Jump to content
BulForum.com

Фонд на алкохолиците

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Да бе и аз в началото бая му се цупих и не ме кефеше грам .... ма излезе доста приятна биричка за лятото особено когато няма пари за корона с лайм.... туробга с резанче лимон го заместваше идеално :)

В пикадили имаше миналата седмица но днеска като ходих нямаше , иначе в метро и доставчиците на алкохол го нямат тая година изобщо...... може и изобщо да не го пуснат тая година , май май повечето хора не го харесаха

Ако ми обещае на мене една бутилка ще оредя 2 момичета да танцуват :)

Ако са като ония от веселото село направо си заслужава :)

Понеже съм сигурен че ще повръща.... не съм съгласен :)

Ама ако примерно е след около 2 седмици когато вече къщата за която преговаряме е наша спокойно можем да се съберем на двора и без това не е изчистена и можем да си правим квото искаме .... :ph34r:

Да ама ще ти направим малко оборот. Идеята беше да има кой да носи пържените картофи и кебапчетата щото мен поне ще ме мързи а бирата бързо се стопля значи и хладилник или фризер ще трябва да има...

Абе м/у другото някой знае ли защо Евтиният вариант на КОРОНА (Туборг Лимон) тая година го няма ? Бая се зарибих миналата година да го пия макар в началото да го отричах.....

ОТВРАТИТЕЛНО Е... при това отвратително меко казано. Опитах го и не успях да го преглътна и го изплюх навън. Добре че бяхма на двора на вилата та не оцапах нищо.

Той ще повръща в кенефа бре...и дядото ще документира :)

Вярваш ли си? Ще повръща в кенефа ако свари да стигне дотам... Не си повръщал от шампанско досега май... То не дава 5 минутно предизвестие за намерението си да излезе откъдето е дошло...

Еееее, маа му стара... Ако регламента беше да започне от уискито, щях да организирам залагания, че максимум до 2-рата, 3-тата чаша коняк след 700 уиски ще е готов.... развалихте ми букмейкърската хава... Трудно е да правя предвиждания върху шампанско и коняк, щото с таквози чудо не съм се напивал. Коняк съм пил 1 чаша през живота си и констатирах, че е като ром ама не е сладко - съответно не е хава. А шампанско съм изпивал 2 бутилки с 1-2 уискита ама за период от сорта на 5-6 часа, та и то не се брои...

Абе как действа уискито на кръвното? Че си давам сметка, че снощи пак си гаврътнах малко уиски пред компа, а спах ужасно. И че и друг път ми се е случвало така, уж рандъм, да спя лошо и се замислям дали нямат общо двете...

Edited by Antares

Всякакви спиртни напитки разширяват кръвоносните съдове и налягането пада. Респективно се понатоварва и сърцето в този случай. Като те знам обаче че пиеш по 50-100 грама изобщо не може да достигнеш до тези ефекти, които имат сериозно влияние в зоната на половин литър и нагоре.

Те се разширяват, ама докато пиеш, на другия ден колабират и става обратното. Тогава вдигаш кръвно, често главата те боли и от това, и т.н. Точно по този повод на хора с високо кръвно не се препоръчва да се уливат. На един приятел вуйчо му е сериозен алкохолик. На 3 пъти са викали бърза помощ да го вадят от прединфарктно състояние, с кръвоизливи в очите и са му измервали 240 на 180 кръвно при 140 пулс. Той уж всеки от тези пъти се стряскал и спирал да пие водка, ами само бира и след време като се почувствал по-добре и айде пак водката. След последния път му казали, че ако не спре да пие, при още един такъв случай или ще умре, или ще ослепее.

Edited by sandman

Кво става с пиенето на 3в1 ? :rolleyes:

Май няма да го бъде :unsure: Като гледам момъка се напъва..., напъва... пък взе, че се покри.....

Ами като начало няма терен. Злобил нещо се опъва и не ще в неговата кръчма да го организираме... Младежа май само чака да му свирнем и да дойде да покаже как няма да го боли нищо ако ги изпие и 3те :)

Ами решението е един голям леген на една ръка разстояние. Пък и то първият път когато още няма да е дроп пиян и ще е най-силен откоса все ще има рефлекс да се наведе над легена :)

Ами решението е един голям леген на една ръка разстояние. Пък и то първият път когато още няма да е дроп пиян и ще е най-силен откоса все ще има рефлекс да се наведе над легена :)

Не е ясно... може нарочно да се завърти за да опръска максимален брой зрители с откоса :)

Ама то каква е хавата? Той казва, че ще го изпие всичккото това и няма да повърне, ще го изпие без да се напие или ще го изпие без да има махмурлук? Не, че има някакво значение де, защото така или иначе ще загуби облога, но все пак да питам.

Вие гледайте сега майтап наистина да го изпие всичко това без да повърне и без да се напие и на другия ден да е свеж като репичка. Тогава ако съм на негово място, всичките, които много говорихме и се присмивахме ще ги наредя в една редичка, ще ги надупя, ще им сабуя гащичките и ще ги опъна! Въпреки, че съм готов да се хвана на бас за 10 000лв.(които нямам), че баса няма да бъде спечелен от него. :)

облога

И какъв е въобще облога?Пие и яде на аванта - това ли е цялата работа :wir и ако се насере,ще си вземе ли останалите полупълни бутилки у тях за спомен :D

Ама то каква е хавата? Той казва, че ще го изпие всичккото това и няма да повърне, ще го изпие без да се напие или ще го изпие без да има махмурлук? Не, че има някакво значение де, защото така или иначе ще загуби облога, но все пак да питам.

Вие гледайте сега майтап наистина да го изпие всичко това без да повърне и без да се напие и на другия ден да е свеж като репичка. Тогава ако съм на негово място, всичките, които много говорихме и се присмивахме ще ги наредя в една редичка, ще ги надупя, ще им сабуя гащичките и ще ги опъна! Въпреки, че съм готов да се хвана на бас за 10 000лв.(които нямам), че баса няма да бъде спечелен от него. :)

Каза че може да го изпие всичкото това. Според мен и половината няма да изпие но поне ще ги опита и 3те което вероятно му е целта. Аз пък искам да заснема какво се случва на човек смесващ толкова питиета и да го изтипосам в youtube за да се поучи младежта :) Облог няма, пари няма нито да дава някой нито ще взима някой, аз ще осигуря питиетата за човека само

И какъв е въобще облога?Пие и яде на аванта - това ли е цялата работа :wir и ако се насере,ще си вземе ли останалите полупълни бутилки у тях за спомен :D

Не. Останалите кибици ще ги изпием :)

Каза че може да го изпие всичкото това. Според мен и половината няма да изпие но поне ще ги опита и 3те което вероятно му е целта. Аз пък искам да заснема какво се случва на човек смесващ толкова питиета и да го изтипосам в youtube за да се поучи младежта :) Облог няма, пари няма нито да дава някой нито ще взима някой, аз ще осигуря питиетата за човека само
Ша ма извиняааш ама си будала! То това ще стане като в ония бас: Хайде на бас за 1 лев, че ти ако ми дадеш 5 аз ще ти върна 10.

И аз искам така да се хвана на бас - аре на бас, че ще изпия 10 бутилки Jim Beam за 6 часа! Ще си поркам уискинце на аванта, пък като загубя баса, всъщност ще съм спечелил цяла вечер безплатно пиене от любимото.

Постави клауза - ако не изпълни баса плаща не само това, което е изпил ами и това, което ти ще изпиеш, поне!

Или поне едно червено джони, да не си съвсем валат :) Иначе честно казано има хора, които ще го изпият и няма да го върнат, просто ще се напият доволно.

Обикновено тези, които не връщат на сутринта не помнят нищо и солидно цепене на картуната

Edited by Vetim

Или поне едно червено джони, да не си съвсем валат :) Иначе честно казано има хора, които ще го изпият и няма да го върнат, просто ще се напият доволно.

Обиновено тези, които не връщат на сутринта не помнят нищо и солидно цепене на картуната

Колкото и да е корав пияча от смесването и най-вече от шампанското ще му се ебе мамата гарантирам! За другото също е доста трудно като се има предвид, че е само за 4 часа...

Колкото и да е корав пияча от смесването и най-вече от шампанското ще му се ебе мамата гарантирам! За другото също е доста трудно като се има предвид, че е само за 4 часа...

Аз гарантирам за бутилката шампанско и половината коняк че ще го откажат от пиенето за поне 6 месеца а ако успее да почне и джонито не знам...

Мразе,този експеримент не доказва кой знае какво за смесването и боленето на тиквата.Никой нормален няма да меши коняк и шампанско,където и да е, въобще някой от младото поколение пие ли ги тези бози? :ph34r:

Аз гарантирам за бутилката шампанско и половината коняк че ще го откажат от пиенето за поне 6 месеца а ако успее да почне и джонито не знам...

Е чак пък 6 месеца... Аз след случката която разказах ме отказа за точно 5-6 дни :)

Обикновено тези, които не връщат на сутринта не помнят нищо и солидно цепене на картуната

Аз не връщам почти никога. И от това съм си патил много пъти. От алкохол съм повръщал точно 2 пъти през живота си. Един път изпих около 7 бири и 2 рома за 2 часа(не питайте защо) и втория път беше от някакво сериозно менте водка - изпих една водка и една бира и повръщах. Бях пребледнял супер много и ме избиваше постоянно студена пот. А и най-голямото густо - започнаха да ми се стягат дихателните пътища и започнах лека по лека да се задушавам. Върнах поръчката и се оправих. От тогава в бившата Ротонда не стъпвам.