Jump to content
BulForum.com

Фонд на алкохолиците

Recommended Posts

На вниманието на колегите алкохолици!

Пуснали са водка "Савой" в нова бутилка. Капачката и обаче е с лява резба! Щях да си изкъртя пръстите докато разбера номера.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Да бе махмурлук.....тва да не е Уиски Савой.... :)

От марковите уискита глава ме боли единственно от ДжиБи-то от Черното джони най-малко ме боли ама ми е икономически неизгодно да се напивам с него , особено в някой бар :wacko:

Edited by zlobil

Аз от един Jameson не можех да си намеря главата 2 дена! Така, че зависи в кой гараж е правен "марковия" алкохол!

Зависи на какво ще попаднеш мене и от златно джони ме е боляла главата , ма после осъзнах че е било менте като разгледах трезвен бутилката на другият ден.......

Зависи на какво ще попаднеш мене и от златно джони ме е боляла главата , ма после осъзнах че е било менте като разгледах трезвен бутилката на другият ден.......

И от количеството зависи недей така!

Мне е вярно аз съм се натрясквал с полусмъртоносни количества и пак не ме е боляла глава... Ставал съм още пиян след 5-6 часа сън и съм бил замаян целия ден, ама това е друг въпрос :P :D

От Джеймисън и от Грантс не боли глава, въпреки, че от Грантс така се бях нажулил преди време, че като бях на работа( барман, не питайте къде и кога ) и при навеждане имах чувството, че главата ми е компот и някой го бърка с миксер.Не ме болеше, но все едно не знаех къде се намирам( това почти 20 часа ).

От Джеймисън и от Грантс не боли глава, въпреки, че от Грантс така се бях нажулил преди време, че като бях на работа( барман, не питайте къде и кога ) и при навеждане имах чувството, че главата ми е компот и някой го бърка с миксер.Не ме болеше, но все едно не знаех къде се намирам( това почти 20 часа ).

Хохооо..., чедеее :) . Ти се нарежи как' си му е редът - ма, тъй, че да започнеш свободно да се изразяваш на шестнасетичен език...., пък после нека не те цепи черепчето! Няма значение с какво - алкохолът си е алкохол!

Аз от един Jameson не можех да си намеря главата 2 дена!..
От Джеймисън и от Грантс не боли глава...
Значи аз съм се объркал нещо. Мислех си, че ме боли глава, ама то е било нещо друго...

Покрай абитуриенската на един приятел направих 700 Ballantines и да ти кажа на другия ден въобще не ме болеше глава....верно че ми беше едно такова замотано,но главата не ме болеше :)

То и аз съм изпивал близо литър Flirt и на другия ден не ме е боляла главата, ама това далеч не значи, че от Flirt не боли глава...

Количеството не е от първостепенно значение си мисля - в добра компания,весело настроение и хубави мезета, не съм се напивал брутално, независимо от количеството твърд алкохол :rolleyes:

То и аз съм изпивал близо литър Flirt и на другия ден не ме е боляла главата, ама това далеч не значи, че от Flirt не боли глава...

Абсурд. Освен ако не е било в заведение и някой да го е "покръстил" леко...

Количеството не е от първостепенно значение си мисля - в добра компания,весело настроение и хубави мезета, не съм се напивал брутално, независимо от количеството твърд алкохол :rolleyes:

сИриозно? Ама наистина ли количеството НЯМА значение? Ами кажи къде да ти организираме напиването и кой да докараме пък да видим след 1 каса Flirt как ще се чувстваш. Айде няма да се опитваме да те убием, може и само бутилка и половина. Следващия ден 3 часа след като си легнал ще дойда да те будя лично с барабанче и детски тромпет като на онова от рекламата на ютията от тефал :)

казах,че не е от първостепенно значение - не четеш мама му стара :)

п.п Flirt-a вЕрно за алкохол ли го броиш? :laughing: ПО-скоро е спиртна отрова като водка Мания навремето...

Edited by sasho_1989

Бе не е така , имало е случаи сядам в няква приятна компания към 8-9 пия до към 5-6 като към 5-6 вече владея поне 3-4 езика и съм абсолютно безсмъртен лягам спя до към 2-3 на обяд ставам и съм още прилично пиян , едно душче 1-2 кафета хапвам и съм шен все 1 не съм пил ... глава не ме боли , с флирта е подобно ма ем съм пиян ем не мога цял ден да изтрезнея ем и главата ме цепи и ми се повръща......

Мен пък никога не ме боли глава :rolleyes:

Аре поредния кандидат. Сигурен ли си че НИКОГА и от НИЩО не те боли глава? Искаш ли да спретенем един сеир - ти ще пиеш аз ще ти плащам ама аз избирам питиетата (няма страшно под 50лв бутилката няма да е освен може би някое вино/шампанско - за тях под 15 ще гледаме да не са)... това вече го минавахме 1 път тука :lol:

Васко така си е - от боклуците и от малко после може да ходиш кат' нас**н целия следващ ден...

Edited by djadomraz

Повече течности с пиенето и глава на сутринта почти не боли. Зависи от марката, но най-вече зависи колко си хидратиран. Работи почти винаги.

Повече течности с пиенето и глава на сутринта почти не боли. Зависи от марката, но най-вече зависи колко си хидратиран. Работи почти винаги.

значи трябва да почна да разреждам, днеска цял ден съм ранен самолет :(

абе незнам обаче от както замених колата , редбула , натуралният сок с минерална вода и сода махмурлука намаля изключително много особено неприятно беше като се напия с водка с портокалов сок .... после 2 дена не че ме боли глава ми просто не ми се прави нищо , чувствам се като лайно ма в буквалният смисъл.....

Аре поредния кандидат. Сигурен ли си че НИКОГА и от НИЩО не те боли глава? Искаш ли да спретенем един сеир - ти ще пиеш аз ще ти плащам ама аз избирам питиетата (няма страшно под 50лв бутилката няма да е освен може би някое вино/шампанско - за тях под 15 ще гледаме да не са)... това вече го минавахме 1 път тука :lol:

Васко така си е - от боклуците и от малко после може да ходиш кат' нас**н целия следващ ден...

Мраз, и аз съм така- глава не ме боли, пил съм всякакви боклуци... Проблемът ми е със стомаха, чувствам го зле, но сигурно защото пиех на гладно. Вече не правя така отдавна. Но глава наистина ме боли 2-3 пъти годишно, но не е от алкохол, май е от жената...

съгласен съм, ама ще ми купиш и манджа :pirate