BoqoJIa3a Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Е как бе май бях писал в няква тема, че си... разглобих сичкото!!! Мн шибано озвучаване и множество пияни, дебели, потни, голи, грозни хорица, ама те не пречат Иначи адския концерт стана, много як, а Милена мн дебела бе дейба... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 О, Милена е станала като цепелин... Но последния път, когато й бях на концерт, дебелия изолационен слой не й пречеше да пее... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 О, Милена е станала като цепелин... Но последния път, когато й бях на концерт, дебелия изолационен слой не й пречеше да пее... И сега не и пречеше да ти кажа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Не отговаря много на истината Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 даже хич........ а пък тоя Периер....ебати колко малоумно богат/изнежен трябва да си зада пиеш подобно нещо ? вода за 7лв ?!@#?!?@#?! ДА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ дръжте си я ..................... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Ъхъ ъхъ... ама сте в грешка - точно натам отиват работите - идва един момент в който докторите не ти дават да пиеш друго освен вода и ако толкова искаш да се лигавиш може с перие примерно... Между другото малките бутилки не са 7лв... може би пакета от 4 бутилки да е 7лв... както и да е - идеята е друга, дано тоя път сте стоплили... цифрата 60 само ми се струва леко ниска въпреки че имам познат който до преди няколко години пиеше по 1 бутилка черно джони вечер пък сега даже и бира не смее да пие... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Всъщност 4 бутилки не са 7лв а доста повече в момента не помня точна цена но дори в метро е повече , по заведенията също не помня абеее кой му пука тва си е скапана педераска вода ..... 330мл не могат да струват повече от 20ст за шишенцето и 20ст за водата...... сигурен съм че никой не може да направи разлика м/у девин , горна баня , чешмяна вода и оооо боже Периер..... Иначе дядо предполагам хората с поне основно образование успяха да схванат идеята....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 (edited) сигурен съм че никой не може да направи разлика м/у девин , горна баня , чешмяна вода и оооо боже Периер..... Всъщност усещам огромна разлика между Девин, Горна баня и Трънски извор (и още няколко подобни). Не мога да ти опиша какъв отврат е последната. А перие просто леко киселее и е естествено газирана като старото михалково а не изкуствено газирана като останалите - това и е хубавото и затова обичам да пия газирана михалково а не девин или кинли... Мислех че 4 бутилки от 0.33 са под 5лв но може и да се бъркам - взимал съм си 1-2 пъти преди години да я опитам да видя каква е толкова тая вода ебати. Иначе в щатите на една конференция я носеха без пари и по цял ден това порках Edited May 27, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Е то нали знаеш ако ще и шамар да е аванта да е Иначе съм 123123123123 сигурен че м/у друга газирана и периер няма да направиш разлика , тва съм към 12312391-312331 % сигурен. Същото важи и за минералните води , просто си мислиш че правиш разлика реално такава почти няма ..... е може би има м/у девин и Полски Трън или нещо такова ама м/у масовите..... твърдо НЕ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Иначе съм 123123123123 сигурен че м/у друга газирана и периер няма да направиш разлика , тва съм към 12312391-312331 % сигурен.Същото важи и за минералните води , просто си мислиш че правиш разлика реално такава почти няма ..... е може би има м/у девин и Полски Трън или нещо такова ама м/у масовите..... твърдо НЕ Има бе майна не ме дразни. Особено трънския извор не мога да го трая. Aqua Diva преди много я харесвах после като ги купиха Пепси какво направиха не знам но стана като трънския извор. Газираната вода - обясних ти вече - естествено газираните са леко кисели и са по-слабо газирани от другите. Дотолкова правя разлика не че ми пука особено. За мен Михалковската е най-хубава - онази в малките зелени стъклени шишенца а не големите PVC от 0.5, стига само да не се осерат с миенето на шишетата защото преди година бях купил и миришеха на препарат та не можеше да се пие, в продължение на 2 седмици си взимах и хвърлях защото миришеше и спрях да я купувам за около половин година... наскоро пак си взех беше ок Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Знам че те дразня , точно заради това го правя , както споменах не ми се спи а ти си единственният пишещ насам натам..... И.... все пак съм сигурен че няма да направиш разлика ако направим малък експеримент с еднакви бутилки пълни с разлини производители без да знаеш кое кое е ..... ТОЧКА , аз печеля спора Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Е то нали знаеш ако ще и шамар да е аванта да е Иначе съм 123123123123 сигурен че м/у друга газирана и периер няма да направиш разлика , тва съм към 12312391-312331 % сигурен. Същото важи и за минералните води , просто си мислиш че правиш разлика реално такава почти няма ..... е може би има м/у девин и Полски Трън или нещо такова ама м/у масовите..... твърдо НЕ Злобиле има разлика във водите и се усеща! Примерно има една торн спринг или нещо такова дето ми се повръща от нея пък е разпростанена... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Знам че те дразня , точно заради това го правя , както споменах не ми се спи а ти си единственният пишещ насам натам.....И.... все пак съм сигурен че няма да направиш разлика ако направим малък експеримент с еднакви бутилки пълни с разлини производители без да знаеш кое кое е ..... ТОЧКА , аз печеля спора Печелиш чушки! Докат' не ме почерпиш дето имаш да си ме черпиш от бая време губиш служебно и не ти се зачита Сериозно ако искаш да направим експеримента - може да не успея да различа всички но ако ми даваш 3 пъти една и съща после дадеш друга ще усетя. Примерно и "изворната" Девин и Хисарските трапезни води са общо взето пречистена чешмяна вода и са някак по-блудкави. Минералната Девин ми сладни, Горна баня има по-неутрален вкус както и Хисарската. Аква Дива (на Пепси) пък ми стои някак мазна. Имаше още няколко но не помня кои точно но също ми стояха "мазни" - Кристал Вода и Аква Тракия мисля бяха от тях. Банкята (на Кока Кола) пък наскоро я бях замразил и после след като се размрази имаше някакъв странен мирис - пробвах още няколко стека от Била и нещо се разхавих да си я взимам и нея, а я харесвах повече от Девинската примерно защото бутилката не ти се усуква в ръцете докато отвориш капачката докато девинските съм изплисквал половината бутилка докато отвинтя проклетата капачка защото хем капачката трудно се разкъсва хем бутилката е от една толкова тънка пластмаса че направо като найлон стои. Злобиле има разлика във водите и се усеща! Примерно има една торн спринг или нещо такова дето ми се повръща от нея пък е разпростанена... Именно тъпия "трънски извор" която я и рекламират за деца ужким е ПЪЛЕН ОТВРАТ! Един път бях "в настроение" и след като я донесоха им я върнах да си я пият те и хубаво че имаха газирана Кинли та не им теглих по-големи майни. Не мога да го пия това нещо особено ако съм в кофти настроение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Съгласен. Девин е сладка ако говорим за минералния (има и изворен), ГБ е по неутрална, Торн спринг е гнусна, все едно пия от чешма с изгнил водопровод. Банкята е по неутрална. Познавам ги без проблем както бих познал и всяка една бира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Хора, обсъждате вода мамка му... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 (edited) Хора, обсъждате вода мамка му... Това е поради деформацията на закъсалите алкохолици Edited May 28, 2009 by NEO_DDT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Това е поради деформацията на закъсалите алкохолици Толкова закъсали, че вече и водата им се струва алкохол (може би и от отчаяние) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Толкова закъсали, че вече и водата им се струва алкохол (може би и от отчаяние) Какво е това вода? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 хАХХАХАХхХАх Страшна болест начи измъчва народа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Толкова закъсали, че вече и водата им се струва алкохол (може би и от отчаяние) Ми края на месеца е мамка му. Свършиха парите и вече место алкохол пием вода - т'ва е положението! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Ми края на месеца е мамка му. Свършиха парите и вече место алкохол пием вода - т'ва е положението! Лъжеш скоро се хвалеше, че си взел пари не се покривай с почерпката Абе нали ти каза че Плиската тая яката я имало в Пикадили, вчера бях ама нещо не можах да я намеря... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Чешмата - най-добрия приятел на човека!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 (edited) Лъжеш скоро се хвалеше, че си взел пари не се покривай с почерпката Абе нали ти каза че Плиската тая яката я имало в Пикадили, вчера бях ама нещо не можах да я намеря... Взех, похарчих... чакам други... то е така Плиската аз я купувам от Пикадили и Сани. И в 2те я има. Гледай за едни зелени картонени кутии. Хъъ...., пенсионерски клуб! Още малко и за болежките си ще вземете да споделяте..... Е правим се само... весело да става Edited May 28, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Хъъ...., пенсионерски клуб! Още малко и за болежките си ще вземете да споделяте..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts