netrootbg Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 пииич не се изхвърляй така , има водки които са по 200$ и отгоре и няма да ти казвам колко са добри , елексир , скоро ми донесоха от русия БЕЛУГА ...... няма такава водка Не схвана иронията . Казах му че е в голяма грешка и че всеки алкохол може да е отвратителен ако се попадне на менте. Водката ми е любимия алкохол . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Изцепи са като "чекия на мокър пясък". Ако ти си пил само савой, филирт и подобни марки водка, някои хора са пробвали и от вносната продукция, за която ти или не си чувал, или не си пробвал. Така че образовай се малко и тогава коментирай Май - май ти се изцепи алкохолен експерте... Естествено че съм българския алкохол въобще не го броя! Говоря за Абсолюти, Руски стандарт, Путинка, Смирнов и всякакви подобни! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 (edited) Май - май ти се изцепи алкохолен експерте... Естествено че съм българския алкохол въобще не го броя! Говоря за Абсолюти, Руски стандарт, Путинка, Смирнов и всякакви подобни! OK, BOSS!!! Като изтезнееш на сутринта(утре), пиши пак, щото ми се струва, че си прекалил с некачествената водка или "черните козлета" са дошли в повече Edited November 9, 2008 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 OK, BOSS!!! Като изтезнееш на сутринта(утре), пиши пак, щото ми се струва, че си прекалил с некачествената водка или "черните козлета" са дошли в повече Мойто момче, първо аз български алкохол не пия с изключение на няколко вида ракии, тва ти с кво се тровиш си е твой проблем, второ аз одавна съм си намерил мярката за пиене и рядко нещо го правя в повече, освен това както казах още в първия пост се чувствам идеално след снощното напиване, и трето след като казах че водката е най-гадния алкохол за мен е близко до акъла че не съм се напил с нея, но явно не си много умен така че ти прощавам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 "Сангрия".бг рулз! Пийте си водките вие :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 10, 2008 Author Share Posted November 10, 2008 БЕЛУГА ...... няма такава водка Така е. Путинка Е много гадна, дори тази, която я правят за износ. Да живее перцовката!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 10, 2008 Share Posted November 10, 2008 Не схвана иронията . Казах му че е в голяма грешка и че всеки алкохол може да е отвратителен ако се попадне на менте. Водката ми е любимия алкохол . az ne govorex za tebe prosto taka se e slu4il posta sled tvoq , ti si umno mom4e nqma kak da izcepi6 takava glupost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 11, 2008 Author Share Posted November 11, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Мойто момче, първо аз български алкохол не пия с изключение на няколко вида ракии, тва ти с кво се тровиш си е твой проблем, второ аз одавна съм си намерил мярката за пиене и рядко нещо го правя в повече, освен това както казах още в първия пост се чувствам идеално след снощното напиване, и трето след като казах че водката е най-гадния алкохол за мен е близко до акъла че не съм се напил с нея, но явно не си много умен така че ти прощавам Приятелю, водката е най- чистият алкохол, който можеш да си купиш... И в България, и в Америка, и в Северна Корея ако щеш... В нея (водката) има само 4 съставки- спирт, вода, 2-3 грама захар (на литър) и глицерин. Нищо друго не се слага. На теб може да ти е гадна на вкус, но си е най- доброто питие, което се прави... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 (edited) Мдаааам...водчицата и аз много я уважавам .Руски Стандарт,Финландия-направо като медец влизат.Макар че последно време някак си предпочитам уиски да пийвам.Jack Daniels,Johny Walker П.П.Обаче нека някой ми каже че зимата предпочита да пие Руски Стандарт пред едно хубаво,домашно,червено винце Edited November 18, 2008 by xXx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 (edited) всъщност водката ми е любимото питие за лятото .... уискито нещо не ми влиза както трябва лятото , друго си е едно стандартче в запотена чашка със студена сода и лимон......... макар че е ся ако има с кой да пия 2-3 водки с кисели краставички няма да откажа пс : иначе петъка беше незабравима нощ...... всъщност забравима шото не помна всичко....... заведоха ме на ретро чалга и като излезна радо шишарката избухнах..... сутринта се събудих и до мене имаше половин бутилка тюламор и почти никакви спомени пс2 : тоя инфиденс ебати тъпия бар може ли да не продават джони....... ебати смотаното ...... пък е персонала един такъв надъхан...... аз и викам дай 2 литровици тюламор тая вика ебаваш ли се с мене....... Edited November 18, 2008 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted November 18, 2008 Share Posted November 18, 2008 Мдаааам...водчицата и аз много я уважавам .Руски Стандарт,Финландия-направо като медец влизат.Макар че последно време някак си предпочитам уиски да пийвам.Jack Daniels,Johny Walker П.П.Обаче нека някой ми каже че зимата предпочита да пие Руски Стандарт пред едно хубаво,домашно,червено винце хахаха...определено...друго си е да слезнеш до бъчвата с каната и да си го наточиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 Приятелю, водката е най- чистият алкохол, който можеш да си купиш... И в България, и в Америка, и в Северна Корея ако щеш... В нея (водката) има само 4 съставки- спирт, вода, 2-3 грама захар (на литър) и глицерин. Нищо друго не се слага. На теб може да ти е гадна на вкус, но си е най- доброто питие, което се прави... И точно затова няма приятен аромат, вкус и не изпитвам удоволствие да го пия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 (edited) всъщност водката ми е любимото питие за лятото .... уискито нещо не ми влиза както трябва лятото , друго си е едно стандартче в запотена чашка със студена сода и лимон......... Е то си има пиене за всеки сезон дагоеба .Аз лятото обичам да пийвам биричка и студена водка,зимата обичам wiskey или винце-според обстановката.Е тая събота/неделя бяхме на Пампорово...ми то ти арно на душицата да пийнеш така червено винце . П.П.Асеновградското уиски е доста хубаво като за българско .Поне аз с такова впечатление останах-не е лошо.Е...не е като Джонито,но все пак става П.П.2 Някой тоя петък ще ходи ли в Планета Пайнер?Ако има някой,който ще ходи да се обажда че много ми е мерак да се запозная с някои от хората дето си пишем редовно в тая тема :D Edited November 19, 2008 by xXx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 19, 2008 Share Posted November 19, 2008 по принцип до петък мнооо време да го еа .... в понеделник като стана като си бръкна в джоба и а.... усмивка има парички ма в повечето случай до петък съм изпукал всичко и пия някъде с приятели най - често в офиса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 След вчерашната вечер все повече се убеждавам,че трябва да спря да пия,'щото иначе "се вкарвам в много лоши филми" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 23, 2008 Author Share Posted November 23, 2008 7 lityr bira... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 7 lityr bira... hardcore. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 7 lityr bira... Колко пъти пикане ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 24, 2008 Author Share Posted November 24, 2008 Не знам...Знам само, че комбинацията Ариана+ китайско на корем, води до мощно изригване...Повече няма да пия Ариана, бахти гадната бира... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 (edited) Не знам...Знам само, че комбинацията Ариана+ китайско на корем, води до мощно изригване...Повече няма да пия Ариана, бахти гадната бира... Grim ти сериозно ли ? Мислиш си че е от бирата? btw и аз съм пил бира и после съм имал проблеми (изригване) но просто.. не е само от бирата Иначе ресторант фън-и рулз Edited November 24, 2008 by Белов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 вино+раккия І+ бира + водаак = буден до 6-7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 25, 2008 Author Share Posted November 25, 2008 Е, може и от китайското да е...Малко прекалих с ориза.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 25, 2008 Share Posted November 25, 2008 Е, може и от китайското да е...Малко прекалих с ориза.... Да бе ! Китайското ще да е... Арианата и в Китай я знаят каква е помия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2008 Author Share Posted November 27, 2008 Затва - ракийца Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts