Jump to content
BulForum.com

Фонд на алкохолиците

Recommended Posts

Барай, че нема време, и като бутнат 1ч. напред, хептен ще ни съкратят "смяната"...

Ама тъкмо привърших 1 Sobieski...

Edited by jojo

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

секнах си кръста и ме боли да си ебе мамата , ама ми подариха днеска 2 бутилки зелено джони и няк'си не моа да издържа до следващата събота да ги изпия...... :)

ще пробвам най-старото и добре познато обезболяващо - алкохолът :)

а утре ще ходим с един приятел да варим ракия , имаме 2 бидона с портокали , 2 бидона с банани и един асорти -банани , киви и портокоал , очаквайте отзиви :D

Зеленото мен хич не ме кефи... Шък ти ако си се секнал иди на лекар че мноо лоша беля е тва ;)

....а утре ще ходим с един приятел да варим ракия , имаме 2 бидона с портокали , 2 бидона с банани и един асорти -банани , киви и портокоал , очаквайте отзиви :D

От портокалите става готина ракия - пробвал съм, ама ми е любопитно банановата каква ще е... ?

а утре ще ходим с един приятел да варим ракия , имаме 2 бидона с портокали , 2 бидона с банани и един асорти -банани , киви и портокоал , очаквайте отзиви :D
Тук стана интересно :]

тая с асортито стана мноооого добра ама много не съм пил до сега подобно нещо и не вярвах че ще стане ама определено се получи добре , тази с бананите на мене лично не ми хареса особено макар че всички други казаха че е хубава . тази с портокалите също не е лоша.

абе всъщност като цяло мога да кажа че се получиха доста по-добре отколкото ако примерно бяхме наложили сливи и такива работи че даже и грозде , някакси по-различна е тази , мека и доста пивка :)

лично аз вече съм фен на тропическите плодове пред другите , само да има от къде да си ги набавите

Ами, аз на времето си купувах понагнили портокали за ракийка от първенешката борса - буквално за никви пари... Като не могат да ги шитнат и направо ме гониха да им ги взимам.

Разочарован съм от Cardhu :( ....... На второ четене - не е лошо, просто очаквах малко по-архоматно и по-сладичко като Glenfiddich докато Cardhu-то има вкус на опушено и е по-люто

Определено Dimple и още повече Glenfiddich ми харесват много повече.

Чудя се дали да си взема Gentleman Jack и някакво Jonny Single Barrel...

btw. имам бутилка Cutty Sark от която също не съм възхитен - (опитал съм само 1 път) желаещи да им я подаря има ли ? ;)

Edited by djadomraz

• 2 weeks later...

Някой от тук пишещите ходил ли е в Ремикс?Тая вечер искат там да ходим,а аз съм чувал доста отрицателни мнения за тфа местенце...вие някфи впечатления?

Edit:Имах предвид Ремикс на пешеходния мост!!!Чак сега като влезнах в интернет разбрах че има 2 ремикса :wacko:

Edited by xXx

Някой от тук пишещите ходил ли е в Ремикс?Тая вечер искат там да ходим,а аз съм чувал доста отрицателни мнения за тфа местенце...вие някфи впечатления?

Edit:Имах предвид Ремикс на пешеходния мост!!!Чак сега като влезнах в интернет разбрах че има 2 ремикса :wacko:

Аз съм бил отдавна, ами утрепана работа - горе доло като занзибар, ама по-малко и по-празно...

снощи:

2 масура

-

1 голям дюнер

-

1 биричка

1 текила

2 хероин-а

1 текила

1 sticky fingers

2 текили

1 маймунски мозък

1 биричка

-

двувалка бира на тепето със солетки

чак недоумявам как може да съм толкова свеж след това приключение :D

Edited by d9thc

а аз че не си в панделата,където ти е мястото...

Хероините са коктейли предполагам, а за масури в панделата е глупаво да се пращат хора... Личен избор е дали да си затъпяваш весел или не :)

Като казахте трева.... преди няколко дни пуших истинска Холандска трева.

Един приятел се върна от там и донесе няколко грама "Бяла Вдовица"...... без коментар съм..... ебахти тревата.....

Някой пил ли е Путинка?

thumb_507.jpg

Ще ми се да си взема някаква хубава водка, но точно сега не ми се дават ~ 70 лв за Beluga, Grey Goose или друго от този клас.

а аз че не си в панделата,където ти е мястото...

Ето ти рецептата:

В един шот сипваш 50/50 ром и текила. Палиш сместа и взимаш една кафена лъжичка захар и я държиш отгоре докато се разтопи. После изсипваш карамелизираната захар вътре при което сместта се възпламенява за момент (внимавай да не подпалиш салфетките както аз снощи :)) след което духваш за да загасне и пиеш на екс със сламка.

:)

Изключително много се радвам че такива като тебе са на изчезване, тъй като все повече хора започват да приемат останалите хора такива каквито са без да ги наказват заради избора им заслепени от смешните си предразсъдъци.

Хероините са коктейли предполагам, а за масури в панделата е глупаво да се пращат хора... Личен избор е дали да си затъпяваш весел или не :)

Абослютно си прав, да.

Като казахте трева.... преди няколко дни пуших истинска Холандска трева.

Един приятел се върна от там и донесе няколко грама "Бяла Вдовица"...... без коментар съм..... ебахти тревата.....

Хехе :) Селектираните сортове са истината. Отваря ти главата и съвсем спокойно може да промени възгледите в надаявам положителна посока :)

Edited by d9thc

Хехе :) Селектираните сортове са истината. Отваря ти главата и съвсем спокойно може да промени възгледите в надаявам положителна посока :)

Това е много грешно да допускаш наркотици и каквито и да е вещества да ти влияят на възгледите!

Изключително много се радвам че такива като тебе са на изчезване, тъй като все повече хора започват да приемат останалите хора такива каквито са без да ги наказват заради избора им заслепени от смешните си предразсъдъци.

Драги,какви предразсъсъци,какви 5 лв?! :confused България не е Холандия и си има свои закони(чувал ли си за тях?),които би следвало да се спазват,в противен случай е редно да гризнеш дръвцето ,не мислиш ли?Утре ще поискаш да сключиш брак с гей-дружката ти,само за да те приамат какъвто си,без "предразсъсъци" :rolleyes:

Edited by sasho_1989

Това е много грешно да допускаш наркотици и каквито и да е вещества да ти влияят на възгледите!

По принцип да, но поне в моя случай не бих казал тъй като преди 2-3 години имах някакъв период на хронична депресия при който чувствах една постоянна тежест в гърдите и в един момент даже си мислех че това ще продължи вечно. Един вид бяха се случили разни неприятни неща от които усещането задържа влага един вид доста дълго време. В един момент реших да попрочета малко как наистина стоят нещата абстрахирайки се максимално от мнението на обществото и установих че цялата тази работа ми действа позитивно. Разбрах че една голяма част от мислите и действията ми не са чак толкова важни колкото съм си мислел че са... и някак си ми помогна да израстна и преодолея част от тези неща.

Мисля че си се развивам нормално, не съм разочаровал семейството и приятелите си... тоест всичко е в рамките на нормалното ;)

Драги,какви предразсъсъци,какви 5 лв?! :confused България не е Холандия и си има свои закони(чувал ли си за тях?),които би следвало да се спазват,в противен случай е редно да гризнеш дръвцето ,не мислиш ли?Утре ще поискаш да сключиш брак с гей-дружката ти,само за да те приамат какъвто си,без "предразсъсъци" :rolleyes:

България не е Холандия а може би трябва да стане в този аспект. Това че има някакви закони в момента не означава че те са перманентни. Законите се нагласят спроред обществото. Хората в Холандия пък и не само там, отдавна са разбрали че не е нужно да се хвърлят огромни средства в преследване на крайния потребител поради простата причина че не е ефективно а и не е нужно. Законите в този им вид не се грижат за здравословното състояние на хората а по-скоро защитават определен икономически интерес. Освен това препоръчвам да погледнеш и ето тази карта за да ти стане ясно че не става въпрос само за Холандия:

http://www.skunk.co.uk/skunk/wp-content/up...nnabis-laws.png

Колкото за предполагаемата ми гей-дружка... мисля че няма какво да коментирам тъй като само пълен идиот може да свърже сексуалната ориентация на даден човек със темата която обсъждаме. :)

Направете си тема за закъсалите потребители на леки и не до там наркотици!

Нека тук обсъждаме спиртните. По темата - 50-100 грама Бушмилс отбелязват празника :)