Jump to content
BulForum.com

Фонд на алкохолиците

Recommended Posts

Първо, от закони има смисъл ако 1. се спазват и 2. имат смисъл.

Нито едно от двете неща не важи за България. Холандия е една най-свободомислещите страни. Самия факт, че законите ги коват шепа корумпирани лекенца (макар по-подобие на европейските), трябва да ти говори за това колко разум е вложен в тях. А й като добавим факта, че ги променят ежедневно означава, че перфектен закон няма. Така, че който иска да пуши да пуши, само да не пречи на другите.

Интересно защо се предвижда затвор за 1 масур, а за напиване като свиня последвано от уличен бой и убийство не следва нищо...

Така, че законите...не мерси.

Edited by Thief

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Направете си тема за закъсалите потребители на леки и не до там наркотици!

Нека тук обсъждаме спиртните. По темата - 50-100 грама Бушмилс отбелязват празника :)

Наздраве с 200-300 джони че нещо не ми се спи :)

Някой пил ли е Путинка?

thumb_507.jpg

Ще ми се да си взема някаква хубава водка, но точно сега не ми се дават ~ 70 лв за Beluga, Grey Goose или друго от този клас.

аз съм пил ама чесно казано не ми хареса особено много , за тия пари има къде къде по-добри водки.

да не говорим че СТОЛИЧНАТА която е 22-23лв литъра е класи над путинката , да не говорим за руски стандарт белуга и т.н. :wacko:

като пробваш мааалко по различни водки от тия измислените - финландия , абсолют , собиески и т.н. пак ще си говорим

финландия и абсолют са БОКЛУЦИ просто им правят голяма реклама та заради това си мислите че пиете нещо хубаво и то на добра цена.

Отделно даден вид алкохол в БГ (примерно собиески водка) почнат ли да го промотират и да му вървят всевъзможни реклами по билбордове и телевизия то бъдете сигурни че изобщо не е вносен а се прави тук някъде по "лицез" ......

Абсолюта измислен ? Малко се пооля...айде собиески е със съсмнително качество, но абсолюта е на ниво.

Най-добрата водка на прилична цена е Финландия.Изключително мек и приятен вкус.Това ми е фаворита на мен :)
Проличава си колко си пил водка през живота си и то най-вече Финландия! :) До преди 3-4 години ставаше, но сега се прави в България и аз лично не намирам разлика в качеството между Савой и Финландия. А тя и като цена падна!

Отделно даден вид алкохол в БГ (примерно собиески водка) почнат ли да го промотират и да му вървят всевъзможни реклами по билбордове и телевизия то бъдете сигурни че изобщо не е вносен а се прави тук някъде по "лицез" ......

Абсолюта измислен ? Малко се пооля...айде собиески е със съсмнително качество, но абсолюта е на ниво.

Както кажеш :pirate

Проличава си колко си пил водка през живота си и то най-вече Финландия! :) До преди 3-4 години ставаше, но сега се прави в България и аз лично не намирам разлика в качеството между Савой и Финландия. А тя и като цена падна!

Ем аз пия твърд алкохол от 1-2 години колко да съм пил.Не претендирам за невероятния пияч,но на мен Финландия и Руски Стандарт най-много ми харесват.Точно всички известни водки като Собиескита,Смирноф,Абсолюти и т.н. глупости съм пил и просто тея 2 водки най-много ми харесват.Отделен въпрос,че покрай тая финансова криза не съм пил хубава водка от Иванов Ден :D

Според мен цената водката изобщо не е право пропорционална на хубостта и. Пил съм доста видове и тук, и в Украйна (където има огроооооомен избор) и според мен всяка, на чийто етикет пише "Imported" или иначе казано - правена за износ или съответно внесена, е достатъчно добра, че да е мека и да не боли глава. Останалото си е чиста надценка заради марката, все пак водката си е спирт.

Edited by JDFU

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Снощи как се отрязах... цяла вечер пиене и тая сутрин в 7 и нещо се завлякох до нас и спах до сега... а главата как боли...

Според мен цената водката изобщо не е право пропорционална на хубостта и. .

Съгласен и с двата крака!

А, мани, мани...Аз на рд-то си така се нацепих, че ми се губят 6 часа...Ама на обед се събудих до най-яката мацка :pirate И даже успях да я навия да остане и за следващата нощ..... :rolleyes:

А, мани, мани...Аз на рд-то си така се нацепих, че ми се губят 6 часа...Ама на обед се събудих до най-яката мацка :pirate И даже успях да я навия да остане и за следващата нощ..... :rolleyes:

А, 'кво ли щеше да е ако се беше събудил до крокодил или хипопотам....?

А, 'кво ли щеше да е ако се беше събудил до крокодил или хипопотам....?

Щеше да стане ХИПОДИЛ!!! :punk Иии яко Алкохолен делириум после...

Водолазе , нищо не казваш , как беше концерта :)