини или къпини... няма ли някоя добра душа в този форум който да има малко в излишък и да иска да почерпи един старец с него? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted September 20, 2009 Share Posted September 20, 2009 Ох още ми е едно цапнато от снощи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Споря днес с един приятел че уиски особено малцово не се разрежда с лед той ми показва че първите 2-3 линка в гугъл предлагат уискито да се пие "on the rocks". Е как да му обясня че така може да пие Червено и евентуално Черно Джони но не и Glenmorangie 18 и че само съсипва хубавото питие? PS: то и аз на моменти предпочитам да си го разредя малко ама не е там въпроса, спора беше че по принцип на хубавото уиски му се усеща аромата най-добре ако не е разредено... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Споря днес с един приятел че уиски особено малцово не се разрежда с лед той ми показва че първите 2-3 линка в гугъл предлагат уискито да се пие "on the rocks". Е как да му обясня че така може да пие Червено и евентуално Черно Джони но не и Glenmorangie 18 и че само съсипва хубавото питие? PS: то и аз на моменти предпочитам да си го разредя малко ама не е там въпроса, спора беше че по принцип на хубавото уиски му се усеща аромата най-добре ако не е разредено... Абсолютно! Истинското уиски просто е кощунство да се разрежда с каквото и да било! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 29, 2009 Share Posted September 29, 2009 Всеки хубав алкохол само се скапва като се слага лед ако трябва и аз да допринеса по въпроса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted September 30, 2009 Share Posted September 30, 2009 Ето и нещо подходящо по темата : http://www.youtube.com/watch?v=WBle2l-MhWs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Да го еба и фалшивия алкохол в тоя Сувенир... Много зле... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 КАК е възможно да не ми хареса златното джони? Или не ми е ден за уиски или някое менте съм уцелил в Метро... Че то един Glenfiddich е по-ароматен и приятен на вкус от това джони. Къде обърках не мога да разбера... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 (edited) А бре дедо, кога ще разбереш, че Джонито е "паркетно" уиски.Стига си харчил пари за глупости.По-добре опитай това, ако не си все още.Или някое от гамата.Верно, че е солено, ама си струва всяка капка. Edited October 6, 2009 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Искам ама не мога да намеря 18 годишното. Иначе и Glenfiddich 18 ако намеря ще съм щастлив ама все 12 и 15 намирам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 (edited) Искам ама не мога да намеря 18 годишното. Иначе и Glenfiddich 18 ако намеря ще съм щастлив ама все 12 и 15 намирам. Знае Дедо кво да пие, не е прост човека. За справка:Glenfiddich ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ кво намерих:Специализирана литература за фиркачите,нещо като алманах Edited October 6, 2009 by Eagle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 (edited) Е няма лошо, но е леко подсъдимо Откога 18 годишните са jail bait? PS: Абсолютен фен съм на Martell XO... това питие е просто уникално! PS2: Свърши Martell-a ... ще трябва да се задоволя в Glenfiddich... Наздраве от мен Edited November 5, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 15, 2009 Share Posted November 15, 2009 А, колко на място снощи шестото чуство ми намекна, че не трябва да си сипвам и трета..... и как днес пак се сетих, че винаги когато не съм се вслушвал в себе си - после съм страдал много..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts