echo Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 НИКОГА ПОВЕЧЕ ЧЕРВЕНО ВИНО + ВОДКА! ЛОШО МИ Е! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 5, 2009 Author Share Posted January 5, 2009 НИКОГА ПОВЕЧЕ ЧЕРВЕНО ВИНО + ВОДКА! ЛОШО МИ Е! Добави и греяна ракия, че поне да знаеш от какво ти е лошо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 а аз на първи обиколих хиляда кръчми да ям шкембе и никъде нямаше ..... чак на втори вечерта ядох , ма то тва не се брои..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Моа ли да изпия 3 PVC-та бе... бахти прасето дет съм! Утре пак ще има - ама, защо ме боли главата!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lautahools Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 мен от одавна вече не ме ловат нито махморлуци нито главоболия всичко е до практика момчета хаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 мен от одавна вече не ме ловат нито махморлуци нито главоболиявсичко е до практика момчета хаха Сигурен ли си? Да ти забъркам аз един "коктейл" (напитки под 10лв няма да меша) и като го изпиеш на следващия ден искам да ти видя физиономията... само леко ще подскажа освен силните алкохоли ще слагам и газирани неща и доста сладки ликьори... ама да не се отметнеш че теб не те боли глава само ако пиеш бира и то по 2 само? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 мен от одавна вече не ме ловат нито махморлуци нито главоболиявсичко е до практика момчета хаха Като порастнеш още малко, пак ще си говорим! И аз като по-малък нямах проблем с махмурлуци и т.н., ама точно практиката беше главната причина да имам вече проблеми! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Като порастнеш още малко, пак ще си говорим! И аз като по-малък нямах проблем с махмурлуци и т.н., ама точно практиката беше главната причина да имам вече проблеми! Бе и аз винаги съм се чудил как може майка да я боли глава след като е изпила 2 малки водки?!Аз до сега колкото пъти съм пиел никога не съм имал махмурлук на сутринта...без значение дали съм пил български или вносен алкохол Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lautahools Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 кви са тия коктейли и ликьора вие да не сте жени казвам ви че си пия 6-7 водки независимо кви и на другия ден съм си добре не ви знам вие кви маже сте и кви коктейли си забърквате нормално да ви болят главите хахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 кви са тия коктейли и ликьора вие да не сте жениказвам ви че си пия 6-7 водки независимо кви и на другия ден съм си добре не ви знам вие кви маже сте и кви коктейли си забърквате нормално да ви болят главите хахаха Не бе просто от сладкия алкохол боли глава повече. И от виното а най-кофти от шампанско. Като смесим няколко такива сигурно ще има вкус на помия но ти гарантирам че половин литър от това това чудо така ще те тресне че на другия ден ще ме молиш да ти отрежа главата. 6-7 водки особено ако водката е хубава може и да не те боли изобщо, но от 2 бутилки вино може да те сцепи. А от 2 бутилки шампанско + други говна не само ще те сцепи ами гарантирам така ще повръщаш че ще го запомниш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 8 бири нищо не са , мене след 10тата почва да ми се пикае Значи ще има кой да пикае вместо мен Ама нали за 0.5 става въпрос, че 0.33 мярката за първо пикане е 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Не бе просто от сладкия алкохол боли глава повече. И от виното а най-кофти от шампанско. Като смесим няколко такива сигурно ще има вкус на помия но ти гарантирам че половин литър от това това чудо така ще те тресне че на другия ден ще ме молиш да ти отрежа главата. 6-7 водки особено ако водката е хубава може и да не те боли изобщо, но от 2 бутилки вино може да те сцепи. А от 2 бутилки шампанско + други говна не само ще те сцепи ами гарантирам така ще повръщаш че ще го запомниш! На нова година изпих 1/3 бутилка шампанско и още сумати водка и на другия ден нямах проблем с глава. I AM IMMUNE!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 (edited) На нова година изпих 1/3 бутилка шампанско и още сумати водка и на другия ден нямах проблем с глава. I AM IMMUNE!! 1/3та нищо не е - все едно си изпил малко лимонада. Пробвай с 3 бутилки - може и без водка Сериозно много искам да видя някой бабаит дето ужким никога не го боли глава и може да пие много и каквото си иска да изпие 3 бутилки шампанско и 0.4 някакъв ликьор от по-сладките. Ако успее да изпие и 0.3 водка след това и до 1час да не повърне ще е ебахти шампиона... Edited January 18, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 1/3та нищо не е - все едно си изпил малко лимонада. Пробвай с 3 бутилки - може и без водка Сериозно много искам да видя някой бабаит дето ужким никога не го боли глава и може да пие много и каквото си иска да изпие 3 бутилки шампанско и 0.4 някакъв ликьор от по-сладките. Ако успее да изпие и 0.3 водка след това и до 1час да не повърне ще е ебахти шампиона... Аз 3 бутилки вода не мога да изпия камоли шампанско...къде го събирате тфа пиене бе хора ?? Иначе то харабия си е до практика...ако пиеш продължително време само водка лека полека започваш да не я усещаш Обаче от всичко най-лошо е бързото пиене!Мен баща ми ми казва,че ми е пробита чашата .Супер бързо пия и винаги като се съберем на купонче ако реша да се напивам за един час съм готов и след тфа-дръжте ма че излитам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lautahools Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 е да ,едно е да удариш 3 водки по 200 грама на екс друго е за цяла вечер да испиеш 6-7 водки с мезета и прочие и аз имам един приятел дето така се напива на екс ,набързо и на другата сутрин ни пита дали е било яко, хахахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Абе незнам дали е до практика , е ме на мене за пример , като се учех да пия пиех по 6-7 водки праа се салата , лягам в 5 и ставам в 7 никви проблеми , може да съм малко замотан още ма няма проблеми пия 1 бира и всичко е ок. А пък сега като се напия вечерта с уиски (говора за качествено не пия БГ) и си легна в 5-6 до 1-2 часа не мога да отлепя и в повечето случай ставам като ранен хеликоптер още замотан и пресъхнал .......... Иначе е до свикване да , мене глава не ме боли просто ми е леко отпаднало и ако не пия 2-3 бири нямам апетит , такъв махмурлук да повръщам да ме боли глава не съм имал никога май само от 1 червено вино ма тва не се брои единичен случай е , но определено се свиква към уискито аз пия горе долу само уиски като се зарибих да пия примерно Джак пиех по 3 джака и незнам кво става ся като изпия 3 и тъкмо почва да ми се припива...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Абе незнам дали е до практика , е ме на мене за пример , като се учех да пия пиех по 6-7 водки праа се салата , лягам в 5 и ставам в 7 никви проблеми , може да съм малко замотан още ма няма проблеми пия 1 бира и всичко е ок. А пък сега като се напия вечерта с уиски (говора за качествено не пия БГ) и си легна в 5-6 до 1-2 часа не мога да отлепя и в повечето случай ставам като ранен хеликоптер още замотан и пресъхнал .......... Дърт си вече, затова така. Младия организъм преработва алкохола много по-бързо от дъртия. Освен това не си физически толкова активен, колкото на млади години. Това също е от значение. Кога бех на 18 сме правили ебахти маратоните с по 3-4 часа сън почивка и не сме се спирали с дни. Сега два дена поредни и на третия вече умирам. Даже на втория съм леко умрял ама докато почне веселото успявам да възстановя горе-долу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Точно това се опитвах да кажа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 А пък сега като се напия вечерта с уиски (говора за качествено не пия БГ) и си легна в 5-6 до 1-2 часа не мога да отлепя и в повечето случай ставам като ранен хеликоптер още замотан и пресъхнал .......... Дърт си вече, затова така. Младия организъм преработва алкохола много по-бързо от дъртия. Освен това не си физически толкова активен, колкото на млади години. Това също е от значение. Кога бех на 18 сме правили ебахти маратоните с по 3-4 часа сън почивка и не сме се спирали с дни. Сега два дена поредни и на третия вече умирам. Даже на втория съм леко умрял ама докато почне веселото успявам да възстановя горе-долу. Само 1 мога да кажа - добре дошли в клуба. Не е от пиенето а от недоспиването и от ЕГН-то Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 (edited) може да има нещо вярно тогава тренирах всеки ден ...... недостпиването също играе роля ама ЕГН-то е само при вас на мене са ми големи първите цифрички Edited January 19, 2009 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 Според мен всичко е до ген.Както ти е генетично заложено да правиш мускули-така ти е генетично заложено да носиш на алкохол .Е в нашето семейство тази "дарба" се предава от поколение на поколение...дядо ми супер много носи на алкохол,баща ми носи и сега аз продължавам традицията Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 (edited) xXx, малък си още и си отспиваш редовно. Дай да те държа аз недоспал няколко поредни дни (4, 5, 6 - средно по 3часа сън на ден, единия примерно 6 ама следващия хич) после да те пробваме какво ще успееш да изпиеш и на следващия ден дали няма да си и ти като ранен хеликоптер. Аз 3 дни като не съм доспал после ръмжа на всичко живо около мен, а даже и не съм пил изобщо. Edited January 19, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 xXx, малък си още и си отспиваш редовно. Дай да те държа аз недоспал няколко поредни дни (4, 5, 6 - средно по 3часа сън на ден, единия примерно 6 ама следващия хич) после да те пробваме какво ще успееш да изпиеш и на следващия ден дали няма да си и ти като ранен хеликоптер. Аз 3 дни като не съм доспал после ръмжа на всичко живо около мен, а даже и не съм пил изобщо. Има го и тоя фактор прав си. П.П.Нз обаче в тая тема всички сме сродни души .Във форума в почти всяка тема се заражда някаф спор...тука не Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 (edited) П.П.Нз обаче в тая тема всички сме сродни души .Във форума в почти всяка тема се заражда някаф спор...тука не Ами аз колко пъти се опитвам да организирам нечия публична екзекуция... ъъъ освинване... но засега никой не е изявил желание да изпие пиене за 100тина лв от избрани от мен напитки. Колкото пъти питам не иска ли някой от имунизираните от махмурлук да го почерпя и някак се оказва че нямало такива... Edited January 19, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 19, 2009 Share Posted January 19, 2009 но да дъртини човек придобива алкохолна култура, знае как да пие и по колко за да не се изложи пред роднини, близки и познати.... Именно пък и му е минала тръпката за експерименти, знае какво е да се нарежеш като свиня, ако е случил и на приятели - направили са му и някой и друг номер като описаните в една друга тема... ясно му е какви "приятни" усещания го чакат ако изпие ей тази бутилка водка на екс и е минал през подобни басове без да забогатее особено... Пък и от друга страна вече има достатъчно пари да си позволи я Чивас я нещо по-скъпо и като се замисли че се движи със скорост 100 кинта на вечер само за пиен'ьето някак почват да си идват нещата на място Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts