Jump to content
BulForum.com

Фонд на алкохолиците

Recommended Posts

Хора, четете заглавието!!!

Темата е за качествени алкохолици, а не за такива които пият 50гр, после с години съжаляват и се извиняват на черния си дроб :P

Този ти пост заслужава само един коментар: :bowdown:

Antares - не съм информиран по въпроса ти, ама за всеки случай ша пробвам дали на мен ми действа така с едно малко Буш-че ;) Наздраве!!!

tanko111 - недей я чака ами налягай запасите от спирт, нафта, антифриз - квото имаш. Върши работа, вЕрвай ми! Ако не друго, то поне ще те нокаутират докато дойде време за заплата :bgrin:

Edited by chistacha

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

За размразяване ни е фризера... та с една отверка, малко почукване и хоп - обилно количество лед. И за да не е сам самичъл леда - малко Bushmills, да му прави компания в чашката. Наздраве  :allien

Вчера не си допих Джонито, днеска върнах ракията в бутилката. Не ми върви. 50 грама ми идват нанагорно :unsure: :unsure:

Извърши ритуално самоубийство тъй като не си достоен за тази тема в такъв случей :P :tongue :D

Извърши ритуално самоубийство тъй като не си достоен за тази тема в такъв случей :P :tongue :D

Mиналата събота всичко беше наред. Явно е до първите 5 минути. Ако не тръгне - не върви :laughing:

Mиналата събота всичко беше наред. Явно е до първите 5 минути. Ако не тръгне - не върви :laughing:

АбсИлютно така си е ! Снощи бях ерген..... и ми тръгна.... и кво се направих.......... сега занасям през крило като ранен "Месершмит"... Баси, колко айряни трябва да изпия та да ми се проветри главата....... :wacko:

tanko111 - недей я чака ами налягай запасите от спирт, нафта, антифриз - квото имаш. Върши работа, вЕрвай ми! Ако не друго, то поне ще те нокаутират докато дойде време за заплата :bgrin:

Свършиха. Завчера.

Днес съм на оцет - 9 градуса алкохол. Ама няма да ходя до тоалетна поне 4 дни.

Тя сладни леко не усети ли ? Кофти е, верно...

Аз до скоро не я харесвах, но се зарибих ония ден и те така...

Снощи пак поставих рекорд, но този път по разнообразие!

4 бири, 1 блъди мери, 1 джин с тоник, 2 уискита...

СТРАХОТНА Е! На мен поне много ми харесва тази бира... само не трябва да се прекалява. Миналата седмица след 4 бири такъв сън му дръпнах... :)

Бахти , пих в неделя и днеска пак ми се пие, жалъгвам се тука с една коронка ма тъпото е че имам само още 1 :(

Няма ли кой да почерпи 5-6 бирички :)

Бахти , пих в неделя и днеска пак ми се пие, жалъгвам се тука с една коронка ма тъпото е че имам само още 1 :(

Няма ли кой да почерпи 5-6 бирички :)

Аз... хем и повод имам ... ама трябва да работя сега ...

Снощи пак поставих рекорд, но този път по разнообразие!

4 бири, 1 блъди мери, 1 джин с тоник, 2 уискита...

:sick Как ти се мешат така не знам...

Аз... хем и повод имам ... ама трябва да работя сега ...

какъв е повода :rolleyes:

:sick Как ти се мешат така не знам...

Как ти звучи 1 голяма ракия , 1 голяма водка , 1 голям джин , 3 чаши вино на екс ( средно по 100гр. ) . На другия ден няма и следа от предната вечер само лек гаден вкус в устата .

Като пиете джин огладнявате ли ? Забелязал съм , че от джина много ми се отваря апетита .

To аз пък обичам да ги смесвам, само че сега лятото тоя твърд алокохол водите ми изтичат и малко съм го спрял. :(

В малки количества що да не се смесват...

Като пиете джин огладнявате ли ? Забелязал съм , че от джина много ми се отваря апетита .

Аз след всеки запой съм гладен....

Бърз въпрос към всички: "Що е то пернишки бейлис?" :D

Далият верен отговор получава ...нещо.

Edited by Grimjaur

Какво стана с онова напиване което щяхме да организираме? Сега се сетих и пак ми напира желанието да напия някой така че да експлоадира :) Аз чаках zlobil да каже дали е ок да отидем в неговото заведение хем и оборот ще направим малко... и каде избЕга нашия ентусиаст? Да не се уплаши нещо?

ПС: Установих че едно друго много уиски с доста невзрачно шишенце - Glenmorangie (или нещо подобно) всъщност е доста приятно. В тоя ред на мисли на Васко съм му приготвил вече 3 шишета за колекцията...

Еее дядо ,то това Гленморанджи само шишенчето му е невзрачно. :lol: Иначе уйскито си е пирфектно.

А пък снощи как се омазахме.Направо не е истина.Още съм фиркан. :tongue

Почна се с домошарка,премина се на Тиламор дю,от там на черно Джони и така до 6 часа.Пффф такова напиване не съм правил от... не помня,беше мнооого отдавна.

Edited by magdanoz4o

Водка 'Савой'. От сутринта. На бюрото в чекмеджето.

Поздрав от неизвестен приятел/колега за мен.

Кеф!