Thief Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Самозаблуждаваш се. Всеки 2ри българин си мисли, че разбира от производство на алкохол. Не знам ти доколко разбираш, но това къркане на домашна ракия си е брутална форма на битов алкохолизъм. Като не можете да правите алкохол, оставете на тези който могат. И айде да не сравняваме само 10-12 год. Джони с твоя бъркоч. Определно Джонито не е менте. Следващата фаза като гледам накъде си тръгнал е да почнеш да буфкаш захар за количество Отделно, не всеки пие ракия. Айде със здраве и drink responsibly. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2007 Author Share Posted December 11, 2007 За информация - бившите ни лозови масиви сега са собственост на Винпром "Пещера".Ами хубаво, не разбирам от алкохол и от правенето му.Само дето съм наследник на почти 100 годишна традиция. Да, бъркоч е.Но е истински. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 За навън съм съгласен с Thief. Пийте по-скъпо, ако можете. За домашното е ясно. Определено съм имал преживявания, когато съм осъзнавал, че скъпия алкохол е качествен алкохол... Като се замисля... така е с всички неща, освен може би с жените... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 скъпия алкохол е качествен алкохол... Като се замисля... така е с всички неща, освен може би с жените... А Алказалцер за след жена има ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 За мен - две, щото съм сладурана . Пък и нещо беше ме споменал преди, че ти дължа едно... :ph34r: виждам че си и скромна За навън съм съгласен с Thief. Пийте по-скъпо, ако можете. За домашното е ясно.Определено съм имал преживявания, когато съм осъзнавал, че скъпия алкохол е качествен алкохол... Като се замисля... така е с всички неща, освен може би с жените... ааа и скъпите жени не са лоши Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 виждам че си и скромна Да, и смела, защото съм умна... Ех, ако можех да се нацелувам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2007 Author Share Posted December 11, 2007 Хора, не пийте зимен Туборг - много е гаден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 (edited) Te не са лоши ама като опре до цената...(за жените става дума) Какво му е лошото аз миналото лято изрових един и ми хареса(става дума за едно такова с коледна окраса и син етикет нали?) Edited December 11, 2007 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 в една друга тема писах че , сега ставам от сън (вярно) и че ще чета книга (глупости) само като се сетя за винцето ми ми става драго на душата, айде няма да се напивам (или поне така си мисля) само малко ще си замезя ........................ ех ако можеше виното да изтрае до пролетта и лятото (за бяло става дума) какъв кев ще е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Да, и смела, защото съм умна... Ех, ако можех да се нацелувам... Е тук му е мястото да помолиш за помощ след като сама не успяваш редно е някой да ти помогне мисля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Да, и смела, защото съм умна... Ех, ако можех да се нацелувам... да и аз като се гледам някой път и аха да взема да си посегна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 12, 2007 Author Share Posted December 12, 2007 Какво му е лошото аз миналото лято изрових един и ми хареса(става дума за едно такова с коледна окраса и син етикет нали?) За същия.Жената си е жена - нали е яла кокоши крак - винаги ще те предаде/продаде/издъни.Без значение от цената. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 (edited) да и аз като се гледам някой път и аха да взема да си посегна Добре дошъл в клуба! Не очаквах да намеря сродна душа тук - в тази тема Моля те, сподели как се владееш? Е тук му е мястото да помолиш за помощ след като сама не успяваш редно е някой да ти помогне мисля tongue.gif Абе отвреме навреме ме чува някой с милостиво сърце, който не издържа на напрежението или на стоновете ми (не съм сигурна на кое, може и на двете). За сега не съм закъсвала... Ето и нещо по темата, за да не съм съвсем офф: http://de.fishki.net/picsw/122007/11/bonus2/nogi.jpg Edited December 12, 2007 by DaToNik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 12, 2007 Author Share Posted December 12, 2007 Тъкмо мислех да се заям, че до сега само офтопик праскаш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Тъкмо мислех да се заям, че до сега само офтопик праскаш... Не случайно по-горе казах, че съм и умна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 12, 2007 Author Share Posted December 12, 2007 Не случайно по-горе казах, че съм и умна Тепърва ще трябва да го докажеш на мен.Иначе картинката е хубава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Какво да кажа, то се ВИЖДА, освен наздраве няма какво друго Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 12, 2007 Author Share Posted December 12, 2007 ВИЖДА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 (edited) ее..прияде ми се луканка..да ва еа иначе като видях и червеното вино се сетих че не съм пил такова от 2 години..когато се сбихме в КИЧУКА. Виното беше бамбашка а и боя пуу..намразил съм го това вино. Само бяло от време на време.. Edited December 12, 2007 by Белов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 ее..прияде ми се луканка..да ва еа иначе като видях и червеното вино се сетих че не съм пил такова от 2 години..когато се сбихме в КИЧУКА. Виното беше бамбашка а и боя пуу..намразил съм го това вино. Само бяло от време на време.. Май май не е само от виното. То и аз съм пил какво ли не вино ама чак такива работи не съм правил Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 (edited) Не случайно по-горе казах, че съм и умна разбрахме че си умна и красива .... ако си и богата направо да отивам да поръчвам пръстена да се женим Edited December 12, 2007 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Тепърва ще трябва да го докажеш на мен.Иначе картинката е хубава Доказват се само твърдения, непроверени от НИКОГО, които се разпространяват в пубичното пространство и то пред компетентна и заинтересована аудитория!!! А това си е аксиома и просто няма как да я скрия. Т.е. достатъчни са няколко думи и толкоз! "Това е толкоз просто и логично!" За съжаление чета, че си щял да заминаваш за дълго.... разбрахме че си умна и красива .... ако си и богата направо да отивам да поръчвам пръстена да се женим Ами любовта? Къде остана ЛЮБОФТА!? Ама аз не съм казвала, че съм красива, а само сладурана Момчета, стига сте ме карали да пиша оффтопик, ако искате открийте нова тема за мен , но можете да останете доста изненадани... :ph34r: НАЗДРАВЕ със сутрешното кафе!!! И спорен ден на всички още незакъсали алкохолици! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2007 Author Share Posted December 13, 2007 "Това е толкоз просто и логично!"За съжаление чета, че си щял да заминаваш за дълго.... "Куршум и след куршума - червей."Да, просто и логично е.Но все пак аз мразя математиката Повярвай ми, това, че заминавам, няма да ме спре да пиша тук.А не губиш нищо от това,че не ме познаваш Даже по-скоро печелиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 "Куршум и след куршума - червей."Да, просто и логично е.Но все пак аз мразя математиката Повярвай ми, това, че заминавам, няма да ме спре да пиша тук.А не губиш нищо от това,че не ме познаваш Даже по-скоро печелиш Оо, да не спирай! Като наблюдавам масираното ти присъствие, форума няма да е същия без теб и аз бих се отказала от него (не че ще е голяма загуба). "Но в бурята ще бъдем пак със теб, народе мой, защото се обичаме!" Всеки човек е една малка вселена - едва ли ще спечеля, ако не те познавам, но нама да загубя - да! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2007 Author Share Posted December 13, 2007 (edited) Хахах, ритна ме професионалното изкривяване.Между другото, по принцип не пия на работа, ама шефа дойде къркан и сега жулим водчица И не съм само аз, който пише много във форума. "Да видиш ти какво момиче, брат – като жребица от разплодник!... --/--/--/-- Един размазан Джон целува страстно Грета. По устните му – сладостна лига... С т и г а ! " Сещай се Edited December 13, 2007 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts