zlobil Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 кво лошо има пък в това ? Пие им се на хората нека да си пият кво значение има дали ще почнат в 7 или в 12 ? Аз съм имал случаи колим прасе неделя сутрин 6-6.30 почваме се с греяна ракия и пием до 2-3 вечерта зависи колко бързо пием .... няма лошо да има такива моменти дето цял ден се наливаш и не мислиш за друго лошото е ако стане ежедневие .. Мене примерно неделя ми е любим ден да стана сутринта да си взема 10тина бири и цял ден да пия бира , да се тъпча с чипс и ядки и цял да не правя абсолютно нищо ..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 (edited) е ние сме клали прасе, но мога да те уверя, че при почване в 6 на греяна ракия и вино, няма нито един пиян в 10 - особено на прасе... там истинското пиене и напиването почва на масата, което ще рече следобед обикновено - към икиндия, и вече вечерта към 8-9 всички са мат. така е и при вас, сигурен съм. а тук говорим за почване в 7, скоростно усмъртяване до 10 и после наливане до 3-4 на другата сутрин... изобщо не виждам как може да се твърди, че това е нормално... Edited March 1, 2009 by ov3rm4n Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 не е нормално , не ме разбра какво се опитвах да кажа . Искам да кажа че не е чак толкова ненормално да се случава 1-2 пъти в годината ако е ежедневие тогава е проблем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Ето ви една снимка от последното събиране в квартирата. За съжаление част от бирите вече бяха изхвърлени. Онези бутилки отзад (сините) - с вода ли бяхя пълни или с домашнярка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 1, 2009 Author Share Posted March 1, 2009 Аз май ще спирам алкохола..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Аз май ще спирам алкохола..... Що бре ? Какво се е случило ? (ако мога да попитам разбира се) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 Онези бутилки отзад (сините) - с вода ли бяхя пълни или с домашнярка? С водка бяха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 С водка бяха. Това за 1 купон само? Надявам се сте били поне 5 човека а не по-малко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Горивото ми за линийдж, бутилката Jim Beam взе да поприключва. На следващата заплата мисля да си взема някакво уиски за 20-30 лева, да си посмуквам вечерно време. Дайте идея? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Аз май ще спирам алкохола..... тва всички сме го чували Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Горивото ми за линийдж, бутилката Jim Beam взе да поприключва. На следващата заплата мисля да си взема някакво уиски за 20-30 лева, да си посмуквам вечерно време. Дайте идея?Jim Beam! Zashto shte go smeniash? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Jim Beam! Zashto shte go smeniash?Е той не е ли 50-на лева? Ако се вписва в бюджета ми - няма да го сменям. Ама си мисля за некво джони, дали да не пробвам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Е той не е ли 50-на лева? Ако се вписва в бюджета ми - няма да го сменям. Ама си мисля за некво джони, дали да не пробвам... Бушмилс. Ще влезеш в бюджета. На менпоне ми хареса. Пак ще си купя. Червеното Джони и Джим-а са яки също. Твърдо против Джеймисън и Чивас - отврат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Горивото ми за линийдж... Дай та цункам, Скорп! Ти си мойта гордост! Първия човек, който виждам да напише Lineage правилно транскрибирано! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Горивото ми за линийдж, бутилката Jim Beam взе да поприключва. На следващата заплата мисля да си взема някакво уиски за 20-30 лева, да си посмуквам вечерно време. Дайте идея? Аз съм си фен на Джони така че направо ти препоръчвам него.Пък и бутилката не е скъпа-около 21 лева е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 (edited) Е той не е ли 50-на лева? Ако се вписва в бюджета ми - няма да го сменям. Ама си мисля за некво джони, дали да не пробвам...Не между 20 и 30лв е в зависимост от това от къде го взимаш. Ако харесваш Jim Beam заради аромата и леко сладкия вкус, Джонито няма да ти хареса, според мен. То е по остро, а и е скоч - не бърбън. DON_CHEFO, как можеш едновременно да харесваш ирландско, скоч и бърбън А и аз не намирам кой знае каква разлика между Jameson и Bushmills... А Chivas-а е монго по-класно от червеното Джони, а и по-меко. А щом си фен на Bushmills, значи си падаш по по-меки уискита. Би трябвало Чивас да ти харесва повече. Това лично за мен е единствения скоч, който мога да пия. Но разни хора - разни вкусове. Именно поради тази причина има такова разнообразие. Edited March 13, 2009 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 А според мен джонито е доста по-меко от Джим-а .... не е толкова ароматно и точно това го прави идеално за напиване Както сандмана спомена има леко сладникъв вкус Джим-а , мене заради това не ми допада ..... абе като цяло повечето хора предпочитата джони пред Джим.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Горивото ми за линийдж, бутилката Jim Beam взе да поприключва. На следващата заплата мисля да си взема някакво уиски за 20-30 лева, да си посмуквам вечерно време. Дайте идея? Не само идея. Аз имам спомени че имах да те черпя за един CD key за BroodWar... взема най-сетне да се организирам и да изпълня обещанието, а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Е той не е ли 50-на лева? Ако се вписва в бюджета ми - няма да го сменям. Ама си мисля за некво джони, дали да не пробвам...30 и няколко е литър А ако ти се дават малко повече 41 лв е 12 годишно черно джони (моят личен фаворит ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Не между 20 и 30лв е в зависимост от това от къде го взимаш. Ако харесваш Jim Beam заради аромата и леко сладкия вкус, Джонито няма да ти хареса, според мен. То е по остро, а и е скоч - не бърбън. DON_CHEFO, как можеш едновременно да харесваш ирландско, скоч и бърбън А и аз не намирам кой знае каква разлика между Jameson и Bushmills... А Chivas-а е монго по-класно от червеното Джони, а и по-меко. А щом си фен на Bushmills, значи си падаш по по-меки уискита. Би трябвало Чивас да ти харесва повече. Това лично за мен е единствения скоч, който мога да пия. Но разни хора - разни вкусове. Именно поради тази причина има такова разнообразие. Ако харесвахме всичко едно и също...Честно никога не съм се замислял, кое е скоч и бърбън. Просто ми допада аромата и вкуса на Джим-а. Бушмилса пък много добре ми влиза като правя курсови работи...а и не само тогава де От така да се каже марковите питиета тези ми харесват. За другите не бих дал МОИ пари Водката да речем я пия 1 път годишно(без значение каква марка), понякога и по-рядко А според мен джонито е доста по-меко от Джим-а .... не е толкова ароматно и точно това го прави идеално за напиване Както сандмана спомена има леко сладникъв вкус Джим-а , мене заради това не ми допада ..... абе като цяло повечето хора предпочитата джони пред Джим.... ти ги сложи и двете на масата - пък няма да се цупя ама грам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Дай та цункам, Скорп! Ти си мойта гордост! Първия човек, който виждам да напише Lineage правилно транскрибирано! Не - не го е написал правилно, което показва че и ти не знаеаш как се пише. ------------------------ Пешо, пий накакъв стандартен скоч, бърбъна е по "тежко" питие, не е за тая работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Той имаше предвид, че така се произнася, не че така се пише... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Раптор, благоволи да ме светнеш как е най-правилно да се разпише произношението на английското Lineage на кирилица? Защото бих могъл и да живея в жестока заблуда, както си загатнал... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 [лайнеидж] ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Дай пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts