NEO_DDT Posted October 7, 2008 Share Posted October 7, 2008 Хора... кисело мляко срещу red bull? Кое ще ме вкара в релси по-добре? Студено прясно мляко върши чудеса за мен... Пък после вече ред були и кафета... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 нова програма при злоупотреба: ставане - кафе + палачинки/мекици. разходка до пункта, по пътя баничка/производно + айрян. бърз фиш. обратно в къщи. една серийка от някой сериал. хапка отново, кафенце и следобеден сън. ставам от сън чисто нов/това се прави в събота през деня/вечерта -отново атака. неделя - процедурата се повтаря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 нова програма при злоупотреба: Преди цялата тази програма - изсиране !!! Както каза Grimjaur, да тръснеш сутрешното пиянско си е половин изтрезняване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 нова програма при злоупотреба: ставане - кафе + палачинки/мекици. разходка до пункта, по пътя баничка/производно + айрян. бърз фиш. обратно в къщи. една серийка от някой сериал. хапка отново, кафенце и следобеден сън. ставам от сън чисто нов/това се прави в събота през деня/вечерта -отново атака. неделя - процедурата се повтаря Между другото на мен нищо не ми действа по-добре от една баничка със солено айрянче.Като се има на предвид,че аз като съм пиян имам кофти сън(в някфо състояние на полу-сън оставам ) и само чакам към 7-8 да ида да забия една баничка и тогава вече заспивам спокойно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Наздраве момчета, дойде времето на твърдото гориво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 10, 2008 Author Share Posted October 10, 2008 Наздраве момчета, дойде времето на твърдото гориво При мен не е свършвало Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Преди цялата тази програма - изсиране !!! Както каза Grimjaur, да тръснеш сутрешното пиянско си е половин изтрезняване. забравил съм го вече се е превърнало в отработено до съвършенство движение и го правя без да се замислям Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 10, 2008 Share Posted October 10, 2008 Айде...излизам.Дано и тази вечер удържа фронта и се прибера в къщи по живо по здраво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 някой по на "ти" с алкохолите или пък технолог, може ли да обясни как така подпийването с мастика е по-различно от това, с всякакъв друг алкохол? имам предвид, че и на сутринта е различно, и различно влиза, и различно си пиян с мастика в сравнение с пиян с ракия примерно...на анасона ли се дължи тази разлика или на специфичен начин на произвеждане на самата мастика? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Има да. Не мога да ти обясня тук. Довечера на ПМ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2008 Author Share Posted October 13, 2008 На анасона и захаридите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Охоо начи тоя петък ша жуля мастики...да видим как е хавата там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Пиенето не е състезание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2008 Author Share Posted October 13, 2008 Един трик, за който ме открехна един старец помак - ако искаш да усетиш истински мастиката, я пий или със шам фъстък или със захаросани бадеми.Е, то вече не правят мастика, като оная дето е пил той пред сюрбюлюк години, ама тва е друг въпрос.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Един трик, за който ме открехна един старец помак - ако искаш да усетиш истински мастиката, я пий или със шам фъстък или със захаросани бадеми.Е, то вече не правят мастика, като оная дето е пил той пред сюрбюлюк години, ама тва е друг въпрос.. Искаш ли да ти кажа един интересен факт...на два пъри се е случвало на баща ми когато си сложи мастика във фризера да му замръзва ....представи си само каква мастика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2008 Author Share Posted October 13, 2008 (edited) Ми хич не се учудвам.Аз се опитах да си правя домашна, ама не се получи... http://bglog.net/Poroci/4783 Много яка дискусия по темата за мастиката А ето и рецепта за производство на мастиката: За 1 литър готов продукт, при много добро разбъркване, в посочената последователност се смесват следните продукти: * Медицински спирт 96% - 0,5 L * Анетол, предварително затоплен на водна баня – 2,5 ml * Гръцки сакъз – 2 g * Захарен сироп, приготвен от 40 g захар * Долива се дестилирана вода до общ обем от 1 L Сместа се оставя да се утаи две седмици и се бутилира. И тъй като съгласно "Наредбата за определенията на видовете спиртни напитки, видовете суровини и технологични операции, правилата за производство на спиртните напитки, разрешените добавки и условията за използването им" чл.16, ал.5: (5) Анасонова спиртна напитка "Мастика" е спиртна напитка с минимално алкохолно съдържание 47 об. %, която е: 1. получена чрез ароматизиране на етилов алкохол от земеделски произход с анетол, изолиран чрез ректификация на етерични масла от звездовиден анасон (Illicium verum), зелен анасон (Pimpinella anissum), резене (Foeniculum vulgare) или от друго растение, което съдържа същия основен ароматен компонент в количество не по-малко от 2,5 грама на литър, захар не по-малко от 40 грама на литър, с добавяне или без добавяне на дъвково масло и/или ароматен дестилат; Edited October 13, 2008 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 13, 2008 Share Posted October 13, 2008 Ако се беше получило на дали щеше да скромничиш досега Най-тежко изживявам сутрините след като се напия с бира едно сухо , един гаден вкус мани бегай ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2008 Author Share Posted October 13, 2008 Ако се беше получило на дали щеше да скромничиш досега Най-тежко изживявам сутрините след като се напия с бира едно сухо , един гаден вкус мани бегай ... Ех, аз се надявам следващата година да се получи...Пък и за бирата си прав, особено ако е загорка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Мастиката е едно от най-вълшебните питиета, с айрян или с таратор, а като я комбинираш с игра на Диабло 2, направо можеш да счупиш гипса, щото върви невероятно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Мастичката си е мастичка,омайва ненадейно и докато се усетиш вече почваш да потъваш,но вече няма смисъл да спираш ,защото така или иначе вече си неин! Няма друго питие като мастичката с мента 100/100 с много лед и айрян! Така като се зачетох трябва да долетя на някоя форумна сбирка да се позаоблачим дружно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 В последно време нещо не върви... Каквото и да пия , след това имам проблеми със стомаха цял ден. Мислех си,че е заради БГ алкохола,но и с вносния се получи така. Съвсем от скоро ми е... и направо се чудя кво да правя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 Мастичката си е мастичка,омайва ненадейно и докато се усетиш вече почваш да потъваш,но вече няма смисъл да спираш ,защото така или иначе вече си неин! Няма друго питие като мастичката с мента 100/100 с много лед и айрян! Така като се зачетох трябва да долетя на някоя форумна сбирка да се позаоблачим дружно Охх тая ментичка колко е коварна и тя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 14, 2008 Share Posted October 14, 2008 В последно време нещо не върви... Каквото и да пия , след това имам проблеми със стомаха цял ден. Мислех си,че е заради БГ алкохола,но и с вносния се получи така. Съвсем от скоро ми е... и направо се чудя кво да правя И аз се чувствам по подобен начин. Много е странно.. от близо година се получава така при мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 15, 2008 Author Share Posted October 15, 2008 Гастрит?Язва? ПО-здрав за всички пияндета ---> http://vbox7.com/play:038a577f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 Гастрит?Язва? ПО-здрав за всички пияндета ---> http://vbox7.com/play:038a577f Грим ми нз човече. Не ми се занимава да ходя по лекари. Дано не е нещо сериозно. Иначе открих сезона на тъмната биричка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.