Thief Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 (edited) Първо, от закони има смисъл ако 1. се спазват и 2. имат смисъл. Нито едно от двете неща не важи за България. Холандия е една най-свободомислещите страни. Самия факт, че законите ги коват шепа корумпирани лекенца (макар по-подобие на европейските), трябва да ти говори за това колко разум е вложен в тях. А й като добавим факта, че ги променят ежедневно означава, че перфектен закон няма. Така, че който иска да пуши да пуши, само да не пречи на другите. Интересно защо се предвижда затвор за 1 масур, а за напиване като свиня последвано от уличен бой и убийство не следва нищо... Така, че законите...не мерси. Edited April 18, 2009 by Thief Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 18, 2009 Share Posted April 18, 2009 Направете си тема за закъсалите потребители на леки и не до там наркотици! Нека тук обсъждаме спиртните. По темата - 50-100 грама Бушмилс отбелязват празника Наздраве с 200-300 джони че нещо не ми се спи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Отвръщам със 100-на грама Бушмилс. Наздраве! На мен ВЕЧЕ ми се спи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Отвръщам със 100-на грама Бушмилс. Наздраве! На мен ВЕЧЕ ми се спи Наздраве и от мен. Cardhu-то с малко стафиди много вървежно излезе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Някой пил ли е Путинка? Ще ми се да си взема някаква хубава водка, но точно сега не ми се дават ~ 70 лв за Beluga, Grey Goose или друго от този клас. аз съм пил ама чесно казано не ми хареса особено много , за тия пари има къде къде по-добри водки. да не говорим че СТОЛИЧНАТА която е 22-23лв литъра е класи над путинката , да не говорим за руски стандарт белуга и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Жуля си тук едно Каберне от Chateau Karnobat - Много приятно винце.Продава се в кутия от 5 литра Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Най-добрата водка на прилична цена е Финландия.Изключително мек и приятен вкус.Това ми е фаворита на мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 като пробваш мааалко по различни водки от тия измислените - финландия , абсолют , собиески и т.н. пак ще си говорим финландия и абсолют са БОКЛУЦИ просто им правят голяма реклама та заради това си мислите че пиете нещо хубаво и то на добра цена. Отделно даден вид алкохол в БГ (примерно собиески водка) почнат ли да го промотират и да му вървят всевъзможни реклами по билбордове и телевизия то бъдете сигурни че изобщо не е вносен а се прави тук някъде по "лицез" ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted April 19, 2009 Share Posted April 19, 2009 Абсолюта измислен ? Малко се пооля...айде собиески е със съсмнително качество, но абсолюта е на ниво. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Най-добрата водка на прилична цена е Финландия.Изключително мек и приятен вкус.Това ми е фаворита на мен Проличава си колко си пил водка през живота си и то най-вече Финландия! До преди 3-4 години ставаше, но сега се прави в България и аз лично не намирам разлика в качеството между Савой и Финландия. А тя и като цена падна! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Собиески доколкото знам се прави в Стара Загора Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Отделно даден вид алкохол в БГ (примерно собиески водка) почнат ли да го промотират и да му вървят всевъзможни реклами по билбордове и телевизия то бъдете сигурни че изобщо не е вносен а се прави тук някъде по "лицез" ...... Абсолюта измислен ? Малко се пооля...айде собиески е със съсмнително качество, но абсолюта е на ниво. Както кажеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Проличава си колко си пил водка през живота си и то най-вече Финландия! До преди 3-4 години ставаше, но сега се прави в България и аз лично не намирам разлика в качеството между Савой и Финландия. А тя и като цена падна! Ем аз пия твърд алкохол от 1-2 години колко да съм пил.Не претендирам за невероятния пияч,но на мен Финландия и Руски Стандарт най-много ми харесват.Точно всички известни водки като Собиескита,Смирноф,Абсолюти и т.н. глупости съм пил и просто тея 2 водки най-много ми харесват.Отделен въпрос,че покрай тая финансова криза не съм пил хубава водка от Иванов Ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted April 20, 2009 Share Posted April 20, 2009 Не слагай смирноф и собиески една до друга Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 21, 2009 Share Posted April 21, 2009 (edited) Според мен цената водката изобщо не е право пропорционална на хубостта и. Пил съм доста видове и тук, и в Украйна (където има огроооооомен избор) и според мен всяка, на чийто етикет пише "Imported" или иначе казано - правена за износ или съответно внесена, е достатъчно добра, че да е мека и да не боли глава. Останалото си е чиста надценка заради марката, все пак водката си е спирт. Edited April 21, 2009 by JDFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Не слагай смирноф и собиески една до друга Някои хора май никога не се отказват? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Мое ли так да се нашмулa с бира и автършшк?.....Pone bqh qk koncet... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Снощи как се отрязах... цяла вечер пиене и тая сутрин в 7 и нещо се завлякох до нас и спах до сега... а главата как боли... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 23, 2009 Share Posted May 23, 2009 Бягай за шкембе - много ЛЮТО и една бира,но не повече,че ще влезеш пак в джаза...и много течности Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 24, 2009 Author Share Posted May 24, 2009 Според мен цената водката изобщо не е право пропорционална на хубостта и. . Съгласен и с двата крака! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 24, 2009 Share Posted May 24, 2009 ей това алкохола е велико нещо.От всяка кранта, прави расова кобила Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 24, 2009 Author Share Posted May 24, 2009 А, мани, мани...Аз на рд-то си така се нацепих, че ми се губят 6 часа...Ама на обед се събудих до най-яката мацка И даже успях да я навия да остане и за следващата нощ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 А, мани, мани...Аз на рд-то си така се нацепих, че ми се губят 6 часа...Ама на обед се събудих до най-яката мацка И даже успях да я навия да остане и за следващата нощ..... А, 'кво ли щеше да е ако се беше събудил до крокодил или хипопотам....? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 А, 'кво ли щеше да е ако се беше събудил до крокодил или хипопотам....? Щеше да стане ХИПОДИЛ!!! Иии яко Алкохолен делириум после... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Водолазе , нищо не казваш , как беше концерта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts