Jump to content
BulForum.com

Фонд на алкохолиците

Recommended Posts

Да си носим ли от табелките с числа от 1 до 10 на тях да даваме оценка на повръщането? Там различни критерии - далечина , цвят , плътност :D
..... артистичност на изпълнението и брой жертви (по дистанция), а също и степен на погнуса изпесана по лицата на жертвите.... :sick

Мразе, нямаш си друга работа та подкокуросваш младежите да правят простотии! Ами представи си, че този образ се вземе твърде на сериозно и ти се върже !? После на твоята съвест ще тежи....

Бахти, това шампанското с каквото и да го омешаш резултатът винаги катастрофален.... :sick: (то не, че и чисто пак не си е достатъчно противно питие...)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

за по-малко от 4 часа ме съмнява някой да го изпие тва, ще си пия нормално, няма да лягам да спя

за по-малко от 4 часа ме съмнява някой да го изпие тва, ще си пия нормално, няма да лягам да спя

почни първо с шампанското - съветче ;)

Няма бира нема пари............. няма и за две цигари , кво спорите , ай пийте тва не ви е ...... площада :laughing:

А за колко ?

ами концентрата 700 бутилка, ако е някво уиски различно от савой и блек рам, за 2 часа, другото нямам идея :pirate

Работата отива натам -> дядото да ни събере в тях , весо да пие колкото му е на сърце , а ние да гледаме и да тръпнем в очакване :D

Държа да изпие поне 0.5 коняк и бутилката шампанско... уискито е за десерт. Може и ракия да взема - цар симеон или друго подобно по избор. Коняка и шампанското за 2часа, уискито и то 2часа - ето общо 4 :)

Edited by djadomraz

Брат, май искаш да осъмнеш в токсикологията!

И в най-алкохолните си години тавана ми е бил литър концентрат и съм 98% сигурен, че съм се отървавал на косъм от промивки! А съм имал сериозен стаж преди това! Сега и пари да ми дават не бих изпил бутилка 700 концентрат, та ако ще и да е Macallan 26-тa!

Вие тук говорите за сериозни количества, че и за смесване. Успокояващото е, че ще заспиш на масата още на средата! Доста по-големи, с доста повече опит в пиенето съм виждал да се излагат като кифладжии от такива басове! Последния път когато се "насладих" на подобна гледка беше, когато един, за който не е проблем на вечер да си прави бутилка и да си се прибира като пич, реши да се хване на бас, че може да изпие бутилка водка за 1 час. Че я изпи - изпи я, ама после не можеше да стои седнал.

А ако си решил да ползваш "хитрости" от типа масло, варени картофи и т.н. ще ти е най-голямата грешка в живота!

Вразумете го преди да е късно и да успея да филмирам интоксикирането му... Ако не успеете поне клипа ще бъде качен тук там за да могат да се образоват останалите какво се случва след подобен героизъм :)

Cheat-ване обаче като насила да повръща не се брои да се разберем предварително!

Колкото до маслото и т.н. може само да забавят реакцията. И според мен няма сила на света която да му попрече да избълва шампанско смесено с коняк! Въпроса е колко надалече ще пръска :)

Вразумете го преди да е късно и да успея да филмирам интоксикирането му... Ако не успеете поне клипа ще бъде

То човек докато не се опари...... ! Моето първо напиване (преди около 20г.) беше имино с почти една битилка коняк и половин от някакво соц. газирано вино (за десерт имаше и известно количество "Златна Котва" но то не се брои). На юнашкото ми бълване имаше доста свидетели - и до ден днешен не мога да повярвам, че съм мятал към 3 метра..... А, какво преживях на следващият и част от по-следващият ден..... :wacko: ?!! От тогава коняк пия доста рядко и с подозрение, а само при вида на шампанско ми се придрайфва....

Дядо мразе-обеща не човека черно джони и друго марково уиски.Не се огъвай ами определяйте кръчмата и да идваме да гледаме сеир :laughing:

П.П.Не го прави това у вас...освен ако жена ти не държи да чисти повръщано :rolleyes: :laughing:

Дядо мразе-обеща не човека черно джони и друго марково уиски.Не се огъвай ами определяйте кръчмата и да идваме да гледаме сеир :laughing:

П.П.Не го прави това у вас...освен ако жена ти не държи да чисти повръщано :rolleyes: :laughing:

Чакам да ми дойдат едни пари което ще стане най-скоро време и ще заделя малко за "подвига". От мен пиенето за жертвата вие мислете за мезетата и бирата за останалите и най-вече за мястото където да стане това. В заведение ще имат напреки да си донесем алкохол... На Злобил заведението освен - той като вътрешен човек ще ни уреди пък и ще му направим оборот - все пак кибиците ще поркат бира, хапването ще е от заведението...

До тука - Черно Джони, бутилка Реми Мартин или Хенеси VS и някакво прилично българско шампанско - VeSo ако има предпочитания към коняка и шампанското да казва. Почва се от шампанското, после ако иска да меши коняк и уиски ... с надеждата че ще остане от черното джони и от коняка повечко за кибиците та да не се изхабят най-ценните напитки докрай а да остане шампанското което аз лично нямам намерение да го пия ако ще да е Дом Периньон.

Шампанското е първо и по още 1 причина - за да може по-бързо да издрайфа всичко а не да се натрови и после да се чудим как да го караме до токсикологията полу-умрял (аз специално нямам намерение да го карам с мойта кола - ако VeSo има съмнения че няма да издържи да си уреди превоз предварително че ако се наложи по-добре да не се чака идването на линейка).

Edited by djadomraz

Чета и се радвам, че в нашата мила държавичка може да се напиеш колкото си искаш, без никви проблеми.

В Иран обаче ,ако те хванат за трети път да поркаш и това ще ти е последното пиене :bgrin:

http://www.holycrime.com/CrimeHang26.asp

Чета и се радвам, че в нашата мила държавичка може да се напиеш колкото си искаш, без никви проблеми.

В Иран обаче ,ако те хванат за трети път да поркаш и това ще ти е последното пиене :bgrin:

http://www.holycrime.com/CrimeHang26.asp

Тях за хора ли ги броиш?

Иначе вашото ще се превърне в масов сеир нещо :)

Също и че евтиното вино е жив ташак, дет се спомена по-горе и е малко вероятно то пък да е повлияло на каквото и да било..

Ники, нали се сещаш, че подобно мероприятие не може да мине без мое присъствие :devil

Наясно съм даже разчитам на твоето присъствие. Трябва да кандардисаме Васко само да уредим работата в неговото заведение пък и него ще почерпим за да компенсираме после "шетите"

Някой давил ли се е с Пиринско светло - специална цена 2.49лв за 2л.

Имам още около 2/3 от бутилката...

Вече ми се пеят македонски песни :laughing:

Аз май преди време пробвах да ги пия,ама нещо не ми хареса...друго си е да удариш един запотен галон Каменица (примерно) :tongue

Ако ми обещае на мене една бутилка ще оредя 2 момичета да танцуват :)

На Злобил заведението

Понеже съм сигурен че ще повръща.... не съм съгласен :)

Ама ако примерно е след около 2 седмици когато вече къщата за която преговаряме е наша спокойно можем да се съберем на двора и без това не е изчистена и можем да си правим квото искаме .... :ph34r:

Някой давил ли се е с Пиринско светло - специална цена 2.49лв за 2л.

Имам още около 2/3 от бутилката...

Вече ми се пеят македонски песни :laughing:

Оная вечер пийнах една чашка с барбекюто и да ти кажа не ми се стори хич лошо....

Абе м/у другото някой знае ли защо Евтиният вариант на КОРОНА (Туборг Лимон) тая година го няма ? Бая се зарибих миналата година да го пия макар в началото да го отричах.....

Зависи дали им останал непродаден. Миналата година имаха много непродаден Туборг с лимон в Сърбия и пробваха да го пласират в България. Иначе найстина след няколко каси бира и свикваш и перфектна напитка за лятото.