chistacha Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 (edited) Хора, четете заглавието!!!Темата е за качествени алкохолици, а не за такива които пият 50гр, после с години съжаляват и се извиняват на черния си дроб Този ти пост заслужава само един коментар: Antares - не съм информиран по въпроса ти, ама за всеки случай ша пробвам дали на мен ми действа така с едно малко Буш-че Наздраве!!! tanko111 - недей я чака ами налягай запасите от спирт, нафта, антифриз - квото имаш. Върши работа, вЕрвай ми! Ако не друго, то поне ще те нокаутират докато дойде време за заплата Edited June 5, 2009 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 За размразяване ни е фризера... та с една отверка, малко почукване и хоп - обилно количество лед. И за да не е сам самичъл леда - малко Bushmills, да му прави компания в чашката. Наздраве :allien Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 5, 2009 Share Posted June 5, 2009 То и аз с една отверка така и хоп..... една доволна живителна глъдка фреон...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Вчера не си допих Джонито, днеска върнах ракията в бутилката. Не ми върви. 50 грама ми идват нанагорно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 6, 2009 Share Posted June 6, 2009 Вчера не си допих Джонито, днеска върнах ракията в бутилката. Не ми върви. 50 грама ми идват нанагорно Извърши ритуално самоубийство тъй като не си достоен за тази тема в такъв случей Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Извърши ритуално самоубийство тъй като не си достоен за тази тема в такъв случей Mиналата събота всичко беше наред. Явно е до първите 5 минути. Ако не тръгне - не върви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Mиналата събота всичко беше наред. Явно е до първите 5 минути. Ако не тръгне - не върви АбсИлютно така си е ! Снощи бях ерген..... и ми тръгна.... и кво се направих.......... сега занасям през крило като ранен "Месершмит"... Баси, колко айряни трябва да изпия та да ми се проветри главата....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Това да се напиеш с Leffe е кофти тръпка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 7, 2009 Share Posted June 7, 2009 Това да се напиеш с Leffe е кофти тръпка! Тя сладни леко не усети ли ? Кофти е, верно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 tanko111 - недей я чака ами налягай запасите от спирт, нафта, антифриз - квото имаш. Върши работа, вЕрвай ми! Ако не друго, то поне ще те нокаутират докато дойде време за заплата Свършиха. Завчера. Днес съм на оцет - 9 градуса алкохол. Ама няма да ходя до тоалетна поне 4 дни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Тя сладни леко не усети ли ? Кофти е, верно... Аз до скоро не я харесвах, но се зарибих ония ден и те така... Снощи пак поставих рекорд, но този път по разнообразие! 4 бири, 1 блъди мери, 1 джин с тоник, 2 уискита... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Аз до скоро не я харесвах, но се зарибих ония ден и те така... СТРАХОТНА Е! На мен поне много ми харесва тази бира... само не трябва да се прекалява. Миналата седмица след 4 бири такъв сън му дръпнах... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Ще се опитам да потопя скорпионските си настроения в чашка Бушмилс... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Бахти , пих в неделя и днеска пак ми се пие, жалъгвам се тука с една коронка ма тъпото е че имам само още 1 Няма ли кой да почерпи 5-6 бирички Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Бахти , пих в неделя и днеска пак ми се пие, жалъгвам се тука с една коронка ма тъпото е че имам само още 1 Няма ли кой да почерпи 5-6 бирички Аз... хем и повод имам ... ама трябва да работя сега ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 8, 2009 Share Posted June 8, 2009 Аз до скоро не я харесвах, но се зарибих ония ден и те така... Снощи пак поставих рекорд, но този път по разнообразие! 4 бири, 1 блъди мери, 1 джин с тоник, 2 уискита... Как ти се мешат така не знам... Аз... хем и повод имам ... ама трябва да работя сега ... какъв е повода Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 Как ти се мешат така не знам... Как ти звучи 1 голяма ракия , 1 голяма водка , 1 голям джин , 3 чаши вино на екс ( средно по 100гр. ) . На другия ден няма и следа от предната вечер само лек гаден вкус в устата . Като пиете джин огладнявате ли ? Забелязал съм , че от джина много ми се отваря апетита . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 (edited) По-скоро не.Въпреки, че джинчето се препоръчваше от докторите за нещо... Edited June 9, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted June 9, 2009 Share Posted June 9, 2009 To аз пък обичам да ги смесвам, само че сега лятото тоя твърд алокохол водите ми изтичат и малко съм го спрял. В малки количества що да не се смесват... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 13, 2009 Author Share Posted June 13, 2009 (edited) Като пиете джин огладнявате ли ? Забелязал съм , че от джина много ми се отваря апетита . Аз след всеки запой съм гладен.... Бърз въпрос към всички: "Що е то пернишки бейлис?" Далият верен отговор получава ...нещо. Edited June 13, 2009 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 13, 2009 Share Posted June 13, 2009 (edited) Домашарка с боза от Радомирско Edited June 13, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 13, 2009 Author Share Posted June 13, 2009 На ти едно нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 Какво стана с онова напиване което щяхме да организираме? Сега се сетих и пак ми напира желанието да напия някой така че да експлоадира Аз чаках zlobil да каже дали е ок да отидем в неговото заведение хем и оборот ще направим малко... и каде избЕга нашия ентусиаст? Да не се уплаши нещо? ПС: Установих че едно друго много уиски с доста невзрачно шишенце - Glenmorangie (или нещо подобно) всъщност е доста приятно. В тоя ред на мисли на Васко съм му приготвил вече 3 шишета за колекцията... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 14, 2009 Share Posted June 14, 2009 (edited) Еее дядо ,то това Гленморанджи само шишенчето му е невзрачно. Иначе уйскито си е пирфектно. А пък снощи как се омазахме.Направо не е истина.Още съм фиркан. Почна се с домошарка,премина се на Тиламор дю,от там на черно Джони и така до 6 часа.Пффф такова напиване не съм правил от... не помня,беше мнооого отдавна. Edited June 14, 2009 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted June 15, 2009 Share Posted June 15, 2009 Водка 'Савой'. От сутринта. На бюрото в чекмеджето. Поздрав от неизвестен приятел/колега за мен. Кеф! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts