Jump to content
BulForum.com

Фонд на алкохолиците

Recommended Posts

Аре поредния кандидат. Сигурен ли си че НИКОГА и от НИЩО не те боли глава? Искаш ли да спретенем един сеир - ти ще пиеш аз ще ти плащам ама аз избирам питиетата (няма страшно под 50лв бутилката няма да е освен може би някое вино/шампанско - за тях под 15 ще гледаме да не са)... това вече го минавахме 1 път тука :lol:

Васко така си е - от боклуците и от малко после може да ходиш кат' нас**н целия следващ ден...

Това май беше с мен за надпиването ?? :laughing: :laughing: .Не бе въпроса е че ако се пие в границите на "нормалното" (така да кажем) около 700мл алкохол на другия ден наистина не ме боли глава от марковото.Лошото при моето пиянство е че от третото голямо нагоре ги почвам почти на екс и ако никой не ме спре може до токсикология да си къркам :unsure:

Edit:DON CHEFO-баща ми съм забелязал,че никога не разрежда алкохола с друго освен с много лед във водката.Пробвай така щом не обичаш да пиеш с разреде ;)

Edited by xXx

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Но глава наистина ме боли 2-3 пъти годишно, но не е от алкохол, май е от жената...

Аааа от жената и по-често може да боли... 2-3 пъти годишно си е съвсем нормално даже доста добре :)

съгласен съм, ама ще ми купиш и манджа :pirate

А ти ще изпиеш ли поне 1 бутилка твърд алкохол, 1 бутилка коняк и 1 бутилка шампанско? Яденето пак на корем... Обаче искам да заснема с камера всичко, включително ходенето до кенефа ... ако пикаеш няма да снимам, но искам да имам заснето когато повръщаш дали ще стигне тавана или само до стените ще го докараш

Това май беше с мен за надпиването ?? :laughing: :laughing: .Не бе въпроса е че ако се пие в границите на "нормалното" (така да кажем) около 700мл алкохол на другия ден наистина не ме боли глава от марковото.Лошото при моето пиянство е че от третото голямо нагоре ги почвам почти на екс и ако никой не ме спре може до токсикология да си къркам :unsure:

Ами и ти разправяше че можеш да пиеш колкото си искаш после се отметна като разбра какво съм ти подготвил като програма :D

дедо...дедо.... ебахти 1 бутилка твърд алкохол , една бутилка коняк и тва толкова любимо за тебе шампанско дейба дейба пак старият спор на нов глас , повярвай има хора които нямат махмурлук с каквото и да се наливат до утре може да обясняваш как тебе те е боляло глава като си пил шампанско ма има такива дето са като мотики и на другият ден все едно не са пили , тва е истината.

а ако искаш да си пробваш камерата можеш да ми вземеш 1 бутилка черно джони 700 , бадемчета , содичка и шоколад , разрешавам ти да документираш всичко , ако вземеш пък синьо джони ще ти дам да снимаш даже и като пикая..... :)

дедо...дедо.... ебахти 1 бутилка твърд алкохол , една бутилка коняк и тва толкова любимо за тебе шампанско дейба дейба пак старият спор на нов глас , повярвай има хора които нямат махмурлук с каквото и да се наливат до утре може да обясняваш как тебе те е боляло глава като си пил шампанско ма има такива дето са като мотики и на другият ден все едно не са пили , тва е истината.

а ако искаш да си пробваш камерата можеш да ми вземеш 1 бутилка черно джони 700 , бадемчета , содичка и шоколад , разрешавам ти да документираш всичко , ако вземеш пък синьо джони ще ти дам да снимаш даже и като пикая..... :)

Виж сега, аз съм сигурен че и 2 бутилки синьо джони да изпиеш може и да не те заболи глава. Шампанското е от задължителната програма за да се получи хубав буламач и да се повръща повече и по-надалече. Работата е в смесването нали се сещаш - то поотделно съставките на динамита не са нищо особено ама като се смесят става страшно. И мен рядко ме боли глава от уиски. Обаче наскоро дето се нарязах с онзи коняк после така да съжалявах на следващия ден... От dimple и от онзи Glenfiddich на другия ден даже съм по-свеж ако щеш вярвай - може би защото запивам по-дълбоко или защото разширяват кръвоносните съдове и мозъка ми се оросява по-добре или щото спя повече, както и да е но работата е че съм супер на следващия ден.

Като каза черно джони - какво стана с онези 100тина ml от онова черно джони дето щеше да ми го даваш бе майна? :P

Edited by djadomraz

Лели, като казахте смесване, оная снимка дето съм пуснал в темата на Злобила за осветените шишета... там, оная вечер пихме мастика, бира и долнопробен ром наведнъж. Няма майтап, бяхме се наредили трима души един до друг на парапета на терасата да мятаме в градината отзад... Беше страшно, но епично.

Но напоследък пия умерено, дори не помня за последно кога се напих като хората, може би на последния 8-ми декември в ПУ.

Виж сега, аз съм сигурен че и 2 бутилки синьо джони да изпиеш може и да не те заболи глава. Шампанското е от задължителната програма за да се получи хубав буламач и да се повръща повече и по-надалече. Работата е в смесването нали се сещаш - то поотделно съставките на динамита не са нищо особено ама като се смесят става страшно. И мен рядко ме боли глава от уиски. Обаче наскоро дето се нарязах с онзи коняк после така да съжалявах на следващия ден... От dimple и от онзи Glenfiddich на другия ден даже съм по-свеж ако щеш вярвай - може би защото запивам по-дълбоко или защото разширяват кръвоносните съдове и мозъка ми се оросява по-добре или щото спя повече, както и да е но работата е че съм супер на следващия ден.

Като каза черно джони - какво стана с онези 100тина ml от онова черно джони дето щеше да ми го даваш бе майна? :P

То си стои бе в офиса е , и не е черно а е зелено , даже мисля са над 100.... обещаното си е обещано рано или късно ще ти си го дам.

А последното изречение за оросяването на мозъка....ебахти спокойно можеш да го патентоваш тва разсъждение и да докажеш че реално алкохолът е много полезен :tongue

Иначе всеки е имал тежки нощи , и аз се правех на отворен на бармана в емоната че с 2 коктейла няма как да се напия ма след вторият изпих 4 соди докато спре да ми се повдига....

Иначе аз като се напия не мисля , казвам си няма да ги меся , няма да ги меся , сядам в кръчма пия водка щото уиски със шопска не върви , казвам си сега като отида в бара ще пия водка , да ама НЕ , там пия уиски , след 4-тото обикновенно решавам че ми се пие и афтършок (черен или червен по-често черен) думна 2-3 и след като ме хванат започвам да завалям доволно и да говоря 15-тина езика...... обикновенно след втората поръчка на 10 афтършока за компанията другите започват да ми се губят (както и парите , ебахти скъпия афтър) и точно когато реша да си отивам нещо в мене ме кара да си взема и 1 бира за вкъщи .... след такива нощи проклинам всичко което е алкохолно , пия ли пък афтършок ако ще и 12 часа да съм спал ставам приятно замотан .... вече като изтрезнея започва да ми е гадно , добре че се отказах от подобни изцепки :)

Сега 2-3 уискита преди бара , 2-3 уискита в бара и се прибирам свеж като марулка......

Edited by zlobil

Ебати смукаческите бармани сте. Аз отивам на кръчма/ресторант, ям една салата с 1-2 мастики или ракии, после едни дреболии с още едно твърдо или с една бира и айде вкъщи, че тия пари не ги рина с лопатата.

А последното изречение за оросяването на мозъка....ебахти спокойно можеш да го патентоваш тва разсъждение и да докажеш че реално алкохолът е много полезен :tongue

Добрутро очинайке. В малки количества действа добре. По 100мл вино даже е препоръчително да се пие поне 2 пъти на седмица. Повечето лекарства всъщност са отрови. Всичко е в дозата нали се сещаш...

А ти ще изпиеш ли поне 1 бутилка твърд алкохол, 1 бутилка коняк и 1 бутилка шампанско? Яденето пак на корем... Обаче искам да заснема с камера всичко, включително ходенето до кенефа ... ако пикаеш няма да снимам, но искам да имам заснето когато повръщаш дали ще стигне тавана или само до стените ще го докараш

ако бутилките са по 700 съм навит :)

Kaто е на аванта всичко, кой не би пробвал :)

Иначе трябваше да се разберете и за време, защото едно е за 3 часа над 2 литра чист алкохол, съвсем друго е за 5-6

Edited by Vetim

Kaто е на аванта всичко, кой не би пробвал :)

Иначе трябваше да се разберете и за време, защото едно е за 3 часа над 2 литра чист алкохол, съвсем друго е за 5-6

Е то за 6 часа мое и един сън да удари на тая маса :laughing:

Той VeSo може да смята след всяка бутилка 2 часа сън, кой знае :)

аз ако може да дойда да гледам , ще си взема 2-3 бири и пуканки :)

макар че за 6 часа съм почти сигурен някой с по-здрав организъм ще ги изпие без особени последствия......

Големи изцепки в тая тема.

Аз пък съм убеден, че това количество за 6ч е невъзможно да бъде изпито (освен от някой булфорумец, тук всеки пие по 200 за събуждане, 200-300 уиски за разреждане и поне 1 бутилка вечер на заведение) особено ако замениш коняка с текила.

аз си признавам че не мога , уискито може и да го бодна , даже и за по-малко от 6 часа ма коняка и шампанското......

абе май май тоя коняк си е бая пречка , аз лично не мога да го изпия

Е че ти по колко време пиеш иначе ? По 1-2 часа ли ? Аз за един два часа съм още на 2-3...

аз си признавам че не мога , уискито може и да го бодна , даже и за по-малко от 6 часа ма коняка и шампанското......

абе май май тоя коняк си е бая пречка , аз лично не мога да го изпия

За 6 часа аз мога уискито и коняка ама без шампанското, че то ще ми ебе мамата мноо сериозно въпреки че е слабо алкохолно, просто нещо кофти си взаимодейства с другите неща... Преди 4-5 години на една нова година бях направил някакъв бъркоч с бая шампанско и после връщах в едно такси...

Edited by NEO_DDT

Големи изцепки в тая тема.

Аз пък съм убеден, че това количество за 6ч е невъзможно да бъде изпито (освен от някой булфорумец, тук всеки пие по 200 за събуждане, 200-300 уиски за разреждане и поне 1 бутилка вечер на заведение) особено ако замениш коняка с текила.

аз на 300 грама удрям лимита....та за тва ми е чудно тия литри как се леят. на 400 грама съм вече леке и гледам да не стигам до там :rolleyes:

Сигурно е било незабравимо :D :D :D

той после благоволи ли да те върне до вас :)

Ем дадох му 50-60 лв колкото имах останали у мен и ме закара, даже спираше през 2 минути, че то връщането не беше еднократно... :lol:

Ем дадох му 50-60 лв колкото имах останали у мен и ме закара, даже спираше през 2 минути, че то връщането не беше еднократно... :lol:

ХАхХАхХАхХАХхХахАхХАХхХАхХахХА!!! Мда с винени напитки лошо се връща после... първото ми връщане беше след мн бира и мн вино, ама онова якото за 1.80лв бутилката :laughing:

Честито момчета, имаме кандидат за повръщане. И не над 4 часа не ми се чака да ги изпива всичките тези неща. То аз също мога да ги изпия като си подремвам малко между пиенето. Става дума да се седне на маса и да се яде и пие а не да се спи. Все пак 2литра са само...

бе с бира никога не съм се напивал за да повръщам ма съм чувал че било баш баш неприятно :)

Бе и аз САМО от бира не съм повръщал, ама комбинациите са неприятни... особено с вино и мента :rolleyes:

Честито момчета, имаме кандидат за повръщане. И не над 4 часа не ми се чака да ги изпива всичките тези неща. То аз също мога да ги изпия като си подремвам малко между пиенето. Става дума да се седне на маса и да се яде и пие а не да се спи. Все пак 2литра са само...

Казвай къде ше се провежда опита да идваме :devil

Да си носим ли от табелките с числа от 1 до 10 на тях да даваме оценка на повръщането? Там различни критерии - далечина , цвят , плътност :D